Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני רוצה לדעת אם מישהו מכיר את מוסך פולץ מורשה של UMI נמצא ברחוב שפע טל בת"א חוות דעת מנסיון אם יש למישהו ?

תודה לעוזרים.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

הערת ההנהלה-- נמחקה שורה בעלת תיאור מיותר. להבא, נא לציין עובדות בלבד.

טיפול 60,000 לאופל קורסה, רכב שאין בו רצועת טיימינג, מבחינתם אמור היה לעלות 1800 שקל.

כשקיבלתי את הסיכום זה נראה כמו רשימת מכולת ולא כמו טיפול בסיסי של שמנים ופילטרים.

דרשתי שיוציאו מיד מהרשימה כל דבר שלא קשור לטיפול שבאתי בשבילו ו"הופ"- ארבעה בקבוקי שמן בעלות של 300 שקל ירדו מיד מהסיכום. שילמתי 1600 ויצאתי כועס.

ברשימה הופיעו תוספים וטיפולים שאין דרך להוכיח האם באמת שמו לי או לא, אבל במוסך התעקשו שהיצרן דורש.

אתמול הייתי במוסך לטיפול 75,000 והזעזוע שלי כרגע הוא עצום. כל הפילטרים שהחלפתי במוסך אתמול נראו באופן ברור כאילו אני נוסע איתם כבר 30 אלף ק"מ ולא 15. בעל המוסך לא האמין לי שעשיתי טיפול 60 לפני פחות משנה במוסך רשמי של UMI. הוא אמר שהוא אף פעם לא ראה פילטר אויר עם כל כך הרבה טינופת ופילטר דלק עם בוץ בתוכו במכונית חדשה ושמורה כזו.

בקיצור - XXXXXXXXXויאמר לרעת UMI שאחר כך התווכחו איתי על פירוט הטיפול ולא הסכימו לזכות אותי.

פורסם

דברים כאלה צריכים להגיע לכלבוטק!

צריך לסגור את המוסך הזה לאלתר. בושה שיש כאלה מוסכים שעובדים וגוזלים כסף ללקוחות תמימים.

הורס את השם הטוב של המוסכים שבעליהם באמת ישרים.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

• ספונסר פורום
פורסם

אתמול הייתי במוסך לטיפול 75,000 והזעזוע שלי כרגע הוא עצום. כל הפילטרים שהחלפתי במוסך אתמול נראו באופן ברור כאילו אני נוסע איתם כבר 30 אלף ק"מ ולא 15. בעל המוסך לא האמין לי שעשיתי טיפול 60 לפני פחות משנה במוסך רשמי של UMI. הוא אמר שהוא אף פעם לא ראה פילטר אויר עם כל כך הרבה טינופת ופילטר דלק עם בוץ בתוכו במכונית חדשה ושמורה כזו.

י.

שלום ידידי.

מבלי להגן על אף אחד,זה פשוט מרגיז אותי לשמוע דברים כאלו,כבעל מוסך,אני שונא לשמוע מוסך שחווה דעת על עבודה של מישהו אחר לא ביסוס.

אף אחד לא יכול לדעת אם פילטר אויר הוא בן שנה,או שלוש,הכל תלוי במספר הק"מ שהרכב עבר,אופי הנהיגה,ואזור הנהיגה(מאובק,ערפיח וכו..)

ככה שאין ביסוס לזה שלא הוחלפו לך מסננים בטיפול 60 אלף,ואני לא מאמין שקיים מוסך כלשהו בארץ,בטח שלא מורשה יבואן,שיחייב לקוח על טיפול ולא יבצע אותו.

אורן

פורסם

בוקר טוב

איך בדיוק הוא ראה שמסנן הדלק מלא בבוץ ? הוא שבר אותו לידך ?

או שזה מסנן שקוף, המצאה חדשה ברכב בעל מערכת הזרקה ?

אורן;

ביבנה יש מוסך שפעם היה מורשה סובארו. בגלל הדברים שצוינו כאן, והיו דברים מעולם, היום הוא כבר לא.

אני אישית הכרתי אנשים שנכנסו לשם ושילמו סכומי עתק על טיפולים שלא בוצעו ברכביהם, שלא לדבר על אנשים

שרכביהם ניזוקו במהלך העבודה, כגון; שריפת מחשב ניהול מנוע ועוד ועוד...

