Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוצה במנוע 1.4 איביזה 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להבנתי תקן 505.01 מיועד לרכבי טורבו דיזל,

מה הקשר לניקוי בוצה?

אני דרך אגב באיביזה משתמש ב-Castrol Magnatec 5w-40 גרסת C3, לא רואה צורך להשתמש ב-edge

Sent from my iPhone using Tapatalk

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

תודה רבה חברים, מקווה שזה באמת השמן ובסופו של דבר המנוע יתנקה והכל יסתדר לטובה.

אח... מה הייתי עושה בלעדיכם! :-)

פורסם
אכן לא אופייני לרכב הזה עם המנוע האמין מדגם cgg לפתח בוצה כזאת

ככל הנראה זו תוצאה של מרווחי טיפול גדולים מידי או שימוש בשמן לא איכותי .

אבל לפני שאתה הולך לפרק את המנוע כמו שחלק הציעו לך כאן אני שואל

למה זה מפריע לך ,האם יש תסמינים כל שהם שאתה משייך להימצאות הבוצה הזאת ?

אם לא אז אין לך מה להתרגש מזה ,כאן לא מדובר בבן אדם שצריך להיות רחוץ ונקי .

אני ממליץ לך ולכל לקוחותיי על שגרת טיפולים של 10.000 קמ עם שמן איכותי

וזהו .אין צורך בפעולות נוספות .

דווקא מפתיע לשמוע ממך את העניין שכל עוד הבוצה לא גורמת לכלום ואין תסמינים אז אין ממה לחשוש. פשוט לחכות שהבוצה כן תתחיל להשפיע ואז הנזק יהיה חמור ויקר הרבה יותר? לא כדאי פשוט לנקות את הבוצה באופן יסודי ולהיות בראש שקט?

• ספונסר פורום
פורסם
דווקא מפתיע לשמוע ממך את העניין שכל עוד הבוצה לא גורמת לכלום ואין תסמינים אז אין ממה לחשוש. פשוט לחכות שהבוצה כן תתחיל להשפיע ואז הנזק יהיה חמור ויקר הרבה יותר? לא כדאי פשוט לנקות את הבוצה באופן יסודי ולהיות בראש שקט?

מה כל כך מפתיע אותך, אני רופא מהסוג שלא ממליץ על ניתוח לפני שיש באמת צורך אמיתי

מצב הבוצה כפי שנראה ברכב של פותח השרשור זה אכן לא מצב אידיאלי אבל על סמך הניסיון

שלי אני חושב שבשלב הזה אין צורך בהתערבות כל שהיא .

מעבר לשגרת טיפולים נכונה ושימוש בשמן איכותי שעומד בתקן יעלימו את הבוצה לאט לאט .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
מה כל כך מפתיע אותך, אני רופא מהסוג שלא ממליץ על ניתוח לפני שיש באמת צורך אמיתי

מצב הבוצה כפי שנראה ברכב של פותח השרשור זה אכן לא מצב אידיאלי אבל על סמך הניסיון

שלי אני חושב שבשלב הזה אין צורך בהתערבות כל שהיא .

מעבר לשגרת טיפולים נכונה ושימוש בשמן איכותי שעומד בתקן יעלימו את הבוצה לאט לאט .

השאלה אם ימשיך כך ואז נגיד וכן ייגרם נזק שיתחיל מסתימת רשת המשאבה ועד לנפילת לחץ שמן וחוסר שימון המיכלולים החשובים...אתה מוכן להיות אחראי וערב לכך?

פורסם (נערך)
השאלה אם ימשיך כך ואז נגיד וכן ייגרם נזק שיתחיל מסתימת רשת המשאבה ועד לנפילת לחץ שמן וחוסר שימון המיכלולים החשובים...אתה מוכן להיות אחראי וערב לכך?

יש לי שאלה אלייך.

כפי שידוע לכלום אתה מבצע טיפולים חינם אין כסף לחברי הפורום בחנייה של הבית או בכול מקום אחר ללא שום הסמכה של משרד התחבורה וללא תעודות לניהול מוסך וכול הנדרש לפי חוקי מדינת ישראל.

אתה נותן למישהו אחריות כולשהי חוץ מאשר המילה שלך ? חס וחלילה אם למישהו שטיפלת ברכב עלול להיות מעורב בתאונת דרכים קטלנית כתוצאה מהחלפת ברקסים כושלת האם אתה תיקח אחריות ? האם אתה תשלם פיצויים בגובה כמה מאות אלפי שקלים ?

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
יש לי שאלה אלייך.

כפי שידוע לכלום אתה מבצע טיפולים חינם אין כסף לחברי הפורום בחנייה של הבית או בכול מקום אחר ללא שום הסמכה של משרד התחבורה וללא תעודות לניהול מוסך וכול הנדרש לפי חוקי מדינת ישראל.

אתה נותן למישהו אחריות כולשהי חוץ מאשר המילה שלך ? חס וחלילה אם למישהו שטיפלת ברכב עלול להיות מעורב בתאונת דרכים קטלנית כתוצאה מהחלפת ברקסים כושלת האם אתה תיקח אחריות ? האם אתה תשלם פיצויים בגובה כמה מאות אלפי שקלים ?

אתה מושך לכיוונים שכבר דובר עליהם רבות בעניין הכנופייה ולא בזה עוסק השירשור וזה סתם שוב יגרור דיונים לכאן ולכאן. מי שמכיר אותי כבר יודע מה הערך של המילה שלי...אם תרצה אדון איתך על זה בפרטי בכייף!

ובחזרה לשירשור - בוצה מנקים ולא מזניחים לא משנה באיזה רכב מדובר.

• תוכן חדש...