Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בבנין שאני גר עומדים לבצע תמ"א ויש עו"ד שאמור לייצג את הכל הדיירים מטעם החברה שמארגנת את התמא, אבל אני מעוניין בעו"ד אישי שייצג רק אותי.

חשוב לי שיהיה מקצועי בתחום ובעל ותק, עדיפות לאנשים שעבדו איתו בעבר ועברו את מבחן התוצאה.

תודה.

פורסם

מתאלק

מחפש עו"ד לפרוייקט תמ"א בקריות (לא לייצוג אישי אלא ייצוג של כלל דיירי הבניין) - ניסוח, חתימת חוזה וכו... תוכניות כלליות וסקיצה מוסכמת על הדיירים והקבלן יש.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אלון, לא יודע אם הוא מתאים לתמ"א. אבל תברר עם יוסי (יוסף) בן-נון במוריה 108.

עשיתי דרכו עסקאות וממליץ.

משכנתא זה קל

פורסם
מתאלק

מחפש עו"ד לפרוייקט תמ"א בקריות (לא לייצוג אישי אלא ייצוג של כלל דיירי הבניין) - ניסוח, חתימת חוזה וכו... תוכניות כלליות וסקיצה מוסכמת על הדיירים והקבלן יש.

*מתעלק...

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

לכל אחד מאתנו לפעמים *מתפלק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מתאלק

בקריות יש את עורך הדין שי שולשטיין.תותח בחוזים.048737742

פורסם

^^^

תותח בחוזים לא אומר שהוא תותח בתמ"א 38

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
^^^

תותח בחוזים לא אומר שהוא תותח בתמ"א 38

שיידבר איתו וישאל.הוא מתמחה בכל נושא הנדלן.

פורסם
ובאיזור השרון/מרכז יש עו"ד שמישהו מכיר ויודע שבקי בתחום?

ג'י המשוגע,

אני גר במרכז כפ"ס בבניין שעובר תמ"א 38 בימים אלו ממש. אנסה לברר מי העו"ד שמייצג אותנו, הדיירים (זה מה שאתה מבקש לדעת, נכון?).

באיזה איזור אתה גר?

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...