אז איך אומרים, NEVER SAY NEVER. הכל יכול להיות.

אנחנו חיים בארץ ההפתעות שבה כל יום מתגלה קומבינה חדשה ואין מה לעשות.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

יום ראשון אמצע הלילה בדרך חזרה מחתונה הרכב מתחמם, נורית שמן נדלקת והאוטו מעלה עשן. בקיצור הזמנו גרר שלקח את השברולט אופטרה למוסך פולץ UMI בתל אביב. ידענו שהטיפול יעלה קצת יותר כי מדובר על מוסך מורשה, אך לא תיארנו לעצמונו את עוגמת הנפש שתיגרם לנו.

בבוקר למחרת, מוטי - "יועץ ואיש שירות לקוחות"(לא מוסכניק) אמר ששני צינורות נקרעו ושהטרמוסטט לא תקין, ופרט את כל החלקים והעלויות שלהם(מים ירוקים 115 ש"ח לא כולל מע"מ). נתתי לו אוקי לתקן, וכעבור כמה שעות הוא התקשר ואמר שצינור נוסף נקרע במהלך הבדיקות. שאלתי כמה עולה החלק והוא אמר 280 ש"ח כי הצינור מגיע בשני חלקים למרות שרק חלק אחד נקרע. נתתי לו אוקי לתקן גם את הצינור הנוסף.

למחרת מוטי שוב התקשר ואמר שכנראה יש בעיה בראש מנוע!! הוא טען שהם ביצעו "בדיקות לחץ מתקדמות", כאלו שאפילו במכוני בדיקה לא עושים, והזמין אותי לראות איך הראש מנוע של האופטרה נדפק. כשהגעתי הם הראו לי איך כביכול הלחץ מהמנוע עובר למיכל מים. זה נראה מאוד משכנע לראות בועות שיוצאות מהמיכל מים ואז כל הסבר שנותנים לך נראה הגיוני.

מוטי- איש שירות הלקוחות, אמר שהבדיקה של הראש מנוע תעלה 700ש"ח לא כולל מע"מ, ולפי דעתו בוודאות יש בעייה שיכולה להגיע גם ל6000ש"ח תיקון.

אחרי שקצת נרגעתי אמרתי לו שאני לוקח את האוטו כמו שהוא. כשבאתי לשלם, מסתבר שהמחירים שהוא נתן לי בטלפון לא היו מעודכנים ושזו טעות של המחסנאי ושאין מה לעשות. אחרי ויכוחים הוא הסכים לתת הנחה של 10% על כל הטיפול(סה"כ 1800ש"ח לטרמוסטט, שלושה צינורות+עבודה)

הוא הזהיר אותי שחלק נוסף במנוע יכול להתפוצץ לי בכל רגע, ושכל נסיעה הכי קצרה רק תגרום לנזק יותר גדול לראש מנוע. לפני שנסעתי הוא אמר שיש איש מכירות של UMI שמוכן לשלם 17,000ש"ח על הרכב כמו שהוא.

בקיצור, נסעתי למוסך ביפו, שם אמרו שאין שום בעיה בראש מנוע, והבעיה היא ברדיאטור סתום. המוסכניק הסתכל על החלקים ה"פגומים" שהחליפו לי בפולץ ואמר שהצינור שעלה לי 280ש"ח כי הוא הגיע בשני חלקים אפשר היה להשיג בחלק אחד בעלות של 80 ש"ח, ושצינור אחר שהחליפו לי בכלל תקין.

אחרי הטיפול שכלל ניקוי רדיאטור והחלפת אטם שמן למנוע (עלה 600ש"ח), הרכב נוסע פצצה בלי שום בעיות, והמוסכניק מיפו בעצמו מוכן לקנות אותו ב26000ש"ח במזומן(מחירון 40000).

פורסם

שלום

תעשה חיפוש על ההרפתקאות מוסך פולץ ותקבל חום

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
יום ראשון אמצע הלילה בדרך חזרה מחתונה הרכב מתחמם, נורית שמן נדלקת והאוטו מעלה עשן. בקיצור הזמנו גרר שלקח את השברולט אופטרה למוסך פולץ UMI בתל אביב. ידענו שהטיפול יעלה קצת יותר כי מדובר על מוסך מורשה, אך לא תיארנו לעצמונו את עוגמת הנפש שתיגרם לנו.

