Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה, זאת הבעיה... בעל דירה 2 לא נותן גישה לפתח ביוב ממנו רצו לפתוח את הסתימה.

מעדכן: בצהריים ניסיתי לדבר עם הבעלים של דירה 2 וקיבלתי ניתוק בפנים אחרי שניסיתי בדרכי נועם להסביר לו שאין לי איך לפתור את ההצפה מבלי לפתוח את הקרמיקה. אחרי שיחה למוקד 106, והסבר (אומנם לא משפטי אבל מניסיון עבר של המוקדן) הוסבר לי שהצדק עימי וזאת אכן עברה על החוק לסגור פתח ביוב ולא לתת גישה אליו.

הוזמנה ניידת 100 שהגיעה אחרי 15 שעה אך לא עשתה דבר. הוסבר לי שהאחריו תכאן היא של עיריה והפקחים.

נפתחה קריאה במוקד 106 למחלקת בינוי ופיקוח עירוני. מחר בבוקר אתקשר והובטח לי שישלחו פקח.

בנתיים בבוקר לפני כן, דיברתי עם בעל הדירה 1 - 180 מעלות ביחס בהשוואה לדירה 2.

איש רציונלי, דיברנו מס' פעמים היום ומחר בבוקר יגיע שיפוצניק מטעמו לפתוח את הקרמיקה בצד שלו. אני מקווה שע"י כך, תפתח גישה לפתח הביוב (דרך דירה 1) ואוכל לטפל בתקלה לשם שינוי. לא מעוניין לערב פקחים עימו כי זה סתם לעשות עוול לאדם שכל היום בקשר עימי מנסה לעזור.

לגבי בעל דירה 2 לא יהיה מנוס מלערב פקחים. אומנם אני לא אובייקטיבי אבל סבי אדם שקט ואיש אהוב מאוד בבניין. לראות אותו סובל ככה ב-24 שעות האחרונות פשוט מרתיח ברמות. מה גם שבאמת ניסיתי לפתור את הבעיה בדרכי נועם עם בעל דירה 2.

בהמשך, לאחר התיקון, ברצוני להגיש תביעה.

בעיריה הוסבר לי שאם בעל דירה 2 ייסרב לבדיקת פקח, תומזן משטרה ובכל מקרה יכנסו לדירה על מנת לפתוח את המכסה.

למרות שהפתח ביוב נמצא בשטח פרטי שלו, הפתח הוא משותף לכל הבניין ויש כאן עבירה על החוק למנוע תיקון.

בעל דירה 2 (הסרבן) העלה היום גם דרישה לתוכניות בניין מהעירייה.

Veni Vidi Vici

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

soundman

יש מכסה שסוגר אבל בגלל הלחץ הוא נפתח. אם אסגור אותו, המים יעלו מהכיור במטבח. לא פרקטי.

אומנם לא חוקי כנראה אבל עוד אופציה ללחוץ על החרא (סורי אבל בלי הגזמה זאת התעללות באנשים מבוגרים) היא פשוט לסגור את המים לבניין עם מנעול שרשרת.

עריכה אחרונה על ידי Wiking

Veni Vidi Vici

פורסם

תניח 5 בלוקים על הפתח. שמתרומם.. כמובן להוסיף גומיה / שקית / סיליקון מסביב למנוע נזילה החוצה.

ויש לפני הפתח בכיור צנרת. תתחבר ליציאה הכי קרובה לקיר. ושם לסגור עם פקק.

אגב. במידה וחצי מכסה בצד א, תנו מכה רצינית לקרמיקה בצד הזה שיגרום לצד השני להתפרק !!

עכשיו שיחפש את הלאמפה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם מחר לא ייפתר, זה מה שאעשה. הכנים למעלה בסדר גמור אבל מן הסתם אם אצלהם יתחיל גם, השכן יקבל תביעה מכולם.

Veni Vidi Vici

פורסם

איפה וועד הבית בסיפור. זה עניין כספי של כל הבניין. זאת הרי צנרת משותפת.

המחיר של התיקונים צריך לבוא מכל הדיירים.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

תודה רבה על ההפניה. לא, אין ביטוח.

היום בבוקר גם השכנים מלמעלה התחילו להתרעם כבר (לא על סבא אלא על השכן הבעייתי) ומקווה שהיום הסתימה תיפתר.

גם פקחי עירייה אמורים להגיע במשך היום (בתקווה שיקנסו את השכן).

אישית, אני תמיד בעד לפתור סכסוכים ברוגע אבל פה, בלי לערב רשויות לא תהיה התקדמות.

Veni Vidi Vici

פורסם
תודה רבה על ההפניה. לא, אין ביטוח.

היום בבוקר גם השכנים מלמעלה התחילו להתרעם כבר (לא על סבא אלא על השכן הבעייתי) ומקווה שהיום הסתימה תיפתר.

גם פקחי עירייה אמורים להגיע במשך היום (בתקווה שיקנסו את השכן).

אישית, אני תמיד בעד לפתור סכסוכים ברוגע אבל פה, בלי לערב רשויות לא תהיה התקדמות.

זה פשוט.

קח 3 הצעות מחיר מקבלני שיפוצים על הנזק שנגרם - פנה לעו"ד או לשמאי מקרקעין וגמור עניין.

פורסם

מעדכן:

הגיע שיפוצניק של בעל דירה 1 היום כמו שקבענו. אחרי 40 ס"מ של חול/בטון/בלטות נמצא הפתח ביוב.

בזמן שהתגלה, הגיע פקח עירייה, ראה את הסיפור והחליט לתת אזהרה לבעל דירה 2 (ההוא שסירב לתת גישה לפתח). הפתח הסתבר, היה בדיוק באמצע הגדר בין שתי הדירות. בעל דירה 2 שינה את הטון לגמרי אחרי שראה את הפקח והתחיל ממש לחזר אחרי. הגיעה לבסוף ביובית ותוך 15 דק' פתחה את הסתימה. לפי איש מקצוע מהביובית, הסתימה נוצרה בגלל שומנים שהצטברו.

החלטתי לרחם על בעל דירה 2 ולא להמשיך לתביעה.

מסקנות:

עירייה עושה עבודה לא רעה בכלל והגיעה תוך פרק זמן סביר מאוד.

לבצע ניקוי של ניקוז ביוב לפחות פעם בשנה על מנת להימנע מסתימות.

סבא שלי מרוצה, קיבל סליחה ויחס נורמאלי ועכשיו אני רגוע שאם ופעם הבאה יהיה משהו דומה, השכנים כבר לא ינסו לסובב אותו על האצבע.

תודה רבה לכל מי שייעץ ועזר להבין איפה הצדק.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Veni Vidi Vici

פורסם

תודה על העדכון. מאחל לכל סבא נכד כמוך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מעדכן:

לבצע ניקוי של ניקוז ביוב לפחות פעם בשנה על מנת להימנע מסתימות.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מה זה אומר?

מהדירה?

מהמנהול?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...