Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 50-55 אלף שקלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן יש לי כמה וכמה התלבטויות, קודם כל אסביר שאני מעוניין אך ורק במכוניות מהסוג מיני\ סופר מיני מאוד רוצה שיהיו איכותיות, חסכוניות, אמינות, דבר מאוד מאוד חשוב - שיהיה להם שוק טוב , אין לי נסיעות ארוכות חצי עירוני חצי מהיר, בערך 20 דקות כל כיוון כל יום, אני נוהג לבד ומידי פעם בסופי שבוע עם החברה שלי לא יותר מזה ככה שאני לא צריך אוטו מרווח מאחורה אבל עדיין חשוב לי שיהיה מדליק במיוחד במושבים הקדמיים שיהיה איכותי מבחינת אבזור.

אז ההתלבטויות שלי הם : קיה פיקנטו, טויוטה אייגו, מאזדה 2.

מה אתם חושבים? והאם יש לי בכלל תקציב לרכבים האלו?

פורסם

אם זאת ההגדרה שלך לאיכותי הייתי בדוק דאציה סנדרו חדשה ב55 אלף,מרווחת נוחה,תא מטען גדול וחדשה כך שצרכיה להיות אמינה.

ב50 אלף ניתן לקנות היום סיטרואן C1 שזאת האחות של האייגו חדשה מהחנות גם כן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי, אנחנו דאצ'יה.

גם מאוד ממליצים על דאצ'יה סנדרו - גם חסכונית מאוד בדלק, גם מרווחת (סופר מיני הכי מרווחת) וגם מאוד אמינה.

54,990 ש"ח ו 3 שנות אחריות (או 100 אלף ק"מ). בוא אלינו :-)

פורסם

יש רק בפתח תקווה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפיקנטו הכי נכונה לתנאים שלך. נכנסת לתקציב, מאוד אמינה ונוחה ויש לה שוק מצויין כשתרצה למכור. אם אתה לוקח יד שניה תקבל רכב עם אחריות כי יש להם אחריות ארוכה אבל במחירים שלהם היום יש לך סיכוי טוב לצאת עם חדשה מהחנות. אני מאוד מרוצה ממנה

פורסם

האייגו והסנדרו רחוקות מאוד מהמושג איכות.

הפיקנטו יותר נחמדה,מאזדה 2 תהיה מרווחת גם כן אבל לא איכותית במיוחד.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

איכות החומרים הפיקנטו דומה כלומר פלסטיק חלול וקשיח אין באמת מישהו איכותית מבחינת איכות חומרים,בכולם הפלסטיק קשה וזול.

• ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב,

אם רכב ידני בא בחשבון אתה מוזמן לנסיעת מבחן על MG3 חדשה. עיצוב מגניב, מאובזרת עם 5 שנות אחריות. מנוע 1.5 ליטר 106 כ"ס. מרווחת. בוא בלי דעות קדומות, כנס לרכב, תנהג, תחווה בעצמך, ואז תקבל החלטה.

צוות לובינסקי

• תוכן חדש...