Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה אולי שאלה קצת מוזרה אבל מאז שהגעתי לצבא הבנתי שבערך אני מנותק מכל דבר שקשור לאזרחות.

לכן בראשי שאלה והיא האם לשוטר רגיל מותר לעצור אותי על עבירת תנועה או רק לשוטר צבאי?

אם אפשר לא לבוא בגישה של ירידה אלה של הסבר אני אשמח.

חג שמח

פורסם

אין שום קשר להשתייכות שלך לצבא.

כשאתה נוהג אתה כפוף לחוקי התעבורה כמו כולם.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

אם אתה נוהג על הרכב הפרטי שלך על מדים? בוודאי!

ברכב צבאי גם כן - ייתכן שיזמינו משטרה צבאית שתמשיך טיפול או יעבירו את הדוח למשטרה הצבאית לטיפול אבל ללא ספק מדי צבא לא מונעים משוטר תנועה לעצור אותך.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...