Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגזין אוטו פרסם מבחן המשווה צריכת דלק בין 4 רכבי פנאי - קיה ספורטאז' 1.6 , מאזדה CX5 שני ליטר, טויוטה ראב 4 הייבריד ורנו קדג'אר.

ע"פ הסירטון, רוקנו את מיכלי הדלק של הרכבים לחלוטין ומילאו 10 ליטרים של דלק/סולר לכל מיכל. לאחר מכן נסעו עם הרכבים בתוואי מעורב עד שהרכב נעצר.

ספויילר!

ראשונה נעצרה הקיה לאחר כ130 ק"מ.

שניה נעצרה הטויוטה לאחר כ170 ק"מ.

שלישית נעצרה המאזדה לאחר כ190 ק"מ.

והרנו יצאה הכי חסכונית ולא נעצרה כלל - הגיעה לתחנת הדלק בכוחות עצמה.

הנתונים האלה נשמעים לי מופרכים לחלוטין. יכול להיות שריקון המיכלים לא התבצע כראוי ולכן היו רכבים להם נשאר אקסטרה דלק במיכל.

בכל אופן הנתונים סופר מרשימים. מה דעתכם?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המבחן הזה הוכיח סופית איך מגזין אוטו הפך לפירסומון. מי לעזאזל מבצע מבחן חסכון בין מנוע דיזל לבנזין להייבריד? טוב שלא הוסיפו אופניים.

פורסם

13 ק"מ לליטר בקיה - לא יהיה טוב יותר מזה ברכב הזה, נתון סביר, אולי אופטימי.

19 ק"מ לליטר במאזדה - עם מפרש, רוח גבית ובירידה ארוכה.

הנתון של הטויוטה יכול להיות.

הנתון של הרנו לא נראה לי. הוא עדיין נוסע? עד הורדת הגיליון לדפוס הוא המשיך לנסוע? הוא נעצר מתישהו בכלל?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה מבחן מקושקש לחלוטין אבל הרעיון הכללי היה לבדוק מי מהמכוניות מצליחה לנסוע הכי רחוק ואחרי שלשלוש מכוניות נגמר הדלק, הם פשוט המשיכו עם הרביעית, שזכתה, עד לתחנת הדלק הקרובה. מהסיבה הזו גם אין להם נתון מדויק לגבי צריכת הדלק של הרנו.

התוצאה לא נורא מפתיעה כי אותו מנוע 1.5 ליטר דיזל שרנו דוחפת בתוך כל הרכבים שלה נחשב מאוד חסכוני...

פורסם

יש פתגם כאן בפורום: כדאי להשוות תפוזים לתפוזים, ולא תפוזים לקלמנטינות. מנוע בנזין זה מנוע בנזין, מנוע סולר זה מנוע סולר. נכון שמנוע K9K הוא חסכוני מאוד, אבל להשוות אותו למנועי בנזין? זה פשוט בדיחה.

פורסם

כשרוצים להוציא רכב אחד הכי טוב אז אפשר להשוות הכל למען המטרה.

יכלו באותה הצורה להשוות מי יכול להעמיס יותר משקל ולהוסיף דודג' ראם למבחן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

האמת שפחות מעניינת אותי רלוונטיות המבחן והאם צריך להשוות תפוזים לתפוזים כשאולי בכלל עדיף להיות אננס.

פשוט נראה לי שרכב פנאי עם מנוע 2 ליטר בנזין עושה כמעט 20 ק"מ לליטר בתוואי מעורב רק אם הוא מונח על גרר שמביא אותו למחוז חפצו.

אולי ברכבי הפנאי גילו משהו חדש שלא מיישמים במיני וסופר מיני כי הנתון צריכה הזה הוא מעולה אפילו לרכב מיני.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אם מנוע דיזל עובד על מיכל ריק זה לא יכול לגמור אותו סופית?

נשמע קצת כמו חיקוי (זול) של כמה מאתגרי הדלק של טופ-גיר

פורסם

זה לא יכול לגמור אותו. אבל אם המנוע כבה לאחר שנגמר הסולר, יהיה צורך לעשות תהליך ניקוז אוויר ממערכת סולר. התהליך שונה בדגמים שונים.

פורסם

הנתון של המאזדה מופרך לחלוטין, עוד יותר מהשאר.

מצד שני יש שם את טכנולוגיית הסקיי-חרטא שלאף אחד אין שמץ של מושג מה זה באמת אומר:-P

פורסם

אפשר לנהל דיון על מתודיקת הבדיקה עצמה. אבל אני לא מבין מה הבעיה עם הרעיון של לבדוק שלוש מערכות הנעה באותו סגמנט בחיפוש אחר הרכב החסכוני מבין הארבעה.

מה שאני פחות מבין, זה למה לעשות את זה בג׳יפונים. אני שואל באמת, האם למי שקונה ג׳יפון צריכת דלק היא פקטור כל כך מרכזי שעל פיו תקום או תיפול הרכישה? האם לא נכון יותר היה לעשות את זה במכוניות סופר מיני?

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תוכן חדש...