Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לעולם מחשב אשר עבר התקפה לא יחזור להיות מה שהיה.

מיותר לנסות/להשקיע זמן, פשוט להתקין מחדש וזהו.

ולעניין הסייבר שיט, אף חברה לא תיקח אחריות EVER על כל מה שקשור לגיבויים והגנות למיניהם, אף לא אחת.

אם תקראו את החוזה, או או את האותיות הקטנות, הם יבטלו אחריות כמעט על הכל, ומה שנשאר יגבילו את אחריותם לגובה של חודש עד כמה חודשי שירות בודדים.

כמו ששי אמר, שום תוכנה לא תחליף COMMON SENSE, הגורם האנושי הוא בלתי צפוי ואף חברה/תוכנה לא יכולה להבטיח הגנה מלאה.

אתה טועה ומטעה

אני במקרה איש מחשבים, תמיד ניתן להחזיר לאחור למצב שלפני, הוירוס שינה ערכים במערכת אך ניתן להחזיר לאחור ע"י שחזור של כל הנתונים שגובו

קרה לי לא פעם שהצלחתי להחזיר מחשב מהמתים רק בעזרת שיחזור מערכת

יוסי, לא הצלחתי להבין איזה שקופית הופיעה לך לאחר F8

צלם עם הטלפון אם יש לך אפשרות

אגלה לכם סוד, אין לי ומעולם לא היה לי אנטי וירוס במחשב

אני משתמש בפיירוול של הוינדוס, חסמתי כמה פורטים שבדרך כלל "מזמינים" וירוסים דרכם וחסמתי כל גישה לשיתוף ברשת

מדי פעם אני מריץ תוכנת סריקה וזה הכל

Seat Ibiza - שרשור התקנה ~ Hu: Pioneer Avh-x5850

Comp: Rainbow GL-C6.2 4Ch: GroundZero gzua 4.150SQ

Sub: JBL W12GTI MKII @ Sealed box Mono: Rockford1001BD

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יותר פשוט ויותר בטוח, אבל פחות נח, במיוחד ששני המחשבים אינם אצלי בבית, אז בנוסף לגיבויים שאני עושה מדי פעם, נשמר גם במחשב עצמו גיבוי.

גיבויים זה משהו שמתעצלים לעשות ואח"כ מצטערים... אז עדיף אוטומטי.

:turn-l:
פורסם (נערך)

הוירוס סובב לך את הביוס ב - 180 מעלות! :lol:

אם יש לך CD/DVD בכונן, הוצא אותו קודם.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם
אתה טועה ומטעה

אני במקרה איש מחשבים, תמיד ניתן להחזיר לאחור למצב שלפני, הוירוס שינה ערכים במערכת אך ניתן להחזיר לאחור ע"י שחזור של כל הנתונים שגובו

קרה לי לא פעם שהצלחתי להחזיר מחשב מהמתים רק בעזרת שיחזור מערכת

אני לא טועה ולא מטעה, אני גם במקרה איש מחשבים,

לא תמיד ניתן להחזיר את המצב לאחור, גם אם ישבת שעות על גבי שעות (ועשיתי את זה בעבר) וניקית ידני הכל, תמיד יש את החשש שמשהו מהותי השתנה במערכת וכמעט תמיד גם מרגישים שהמחשב לא חזר לעצמו

גם אני החזרתי מלא מחשבים מהמתים בעברי, אבל VFM לא כדאי.

אני יכול לשבת ולהתווכח איתך כאן על גבי המון פוסטים אבל אני יודע שאתה לא תשנה את דעתך

מערכת שנפגעה בצורה קשה אף פעם לא תחזור להיות אותו הדבר

וזמן ההתעסקות הופך את כל העניין למיותר, התקנה מחדש הרבה יותר טובה ואתה מקבל מערכת שאתה בטוח שהיא נקייה גם מוירוסים/רנסום וגם הרבה יותר יציבה מהישנה כי היא חדשה.

פורסם (נערך)
זה הביוס, אם זאת הבעיה, אז שום ווירוס ושום נעליים, תצא מזה (צד ימין למעלה, ולבחור בלשמור ולצאת) והמחשב אמור לעלות.

תתעלם מהתמונה ההפוכה פשוט תיקנתי מייד.

לא עובד,זה וירוס בודאות.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

זה בוודאות לא ווירוס - ביוס..מערכת ההפעלה הבסיסית שעולה לפני הווינודס(בייסיק אינפוט אאוטפוט סיסטם).

אם אתה לוחץ על היציאה והמחשב עולה מחדש או שהמקלדת לחוצה בצורה מסויימת שגורמת למחשב לעלות חזרה לביוס או שאין למחשב מערכת הפעלה זמינה לעלות אליה(לרוב מופיעה עם שגיאה של "אופרייטינג סיסטם נוט פאונד")

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני לא הייתי רץ לפרמט.

התמונה של מה שהעלת זה הביוס ואין לה קשר למערכת הפעלה.

תנסה ללחוץ על boot menu ולבחור בדיסק הקשיח ואז תנסה לראות מה קורה.

אם אתה לא מסתדר תעלה תמונה.

פורסם

טוף,

ניפתרה הבעיה ובמחיר סמלי.

אחת התוכנות שהורדו גרמו לנזק בחומרה.

הפעיל במשך כ שעה דיסק תיקון ולאחר מכן הסיר המון

תוכנות לא נחוצות,

צדק מי שאמר שזה לא וירוס.

שוב תודה לכולם.

• תוכן חדש...