Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
159 זאת האלפא האחרונה שנראתה טוב.

מסכים.

מעניין אותי מה רמת האמינות ועלויות אחזקה.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא מסכים איתך לגבי הלאון.

היא הייתה עם צמיגים במידה 225.45.18 ולא ה16 שמגיעים איתה במקור,פלוס אנטירולים קדימה אחורה ועדיין האלפא כסטוק פונה הרבה יותר טוב עם הרבה פחות דרמה.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

אז 'השיפורים' שעשית גרעו ולא הוסיפו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הם הוסיפו כי ביחס ללאון כסטוק המצב היה הרבה יותר טוב אחרי החלפת הצמיגים לרחבים יותר והוספת האנטירולים, אבל ביחס לאלפא, הלאון עדיין הייתה פונה פחות טוב.

פורסם

טוב, רק בשביל ההגינות, זה נכון לאחוז ניכר מן השיפורים בתחום הדינמי.

אנשים לא תמיד דוחקים ברכב מספיק ולא בוחנים את ביצועיו בצורה מדידה שתאפשר להם להבין שהשיפור בעצם גרע ממעטפת הביצועים. אבל היי, פתאום הרכב מרגיש "כמו קארט", אז זה בטח יותר טוב....

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
טוב, רק בשביל ההגינות, זה נכון לאחוז ניכר מן השיפורים בתחום הדינמי.

אנשים לא תמיד דוחקים ברכב מספיק ולא בוחנים את ביצועיו בצורה מדידה שתאפשר להם להבין שהשיפור בעצם גרע ממעטפת הביצועים. אבל היי, פתאום הרכב מרגיש "כמו קארט", אז זה בטח יותר טוב....

מאיפה לך לאן וכמה דחקתי את הרכב?

פורסם

ההערה שלי היתה כללית.

בכל אופן, מעטים המקומות בכביש הציבורי שבאמת אפשר לדחוף בהם מכונית לעבר ה-100%.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
הם הוסיפו כי ביחס ללאון כסטוק המצב היה הרבה יותר טוב אחרי החלפת הצמיגים לרחבים יותר והוספת האנטירולים, אבל ביחס לאלפא, הלאון עדיין הייתה פונה פחות טוב.

אז כתבתי, הלאון כסטוק פונה טוב מאוד, מבחינת היכולת להכניס את הרכב לפנייה ללא תת היגוי. אם לא הצלחת, זה אתה, לא האוטו.

תוספת גומי לא עוזרת בזה, וגם שינויי מתלים לא בהכרח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אז כתבתי, הלאון כסטוק פונה טוב מאוד, מבחינת היכולת להכניס את הרכב לפנייה ללא תת היגוי. אם לא הצלחת, זה אתה, לא האוטו.

תוספת גומי לא עוזרת בזה, וגם שינויי מתלים לא בהכרח.

לא הבנת אותי, אבל לא חשוב זה ויכוח מיותר.

פורסם
תתחדש ותהנה פות"ש, רכב מצוין.

לכותב מעלי, אתה מדבר מנסיון אמיתי על אלפא 159?

היו לי 3 כאלה בעבר, מסביבי יש מספיק מכוניות כאלה של חברי המועדון. לאחי ולשותף שלו יש שתיים כאלה, יד ראשונה, משנת 2009.

לא מבין על איזה בעיות איכות אתה מדבר. לא מסכים דוהים, לא קרקושים ולא נעליים. אחת המכוניות היותר איכותיות ומזדקנות בכבוד שיצא לי לפגוש.

תעדכן אותנו כשהם מוכרים?:)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם
תעדכן אותנו כשהם מוכרים?:)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

יש אחת באוטודיל שאני יודע עליה (טרי טרי מהיום). שנת 2011 צבע אפור. הבנתי שרוצים עליה 55.מעבר לזה לא יודע פרטים.

• אחראי פורום
פורסם

המסטר, אני אחרי החלפת אנטירולים, פוגע בול בחולשות של הרכב מבחינת זוית גלגול ותחושת כבדות.

עניין לא זול אבל לסגנון הנהיגה שלי התאים בול, אולי גם לך.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

דיונים עם חבר פורום שעונה לכינוי "הסיני" עוררו בי את החשש שמהר מאוד אני אתרגל גם ל- 46 קג"מ...

"חכם סיני אמר....".

;)

מתרגלים לכל דבר בחיים, טוב או רע.

הרכב הקודם שלי היה עם 186 כ"ס ואיזור ה-24 קג"מ, הנוכחי שהחליף אותו התחיל עם 469 סוסים ו-71 קג"מ, מה שגרם לי "להצהיר" שאין מצב שאשפר אותו כי הוא מהיר מאוד.

חצי שנה החזיקה ההצהרה, אז בוצע סשן שיפורים שהביא אותו ל-512 סוסים וכ-80 קג"מ.

ועכשיו, אחרי שעברו 3 שנים מאז אותו שיפור, אני שוקל ביקור נוסף בסדנה כדי להפרד מ-1200$ שיעמידו את ההספק על 650 כ"ס ומעל 90 קג"מ.

זה לא שמורגש מחסור בכח, פשוט כשהכל היה חדש הבעיטה בגב הורגשה יותר חזק והיום זה כבר לא משהו יוצא דופן, התרגלתי.

פותח השרשור,

תהנה מהרכב, אחד הרכבים שאני יותר אוהב ומבחינתי בכל אופן זו האלפא האמיתית האחרונה של העשור האחרון, עד להופעת ה-4C והג'וליה החדשה.

תהנה!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...