Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס סטיישן 2014 85,000 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

קיבלתי הצעה באופרייט ליס לפורד פוקוס סטיישן מליסינג שעלה על הכביש בפברואר 2014

שעבר 85,000 ק"מ טסט עליהם ב 52,000 ש"ח.

האם כדאי? צריכת דלק, אחזקה, סחירות...

שמעתי שיש בעיות של עדכון תוכנה במנוע שבגללה רכבי הפוקוס יותר זולים... כמה זה בעייתי?

בברכה,

אילון

פורסם

זה אולי עדכון תוכנה לגיר.

חיפוש קצר של הפוקוס מהדור השלישי בפורום היה מעלה לך כמה הגיר הרובוטי שלה בעייתי.

מגרשי הליסינג מפוצצים בפוקוסים כאלה.

פורסם

קניית הפוקוס טומנת בחובה סיכון גדול באשר לסחירות העתידית וההנחה מהמחירון מגלמת את זה.

אישית לא הייתי רוכש פוקוס - יש מספיק אלטרנטיבות טובות שהזכירו קודמיי.

מכיר יפני 2014 עם אחריות לגיר ל7 שנים במחיר 50K?

למעט החשש מהגיר מדובר ברכב נפלא, נוחות הנסיעה עם הגיר גם מעולה.

דווקא אחד עם שם כשלך צריך לדעת שלכל שבת יש מוצאי שבת - ולכן אני חושב שכדאי לוותר על ה"מציאה"

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אפשר להציע לך את הרכב של גיסי (2014 מנוע 2 ליטר, יד ראשונה)...

זה רכב מצויין ונוח ומאובזר היטב אבל עם גיר דפוק, ושם עוד יותר דפוק זה קניה לכל החיים עד לגריטה.

פורסם
קניית הפוקוס טומנת בחובה סיכון גדול באשר לסחירות העתידית וההנחה מהמחירון מגלמת את זה.

אישית לא הייתי רוכש פוקוס - יש מספיק אלטרנטיבות טובות שהזכירו קודמיי.

דווקא אחד עם שם כשלך צריך לדעת שלכל שבת יש מוצאי שבת - ולכן אני חושב שכדאי לוותר על ה"מציאה"

לקניית פוקוס במחיר מציאה לא צריך מוצאי שבת, תשתמש כמה שנים ותמכור לראשון שיקנה במחיר שירצה.

לא בא לסנגר על השם שיצא לרכב כי אין באמת מה, אני כן אומר שאם כל השם הרע מתורגם למחיר קנייה זול משמעותית מאוד + אחריות ושקט נפשי כלכלי מהגיר לתקופה ארוכה זה קנייה די משתלמת.

כאחד שנוהג ברכב מספר שנים (והחליף לאחרונה סט מצמדים, ללא תשלום כמובן) אני נהנה מכל רגע, רכב נפלא ומאובזר ונח לנהיגה.

• תוכן חדש...