Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הדרך של פיג'ו לחזור להוביל תהיה רק דרך עיצוב וחדשנות, לגבי האמינות בשביל זה קונים תיבות אוטומטיות מאיסוזו.

מאייסין,זה כבר יותר כמו של טויוטה.

פורסם

הלכתי לראות על מה מדברים

לא שאני מבין גדול, סתם הלכתי להתרשם מהבופה שהציעו ליד המכונית החדשה.

לדעתי בלבד, פיג'ו פיספסו ובגדול במספר לא מבוטל של דברים:

1. בראש ובראשונה, תיבת הילוכים והפרדה בין נהג לזה שלידו גבוהים מאוד מה שמחייב את רגל ימין להיות ישרה וזה מאוד לא נוח.

2. תא הנהג גם בגלל מה שרשמתי מעלה וגם באופן כללי קטן מאוד, הרגשתי ממש בתוך תא של פורמולה 1.

3. באיזשהו מקום כל העיצוב המוגזם הזה נותן תחושה של רכב ל"ילד מתלהב" ולא לרכב משפחה/מנהלים.

4. מושב הנהג מחבק את הנהג, מדמה רכב ספורט, יש שיאהבו יש שלא, אני לא אוהב יותר מרגיש לי צפוף מאשר מגניב

5. הריפודים!!!! מ ז ע ז ע בדגם האקטיב הבסיסי, ממש ניראה כאילו נלקחו מלפני כמה שנים טובות עם גימור רע

6. כל מה "ששכחו" לעצב ברכב נשאר הרחק מאחור, כך שיש פערים גדולים בעיצוב, מצד אחד כל הדשבורד ניראה כמו חללית, מצד שני לחצני החלונות בדלת של תא הנהג ניראים של פיאט פונטו 98.

7. ישיבה נמוכה יחסית לג'יפים אחרים.

8. כיסאות אחורים מתקפלים אבל ממש לא לזווית שהופכת את התא להרבה יותר גדול כמו בספורטאז למשל.

שורה תחתונה, ההתלהבות הראשונית תניב לדעתי פרץ של רכישות אבל מהר מאוד יבינו שיש כאן לא מעט פיספוסים שלא ניתן הבליג עליהם

פורסם

שורה תחתונה, יש שרשור שנפתח בדיוק בשביל זה. שם אתה רשאי להביע כל הסתייגות. גם אני לא מסכים איתך. העיצוב ייחודי ופונה לאנשים אחרים מאשר הלקוחות של סוזוקי או קיה ( שמייצרים רכבים שכנראה יותר יקרצו לך ).

פורסם

אתמול בשעה: 19:00 התקיים אירוע ההשקה לפיג'ו 3008 החדשה.

ציבור רחב מאוד השתתף באירוע

שלדעתי היה מכובד ביותר.

חברי/קוראי הפורום שנכחו באירוע

מוזמנים לכתוב את התרשמותם הראשונית מהאירוע ומהרכב.

פורסם
בבקשה ידידי, תמונות שאני צילמתי...

80484bd6de42bfef6fa96e913d37992f.jpg7ddf0f509bacafba6ae3ef7d573f9c0b.jpg64b5f630ffe70e280de95328c5509e9b.jpg

ואוו , אחד מעיצובי הפנים היפים בעייני ! עשו אתזה נכון פיזו

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם

מאמין שמנוע הדיזל בשילוב התיבה היפאנית יציגו אמינות טובה. שניהם מוצרים מוכחים ולא חדשים בשוק.

אני מקווה שהרכב ימשיך את התנופה של פיג'ו סיטרואן.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

^

אתם לא רואים בעייתיות שהמחיר של הגרסה הזולה ביותר עם מערכות בטיחות הוא 170K וגם אז זה מגיע ללא בקרת שיוט אדפטיבית? לאטקה חוץ ממנה יש גם נסיעה אוטונומית בפקק, לנירו יש בקרת שיוט אדפטיבית ויחידה הברידית. מה הערך המוסף של 3008? עיצוב בלבד? אני לא לקוח פוטנציאלי של הסגמנט, רק מתבונן מהצד.

פורסם

יש כרגע מספר שרשורים מקבילים על ה 3008 החדשה. מוזמנים להמשיך את הדיון המעניין כאן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...