Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילה קלה מאיזור הגיר...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנדון: נזילה קלה,כמה טיפות לאחר נהיגה(כניראה רק כשהשמן מתחמם),מאיזור אטם גיר אוטומטי,

האם סיליקון כחול-כזה של אטמים, האם ניתן לאחר חיזוק כל הברגים, לנקות את האיזור-מסביב, לאטם ואת שני החלקים שמוצמדים יחדיו, למרוח סיליקון מסביב,האם יחזיק? האם זה יעצור את הנזילה?

אני מתכוון בלי לפרק כלום,פשוט להיכנס מתחת לרכב ,לנקות טוב טוב את השטח של אגן השמן גיר ,איפה שהוא מתחבר עם הגיר,ולשים סיליקון כחול כזה מסביב,האם יאטום\יעזור בלעצור את הנזילה?

תודה לכל העונים.

פורסם

לא ציינת רכב ושנתון אבל זה גיר אוטומטי... אני מניח ששנים לא הוחלפו שמן ופילטר שמן

קיט אטמים+ פילטר עולה כ300 שח. אז למה לא להחליף אטם כמו שצריך (ואת הפילטר כבונוס)

אל תנסה לסגור ברגים בכח - ללא מפתח מומנט רק תעשה נזק!!!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

מדובר על סובארו לאונה,גיר אוטומטי, האטם הוחלף למקורי וגם הפילטר ,הידקתי ברגים לפני שבועיים,הייתה לי נזילה ממש שלולית כל יום,הידקתי את הברגים והנזילה כמעט ופסקה כליל, נשאר כמה טיפות רק לפעמים,חשבתי אולי לשים קצת סיליקון מסביב....מה דעתך?

• תוכן חדש...