Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה 2008 עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש רכב משפחתי לזוג צעיר, עד 30,000.

עד עכשיו חיפשתי טויוטה קורולה 2008, אבל פתאום עכשיו התחלתי לראות בפורומים השונים תלונות על זה שחייבים להחליף קלאצ די מהר. האם זה באמת ככה? או שבחלק מהרכבים זה קיים ובחלק לא?

כבר לקחתי לבדיקה בקומפיוטסט, אלה התוצאות:

הרכב עבר 104 אלף ק"מ - לא הוחלף עדיין קלאצ!!

מנוע - רעש אביזרי מנוע/רצועה/מותחנים וגלגלות = מערכת תזמון, רעש שסתומים

מערכת קירור - קורוזיה

העברת כח - השהיה בהחלפת הילוכים

האם שווה לקנות את הרכב הזה? אני לא אצטרך להחליף קלאצ בזמן הקרוב?

והאם יש לכם הצעה לרכב אחר ב30,000?

תודה רבה רבה וסליחה על החפירה, יונתן.

פורסם

נסעת עליה?

הגיר הרובוטי מאוד לא נעים,לא מעביר חלק,מושך,מתבלבל לא סתם הטיוטה העיפו אותו מחר מאוד וב2009 הגיע גיר פלנטרי.

מבחינת אמינות דווקא לחמי יש כזאת כבר כמה שנים לא עושה בעיות וגם הגיר.

לגבי המצמד אי אפשר לדעת מתי תצטרך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זוג צעיר לא חייב משפחתית. אפשר להסתדר עם סופר מיני נחמדה כמה שנים ואז לשדרג למשפחתית טובה ולא להתפשר על רכב שנת 2008 שעוד מעט יחגוג 10 שנים על הכביש.

אנחנו מסתדרים מצויין עם יונדאי I20, יש לא מעט רכבים מוצלחים בקטגוריה הזו ואם גיר רגיל בא בחשבון, המצב שלך מעולה.

פורסם

קורולה 2005-2007 זה אומר גם לרדת עוד בשנתון (סיכוי גבוה יותר לתקלות) וגם לרכוש רכב פחות בטיחותי (קיבלה רק 4 כוכבי בטיחות במבחני הריסוק, אני לא חושב שכדאי למשפחה להתפשר על בטיחות).

יונדאי I30 למשל אפשר לקנות במחיר הרבה יותר נמוך ולקבל רכב בטיחותי יותר עם שנתון גבוה יותר, כמו למשל המודעה הזו שיכולה להיות מעניינת:

1234.png

וכמו שאמרתי, זוג צעיר יכול להסתדר עם סופר מיני ואז להרוויח רכב יותר חדיש, ואם סופר מיני ידנית כמו I20 או פיג'ו 208 ידנית, אפשר לקבל ב 35K רכב שנת 2012-2013 וגם לחסוך המון בדלק לעומת משפחתית אוטומטית.

פורסם

תודה על התגובות!

נסעתי נסיעות קצרות על הרובוטי, בסך הכל לא היו בעיות.

לאשתי חשוב רכב גדול, לכן יותר קטן מזה לא יתאים לנו.

אני מבין שהרכב כן אמין, ולגבי הקלאץ אי אפשר לדעת.

אז בכך הכל נשמע שזה כן מתאים, לא?

תודה רבה!

פורסם

לדעתי, תחפשו מיצובישי לנסר הדור החדש. ללא גיר שנוי במחלוקת, אמינות מעולה, בטיחות גבוהה .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...