Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה התחיל כששמעתי אותו אומר בחדשות שהוא אמר בעבר לקנות דירות. תודה באמת. תודה על ההצעה לקנות דירה כשהייתי בצבא עם 350 ש"ח בחודש. ומאיפה אני אמור לחסוך כשהמחירים רק עולים? זה כמו כלב שרודף אחרי הזנב שלו. מה אתה מציע לי? לנקות את המשפחה שלי מכל החסכונות שלהם בשביל הזכות לשלם משכנתא עד גיל 65? ומה אני אשאיר לילדים שלי אחרי שאעלם מהעולם חוץ משקית גרעינים?

בנוסף הוא גם הודיע על פיתוח הצפון וממליץ לצעירים לעבור צפונה. בשביל מה?! בשביל ההבטחות שפוזרו עשר שנים וכלום לא השתנה? מה לעשות בצפון? אין איפה לעבוד שם. עוד עשר שנים לא ישתנה שם כלום.

היום הוא החליט בקבינט שכדי להפעיל לחץ על חמאס בנוגע לשבויים/חללים יצומצמו אט אט הזכויות לאסירי חמאס. למה רק עכשיו? אתם באמת כאלה אטומים? למי חיכית, 2017?

אני פשוט מתחרפן מזה. מחכה כבר שמישהו אחר יחליף אותו. לא אכפת לי מי. מישהו שישפר את המצב ולו באחוז בודד. או סתם רק שיהיה גיוון. קצת הוצאת קיטור...

פורסם

אני חושב שהאופציה הריאלית היחידה זה להחליף אותו בדונלד טראמפ או ג'סטין טרודו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מציע לשמור נושאים פוליטיים לשרשורים הייעודיים שנפתחו לשם שחרור קיטור...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...