Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הופיעה אצלי ברכב בעיית ואקום במיכל הדלק, עד כדי קריסת המיכל. כשמדוממים מנוע שומעים את המיכל חוזר למצבו המקורי.

מכיוון שהמכונאים באיזור שלי (אלה שהיו מוכנים לקבל אותי) לא הצליחו לפתור את הבעיה, התחלתי לחקור על מערכת ה-EVAP ברכב.

בתור התחלה, החלפתי את מכסה פתח התדלוק, באחד מקורי של AC-Delco, היה נראה שהבעיה נפתרה אך היא שוב חזרה.

החלפתי את החיישן הצמוד לקיר האש, גם כן, לא פתר את הבעיה.

האם מישהו נתקל בבעיה דומה בשברולט מהשנים הללו?

הצעות לבדיקות נוספות, או הפנייה למידע נוסף יתקבלו בברכה.

בנוסף, אשמח לקבל המלצה על מכונאי שמכיר ומתמצא בלומינות .

תודה מראש!

ISRAEL ISREAL

פורסם (נערך)

החיישן אחראי על השסתום שמוציא אדים והפקק מונע וואקום - אם אני לא טועה.

הפתרון הפשוט והלא ירוק יהיה לבטל את הפקק ואת הלשונית האוט' אם קיימת.

עריכה אחרונה על ידי tribel
פורסם
החיישן אחראי על השסתום שמוציא אדים והפקק מונע וואקום - אם אני לא טועה.

הפתרון הפשוט והלא ירוק יהיה לבטל את הפקק ואת הלשונית האוט' אם קיימת.

אני מעדיף את הגישה של לתקן את התקלה ולא לחיות עימה. מה גם שלנסוע בלי מכסה משמע התאיידות דלק החוצה ובזבוז כסף:?

תודה

ISRAEL ISREAL

פורסם
אני מעדיף את הגישה של לתקן את התקלה ולא לחיות עימה. מה גם שלנסוע בלי מכסה משמע התאיידות דלק החוצה ובזבוז כסף:?

תודה

לא,משמעות ביטול המכסה הייתה ביטול השסתום והפיכתו לנשם,כמו בכל מערכת שקדמה ל EVAP.

הדלק לא מתאדה במהירות כזו שתרגיש ירידה במפלס.

• תוכן חדש...