Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אני צריך לבחור בין להיכנס לתל אביב במיוחד, לחפש חנייה ולהסתובב בחנויות לבין לשלם 100 שקל ושיגיע אליי הביתה אני בוחר לשלם.

כמובן שאם הוא באיזור אז זה סיפור שונה לחלוטין.

בדקתי בהזמנה הקודמת מפרנל משנת 2013 ועלות המשלוח היא 35 דולר כלומר כ-133 שקלים על זה תוסיף עלויות של חברת השילוח (רשומון) ככה שהמחיר מגיע ל-160 או 180 שקלים בשביל פקיינג קונקטור בעלות 5 שקלים.

לך בתור בעל עסק זה כנראה משתלם אבל לא לקוח פרטי ! אני מגלגל את ההוצאה על הלקוח יחי ההבדל הקטן.

שנית יצאת פרייאר כי את הפיוזים שאתה הזמנת מפרנל ב-99 אחוז מהמקרים ניתן למצוא אצל RS שלא גובים דמי משלוח מחו"ל כלומר איסוף עצמי או משלוח ב-45 שקלים בארץ. אצלם תמתין כ-4-5 ימים.

כול החנויות לרכיבי אלקטרוניקה באיזור שדרות הר-ציון נמצאים ברדיוס של 30 מטר ככה שאין לך מה לבזבז זמן על חיפוש בחנויות.

חניה קיימת בכחול לבן או חנייה בחניון חינמי ברחוב וולפסון צמוד לתחנה המרכזית החדשה.

איזה כייף לי :)

פורסם

עשית לי חשק ללכת להסתובב שם.

באותו רדיוס יש גם cofix במקרה? זה בכלל יהיה יום כיף

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
בדקתי בהזמנה הקודמת מפרנל משנת 2013 ועלות המשלוח היא 35 דולר כלומר כ-133 שקלים על זה תוסיף עלויות של חברת השילוח (רשומון) ככה שהמחיר מגיע ל-160 או 180 שקלים בשביל פקיינג קונקטור בעלות 5 שקלים.

לך בתור בעל עסק זה כנראה משתלם אבל לא לקוח פרטי ! אני מגלגל את ההוצאה על הלקוח יחי ההבדל הקטן.

שנית יצאת פרייאר כי את הפיוזים שאתה הזמנת מפרנל ב-99 אחוז מהמקרים ניתן למצוא אצל RS שלא גובים דמי משלוח מחו"ל כלומר איסוף עצמי או משלוח ב-45 שקלים בארץ. אצלם תמתין כ-4-5 ימים.

כול החנויות לרכיבי אלקטרוניקה באיזור שדרות הר-ציון נמצאים ברדיוס של 30 מטר ככה שאין לך מה לבזבז זמן על חיפוש בחנויות.

חניה קיימת בכחול לבן או חנייה בחניון חינמי ברחוב וולפסון צמוד לתחנה המרכזית החדשה.

המקום היחיד שמצאתי שגם יש לו משלוח לארץ וגם יש לו במלאי היו פרנל ושילמתי 17$ משלוח (בדקתי עכשיו. זה נשלח מאנגליה כשההזמנה בוצעה ביום רביעי וקיבלתי אותם ביום ראשון). הסיבה שבכלל פניתי לאינטרנט היתה שלאף אחד בארץ לא היה זמים במלאי וכולם דיברו על 120 שקל לפיוז ועוד 240 שקל לשילוח מהיר של שבועיים (שלא היו לי).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בדיוק. רק R1

את הפיוזים בתמונה שצירפתי רכשתי לפני מספר שנים אצל סימן טוב אלקטרוניקה שהינו ייבואן רישמי של פיוזים תוצרת Bussmann / Eaton.

בזמנו שילמתי כ-30 שקלים לפיוז.

בפעם הבאה נסה לקבל מהם הצעת מחיר.

לפיוזים תוצרת חברת Bussmann / Eaton ניתן למצוא תחליפים שווה ערך למקורי אצל חברת Littelfuse תואם 1:1 ולפעמים גם במחיר זול יותר.

איזה כייף לי :)

פורסם

זהו שהיצרן הפנה אותי אליהם ולא היה להם ואני הייתי חייב אותם דחוף. את החברה השנייה לא הכרתי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מה עם זה

http://www.talmir.co.il/product/8041.htm

וזה

http://www.rbs-telecom.com/index.php?dir=site&page=catalog&op=item&cs=421&langpage=heb

טלמיר רוצים 12 ש"ח ועוד משלוח של 35 ש"ח....

RBS אחלה מחיר, אבל גם הם עם משלוח של כמעט אותו מחיר. הם בניצני עוז .

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

טלמיר רוצים 12 ש"ח ועוד משלוח של 35 ש"ח....

RBS אחלה מחיר, אבל גם הם עם משלוח של כמעט אותו מחיר. הם בניצני עוז .

תן חיוך ;) הכל לטובה!

• תוכן חדש...