Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית i30cw 2013 מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה לעבודה החליטה לרכוש את הרכב הנ"ל לאחר 3.5 שנים שהיא משתמשת בו (רכב ליסינג נהג יחיד).

בדקנו מחירון לוי יצחק 77000, שיקללנו חודשי עליה לכביש (יולי) וקילומטראז' (82000) והמחיר נותר דומה (77600).

ההצעה שהגיע מחברת הליסינג היתה מצחיקה - 10% הנחה על מחירון ללא הפחתה על קילומטראז' גבוה, 80600-10%=72500.

לאחר מיקוח לא קל הצלחתי להוריד ל-70 "עגול".

לי זנ ניראה גבוה.

הם טוענים שמדובר ברכב מבוקש שנמכר בהפחתה של 5 עד 10% ושההפחתה על קילומטראז גבוה לא חלה על רכב ליסינג.

יש למישהו כאן ניסיון של רכישת רכב דומה בזמן האחרון?

האם חברות הליסינג לא מעדיפות להיפטר מרכב בלי מאמץ (השבחה, שינוע, עמלות מכירה והעמדה במגרש לצד אלפים אחרים)?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

האם המחיר כולל הפחתה בגין ליסינג נהג יחיד?

האם יש כוונה להחזיק רכב תקופה לא קצרה?

האם הרכב נקי מתאונות וחף מתקלות ב 3.5 השנים שהיה אצלך?

אם התשובות לכל השאלות חיוביות, אני חושב שזה נבון לקנות רכב שרק היא נהגה בו ומכירה אותו מהיום הראשון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המחירים שציינתי הם מחירי מחירון לפני הפחתה על ליסינג.

הרכב במצב טוב ולא עבר תאונות.

דאגנו גם שיבוצע טיפול והחלפת צמיגים לפני כחוגש.

השאלה היא בכמה המחיר המוצע גבוה מהמחירים במגרשי הליסינג, אם בכלל?

היום corolla cross 2022

פורסם

אם זה יכול לעזור:

מניסיון השבוע האחרון מחיפוש בפי גלילות ששם קיים ריכוז לא קטן של חברות ליסינג ושות'-

i30 (קצרה יותר), עם 90-110,000קמ, חיצונית מצב סביר-טוב,

הוצעו לי ברמה של 61-63,000שח לפני מיקוח.

חברה לעבודה החליטה לרכוש את הרכב הנ"ל לאחר 3.5 שנים שהיא משתמשת בו (רכב ליסינג נהג יחיד).

בדקנו מחירון לוי יצחק 77000, שיקללנו חודשי עליה לכביש (יולי) וקילומטראז' (82000) והמחיר נותר דומה (77600).

ההצעה שהגיע מחברת הליסינג היתה מצחיקה - 10% הנחה על מחירון ללא הפחתה על קילומטראז' גבוה, 80600-10%=72500.

לאחר מיקוח לא קל הצלחתי להוריד ל-70 "עגול".

לי זנ ניראה גבוה.

הם טוענים שמדובר ברכב מבוקש שנמכר בהפחתה של 5 עד 10% ושההפחתה על קילומטראז גבוה לא חלה על רכב ליסינג.

יש למישהו כאן ניסיון של רכישת רכב דומה בזמן האחרון?

האם חברות הליסינג לא מעדיפות להיפטר מרכב בלי מאמץ (השבחה, שינוע, עמלות מכירה והעמדה במגרש לצד אלפים אחרים)?

פורסם

אין דבר כזה לא לחשב קילומטראז׳. אל תסכימו בשום אופן. זה שמורידים על ליסינג אחוז מסויים לא אומר שלא צריך להוריד/להעלות קילומטראז׳. תשאל אותם מה היה קורה אם המצב היה הפוך, הקילומטראז׳ היה רק 10 אלף נגיד. לא היו דורשים מחיר גבוה יותר?..

פורסם

אם אני הייתי הקונה, הייתי מוכן לשלם על רכב כזה כ 5000 ש"ח מעל מחיר השוק. אולי הוא לא שווה את התוספת, אבל לי אישית זה כן שווה.

בעייניי, יש ערך רב לרכב שרק אני נהגתי בו ואני יודע שהוא לא ננהג באגרסיביות, טופל בזמן ולא סבל מתקלות. וגם לא צריך חיפושים, לא צריך בדיקות ודאגות.

בגדול, זה פחות או יותר המצב היחד שאני הייתי מוכן לקנות רכב משומש מליסינג.

פורסם

יש פתרון פשוט מאוד לסוגיה.

הרכב בבעלות חברת משה את משה?

נכנסים לסניף אחר, מבקשים לבדוק רכב עם נתונים דומים ומבקשים הצעת מחיר.

לרוב יסרבו לתת ניירות (הצעות כתובות, ברוב החברות האלה נפנופי ידיים זה השפה המקובלת), מקסימום תצטרך להשקיע 500 ש"ח דמי רצינות שאולי יחזרו אליך בעתיד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה לכולם.

המשא ומתן ממשיך, שלחתי הצעה לרכישה בסכום של 67000 ש"ח.

מקווה שמישהו שם ירד מהעץ...

היום corolla cross 2022

פורסם

יש גם עוד נתון שיכול להיות משמעותי. אם הרכב לא חוזר לחברה להשבחה (כלומר קניית הרכב מתבטאת בהסרת הדלקן והעברת בעלות) יש לך עוד קלף מיקוח ביד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נקודה נוספת שיש לבדוק זה היכן טופל הרכב ומה בוצע בו. לחברות הליסינג יש נטיה לזלזל בטיפולים באיכות השמנים והחלפים. כעת הרכב עדיין חדיש אבל טיפול לקוי עלול להשפיע בעתיד.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

הרכב נרכש, לאחר משא ומתן עיקש, ב - 67000 שקל!

הרכב טופל תמיד בזמן ובמוסך יונדאי מורשה.

היום corolla cross 2022

פורסם
חברה לעבודה החליטה לרכוש את הרכב הנ"ל לאחר 3.5 שנים שהיא משתמשת בו (רכב ליסינג נהג יחיד). (776

תודה, הרכב לא בשבילי, רק עזרתי למישהי במיקוח.

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...