בבוקר למחרת, מוטי - "יועץ ואיש שירות לקוחות"(לא מוסכניק) אמר ששני צינורות נקרעו ושהטרמוסטט לא תקין, ופרט את כל החלקים והעלויות שלהם(מים ירוקים 115 ש"ח לא כולל מע"מ). נתתי לו אוקי לתקן, וכעבור כמה שעות הוא התקשר ואמר שצינור נוסף נקרע במהלך הבדיקות. שאלתי כמה עולה החלק והוא אמר 280 ש"ח כי הצינור מגיע בשני חלקים למרות שרק חלק אחד נקרע. נתתי לו אוקי לתקן גם את הצינור הנוסף.

למחרת מוטי שוב התקשר ואמר שכנראה יש בעיה בראש מנוע!! הוא טען שהם ביצעו "בדיקות לחץ מתקדמות", כאלו שאפילו במכוני בדיקה לא עושים, והזמין אותי לראות איך הראש מנוע של האופטרה נדפק. כשהגעתי הם הראו לי איך כביכול הלחץ מהמנוע עובר למיכל מים. זה נראה מאוד משכנע לראות בועות שיוצאות מהמיכל מים ואז כל הסבר שנותנים לך נראה הגיוני.

מוטי- איש שירות הלקוחות, אמר שהבדיקה של הראש מנוע תעלה 700ש"ח לא כולל מע"מ, ולפי דעתו בוודאות יש בעייה שיכולה להגיע גם ל6000ש"ח תיקון.

אחרי שקצת נרגעתי אמרתי לו שאני לוקח את האוטו כמו שהוא. כשבאתי לשלם, מסתבר שהמחירים שהוא נתן לי בטלפון לא היו מעודכנים ושזו טעות של המחסנאי ושאין מה לעשות. אחרי ויכוחים הוא הסכים לתת הנחה של 10% על כל הטיפול(סה"כ 1800ש"ח לטרמוסטט, שלושה צינורות+עבודה)

הוא הזהיר אותי שחלק נוסף במנוע יכול להתפוצץ לי בכל רגע, ושכל נסיעה הכי קצרה רק תגרום לנזק יותר גדול לראש מנוע. לפני שנסעתי הוא אמר שיש איש מכירות של UMI שמוכן לשלם 17,000ש"ח על הרכב כמו שהוא.

בקיצור, נסעתי למוסך ביפו, שם אמרו שאין שום בעיה בראש מנוע, והבעיה היא ברדיאטור סתום. המוסכניק הסתכל על החלקים ה"פגומים" שהחליפו לי בפולץ ואמר שהצינור שעלה לי 280ש"ח כי הוא הגיע בשני חלקים אפשר היה להשיג בחלק אחד בעלות של 80 ש"ח, ושצינור אחר שהחליפו לי בכלל תקין.

אחרי הטיפול שכלל ניקוי רדיאטור והחלפת אטם שמן למנוע (עלה 600ש"ח), הרכב נוסע פצצה בלי שום בעיות, והמוסכניק מיפו בעצמו מוכן לקנות אותו ב26000ש"ח במזומן(מחירון 40000).

מה הקשר של ההודעה שלך לפורום טכני ? אתה רוצה להוציא קיטור/להשמיץ מוסך מה בדיוק המטרה שלך ?

איזה כייף לי :)

פורסם
מה הקשר של ההודעה שלך לפורום טכני ? אתה רוצה להוציא קיטור/להשמיץ מוסך מה בדיוק המטרה שלך ?

תקרא את הכותרת של השרשור. tomer_y רצה לשמוע חוות דעת מניסיון על מוסך פולץ. לפי שאר התגובות אני לא היחיד שיצא בשן ועין מהמוסך הזה. מה שחמור הוא שהמוסך מנצל את השם הטוב של UMI לניפוח מחירים על טיפולים מיותרים.

פורסם

אני חושב שלקרוא ולדעת את אשר חוו אנשים שנכנסו למוסך מסויים בהחלט מצדיק גם להקפיץ שרשור משנים קודמות מכיוון שזה מראה על תופעה קבועה ולא מקרה חד פעמי, גם אם זה לא נעים למישהו לקרוא מסיבה זו או אחרת. זה אכן פורום טכני,אחזקה וטיפולים ואת זה בדיוק עושים במוסכים ומן הראוי שנדע בדיוק מה יש לצפות ממוסך זה או אחר.

• תוכן חדש...