Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חבר'ה.

אני מחפש (בארץ) מחבר זויתי לכבל קואקס כמו של הכבלים כאשר צד אחד שלו זה זכר וצד שני זה נקבה.(לדעתי נקרא F-TYPE)

אני רוצה שהוא לא יבלוט כל כך מהקיר (זה כבל קשיח יחסית) ואם אחבר לו זוית אז אוכל להשחיל אותו לתעלה בקיר.

חיפשתי לפחות ב-7 חנויות וגם באינטרנט ולא מצאתי.

אצרף כאן תמונה מדויקת שמצאתי באיביי:

s-l500.jpg

עריכה אחרונה על ידי תימני אחלה!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

תודה, ביקשתי בארץ.... (כדי לא להמתין חודש ימים בשביל 3 שקלים)

ד"א, באייבי מצאתי כאן: http://www.ebay.com/itm/F-Type-Right-Angle-Male-to-Female-TV-Plug-Coaxial-Coax-Cable-Adaptor-Connector-/121556558146?hash=item1c4d55e142:g:k~sAAOSwmrlUyeTe

ולטלמיר אין בינתיים מחירים באתר, אני מחכה לקבל מהם הצעה... אבל תודה בינתיים :)

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

וואלה איזה ארץ יש לנו, אפילו פקקטה מחבר COAX אין להשיג.

נסה לחפש אצל מתקינים.

אני חושב שיש לי בבית אחפש לך בערב.

פורסם
http://il.farnell.com/molex/73391-0083/rf-connector-sma-r-a-jack-pcb/dp/2612349?MER=i-9b10-00002068

נסה אצלם. קיבלתי מהם פיוזים מיוחדים תוך 3 ימים עד אליי.

אל תגזים...דמי משלוח מפרנל הם בסביבות 20-25 דולר לכן במקרה של פותח האשכול אין שום כדאיות להזמין מהם מתאם שעולה 5-10 שקלים.

מפרנל אני מזמין כאשר יש לי כמות של רכיבים שלא קיימים אצל ספקים אחרים והפרוייקט דחוף.

איזה כייף לי :)

פורסם
ראיתי מה יש אצלם.... נראה לי פחות איכותי ממה שמצאתי באיביי למשל.

פרנל מחזיקים אך ורק רכיבים איכותיים אשר מגיעים ישירות מהייצרנים הגדולים בעולם ולא זבל סיני.

באחת החנויות הבאות כנראה תמצא את מבוקשך (לא טלפונית).

* אבן אלקטרוניקה בת"א.

* שרייד אלקטורניקה בת"א.

* אנטנות רצון ת"א.

* כהן אלקטרוניקה בת"א.

* סימן טוב אלקטרוניקה בפתח-תקווה.

איזה כייף לי :)

פורסם
אל תגזים...דמי משלוח מפרנל הם בסביבות 20-25 דולר לכן במקרה של פותח האשכול אין שום כדאיות להזמין מהם מתאם שעולה 5-10 שקלים.

מפרנל אני מזמין כאשר יש לי כמות של רכיבים שלא קיימים אצל ספקים אחרים והפרוייקט דחוף.

אם אני צריך לבחור בין להיכנס לתל אביב במיוחד, לחפש חנייה ולהסתובב בחנויות לבין לשלם 100 שקל ושיגיע אליי הביתה אני בוחר לשלם.

כמובן שאם הוא באיזור אז זה סיפור שונה לחלוטין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אצל רצון או בחנות בירידה מהתחנה המרכזית לשכונת התקווה,שכחתי את שמה,מ מוקמת בצד שמאל,שניהם עם חניה.

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...