Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אבא שלי מחזיר את הטויטה קורולה ליסינג בסוף השנה לכבוד הגיעתו לגיל פרישה, וצריך להחליף את הרכב שמשמש כרכב ליחיד עם נסועה שנתית של כ 15K (שנניח שלא תפחת)

בליסינג הציעו לו לקנות את הקורולה ב ~100K (שנה ו10 על הכביש) ונחרדתי לראות שהוא כמעט הולך על זה. אמרתי לו שיש רכבים יותר חדשניים, מפנקים, בטיחותיים וחסכוניים בשוק, שלא יגרמו לו להיות בסטטוס "עבר ליסינג" כשהוא ינסה למכור.

מפה לשם ראיתי את הפרסומים על היונדאי איוניק, ונזכרתי שבעבר הוא חשב ברצינות על הרכב החשמלי של בטרפלייס, כי קסם לו הרעיון של הפרדות ממנועי בעירה לא יעילים (מהנדס..), שמירה על איכות הסביבה, וחדשנות ישראלית. איזה מזל שהוא חיכה קצת..

בינתיים בערך הצלחתי להלהיב אותו על האיוניק וקבענו נסיעת מבחן ליום חמישי. האבזור בטיחות, הצריכת דלק, ההיברידיות, העובדה שזה רכב שיצא לראשונה ב2016 ולא איזה מתיחת פנים לדגם שתוכנן לפני 6 שנים, כל אלה מאוד קוסמים.

אני קצת מרגיש שאני הולך כמו עיוור בעקבות הפרסומות בעיתון ולא עובר על שאר השוק. אפילו לא ראיתי ביקורת רכב מעמיקה על האיוניק.

על איזה עוד רכבים הייתם ממליצים להסתכל?

- התקציב בין 100 ל 150K

- לא חייב להיות חדש מהיבואן.

- לא צריך שופוני. חסכוני, בטיחותי, אמין וכדומה אלה הדגשים.

- גדול מדי זה מינוס. (כשהצעתי בעבר סופרב אמר שזה נראה לו מיותר אוטו כזה גדול)

אשמח לשמוע כל רעיון והצעה!

תודה :)

פורסם

היי,ביצעתי השבוע נסיעת מבחן ביונדאי איוניק החדשה.

רכב גדול ורחב מבחינת מקום, אם אתה לוקח תיקח את הדגם המפואר יותר ,ההבדל הוא 4000 ש"ח ויש הרבה תוספות,

לגבי נסיעה,נסעתי במצב רגיל והרכב נוסע יפה אבל אל תצפה למשהו מיוחד, נסיעה חלקה שקטה אבל קצת ואני מדגיש קצת כבדה, אבל ופה מגיע האבל הגדול, ברגע שאתה מעביר למצב ספורט הרכב מקבל תוספת כח עצומה!!! דרך אגב גם בנסיעה במצב ספורט הוא חסכוני לפחות פי 2 מכל רכב עירוני אחר שתמצא..

תעשה נסיעת מבחן על הרכב ותראה אם הוא מתאים לך. אני כרגע עשיתי הזמנה והזמן המשוער הוא תחילת יונאר.

• תוכן חדש...