Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנקה את השמשה מבפנים עם ספוג הפלא ומים, לאחר מכן עובר עם מטלית מיקרופייבר יבשה, ולא נתקל באדים למשך חודש לכל הפחות!

אפילו לא משתמש ב"ספוג פלא" איכותי, קניתי מאיביי משהו כמו 100 יחידות ב15 ש"ח.

ממליץ בחום להמנע מנגיעות בשמשה לאחר מכן, במיוחד עם היד ! אם יש אדים נותנים למזגן להפשיר.

לא נתקלתי באף אחד שמדבר על זה ברשת , אבל לא ממציא את זה. :lol:

פורסם

מזכיר את מה שהיה קורה לי עם ה-i10. תמיד היו לי אדים ולא עזר כל כך עניין המזגן. ברכב הנוכחי i20 הבעיה לא קיימת

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

לא צריך להפעיל את המזגן על קור, מכוונים לטמפרטורה רצויה ומפעילים גם AC, האוויר עובר דרך המאייד וכאשר המדחס דוחס גז, מאייד מייבש את האויר, כך שזה נותן אוויר חם או קר (לפי הכיוון) אבל יבש. אציין שכך צריך לנסוע תמיד בחורף ולא תהיה בעיה של אדים. הבעיה תהיה רק בטמפרטורות פחות מ4, המדחס לא יעבוד (מניח שבכל המכוניות זה ככה).

פורסם

הומלץ פה בשירשור כמה פעמים על תרסיס נגד אדים- מה מומלץ?

וסליחה על הבורות תמיד רציתי לדעת מזה ה AC הזה סליחה שאני קופץ על השירשור אבל בלי קשר להפשרת אדים- מה אומר אי סי?

שאני רוצה חום למשל אני צריך שזה יהיה דולק או לא?

פורסם

מה באמת יהיה הכי יעיל והכי מהיר להפשרת האדים? בהנחה שהמזגן מופעל על המהירות הכי גבוהה.

על חום, קור או בכלל באמצע על איוורור כביכול?

אני אישית מפעיל על חום ועובד יופי ומעלים תוך מספר שניות אדים בזמן נסיעה אבל כשהרכב רק מונע והמנוע עדיין קר לוקח קצת יותר זמן להפשיר.

פורסם (נערך)

AC=Air Conditioner

מי שמשתמש בבקרת אקלים לא יודע שהמדחס עובד, אבל בהפעלה ידנית של יחידות פשוטות אפשר גם להדליק את ה... AC.

עריכה אחרונה על ידי אנדרוחה
פורסם
AC=Air Conditioner

מי שמשתמש בבקרת אקלים לא יודע שהמדחס עובד, אבל בהפעלה ידנית של יחידות פשוטות אפשר גם להדליק את ה... AC.

יש אצלי בקרת אקלים מאזדה 6 2010שאני אבין מה בדיוק ההבדל בי ןאם אני מחמם עם AC או ללא AC.תודה

פורסם
היום התחלתי בנסיעה בתוך העיר ותוך כמה שניות כל השמשה התמלאה באדים מהצד הפנימי ולא ראיתי כלום, בקושי רב ראיתי את הרכבים ואת הולכי הרגל.

ניסיתי לעשות חריצים עם היד אבל זה לא ממש עזר.

מה עושים כדי למנוע את זה?

כן נו, מפשיר אדים וזה, אבל עד שהאדים מפשירים לוקח זמן ואני לא יכול לעמוד באמצע הכביש (וגם לא רוצה להתנגש ברכבים או להוריד כמה הולכי רגל)

קונים את זה:

1845_1.jpg

פורסם

רשום שעובד טוב על מראות בחדר רחצה, שאלה קלה, למה בחדר רחצה יש אדים כאשר קר? עוד שאלה קלה, למה לייצר לחות בתוך הרכב כאשר יש מאייד שתפקיידו לייבש? :)

פורסם

מצטרף לזה שמעליי, זה גורם לשמשה להיות מלאה מים והכול נוזל, עדיין צריך להפעיל מפשיר אדים בשביל שזה יתייבש. לדעתי חומר דוחה אדים זה חרטה.

מעניין לנסות את ספוגית הפלא.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תוכן חדש...