Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. היום החלפתי את התושבות מנוע וביקשתי להסתכל מהמכונאי על הציריות וראיתי שהן חופשיות והוא גם אמר. אין רעידות אך בהחלט יש נקישות מוזרות בסיבובים חדים של ההגה כולל במקום. נאמר לי שניתן לנסוע עדיין אבל מה דעתכם? דרך אגב הציריות מקוריות 16 שנה ו282 אלף ונסיעות קשות קמ לכל מי שירצה להגיד משהו על האמינות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

איו שום דבר מיוחד בציריה שמחזיקה 280 אלף, צא מזה כבר.

יש נקישות כשהרכב נוסע עם גלגלים מופנים - צריך להחליף. זה בלאי של הפעמון החיצוני.

נקישות בסיבוב ההגה במקום זה כנראה לא מציריה.

פורסם

בוקי האמת שהרעש באמת לא מזכיר תירייה- מה גם שמרגישים את זה במקום וטיפה טיפה בבלימה. פשוט החופש הזה כמה מכונאים כבר אמרו אז רציתי לדעת אם זה קריטי. לגבי הפסקה הראשונה אשמח שתשלח לי פרטית- שבת שלום.

פורסם

יש חופש מינימאלי שהציריה יכולה לשחק עליו וזה עדיין יהיה מצב תקין אושריקו. כל עוד אין רעידות בהאצות הכל תקין. לגבי התיקתוקים בסיבובים תחליף פעמון בלב בצירייה הבעייתית!

פורסם

לפי דעתי אין מצב שהציריות מקוריות, הם של טויוטה כן אך לא מקוריות 280 אלף בכבישים האלה צא מזה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
לפי דעתי אין מצב שהציריות מקוריות, הם של טויוטה כן אך לא מקוריות 280 אלף בכבישים האלה צא מזה.

מדוע לא?

במגאן שלי ציריות החזיקו קרוב ל300k..

בסויפט שהייתה לי לפניכן לא הייתה שום בעיה בציריות במשך 230k..

יום טוב גם לך

פורסם

ברלינגו שהייתה לי נמכרה לא מזמן עם 343.000 ק"מ וציריות מקוריות, ללא שום רעשים נקישות או רעידות. גם גומיות של ציריות מקוריות.

פורסם

הציריות מקוריות ו90 אחוז מהרכב עם חלקים מקוריים משנת 99 במצב טוב.

בכל מקרה זה לא שרשור למי יש יותר גדול, אני רוצה תשובות , טסט עברה חלק כמובן מה ששולל בעיות רציניות במתלה (ואל תגידו שזה לא מדד כי בכל זאת בודקים את זה טוב בבור).

לדעתי זה הבוקסות משולש המזוייפות שיש לי ברכב, "MADE IN TURKEY".

כי לא סביר שצירייה תרעיש גם בעמידה וביציאה מחנייה ולא תרעד במהירות?

פורסם

אם זה לא שרשור למי יש יותר גדול למה אתה נכנס למספרים?

נחזור לנושא, זה יכול להיות גם רעש ממייצב , משולש, ותפוח הגה.

מתי אגב החלפת תפוחי הגה?

פורסם

לא החלפתי כי מעולם לא היה להם חופש ובעיות, מה שכן באחד מהם היה גומי קרוע והחלפתי לחלק טורקי כולל הבוקסות של המשולש,

מה שהסתבר בדיעבד כסדקים מינוריים וללא שום חופשים (שלא נדבר על טסט) וכנראה שמאז יש את התופעות לוואי האלו אם כי אני לא בטוח.

הבוקסות הוכנסו בפראס לחץ והם טורקיות (זבל ).

פשוט אי אפשר לדעת אם זה זה מכיוון שהן יושבות טוב והן לא קרועות, לך תוכיח שאין לך אחות?

פורסם

בדקת שהברגים של המשולשים מחוזקים כמו שצריך? הייתה לי בעיה דומה בגולף שלי והסתבר שהברגים של המשולש היו משוחררים.

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

Golf MK3 1997 1.8

פורסם

כן זה בדיוק מה שדוד שלי עשה בעבר וזה פתר. להערכתי זה תופעות לוואי של חלקים עלובים רק חבל ששומעים את זה. כמו שאמרתי גם בדק לי איש פרונט מקצועי ולא ראה שום בעיה חריגה במתלה.

• תוכן חדש...