Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה בנאדם רע,ממש,אין לך לב פשוט :-P

עזוב איזה רכבים יש שם,תראה מה מצב כל אחד מהם (מעל למושלם! כאילו הרגע יצאו מהסוכנות)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בלאגן מה שהולך שם,

תודה על השיתוף, בקרוב אצלינו...:-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בטח מתסכל להגיע כל פעם למקום הזה עם טקסי

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
הבוגאטי הישנה זה סתם רפליקה או פור סאנג? (מתאר לעצמי שהיא לא אמיתית)

לא, לא מדובר ברפליקה, זה הדבר האמיתי.

שי, מבאס להגיע בטקסי, יותר התבאסתי מה-M3 שנסעה לפני ועיכבה אותי...

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נתקלתי במגאן הצהובה באינסטגרם כמה פעמים. לא ידעתי שהיא יוצאת גם לטיולי נהיגה. או שזה היה מפגש סטטי בעיקרו?

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם (נערך)

תודה על התמונות, איזה יופי.

אסטון זאגאטו - הייתה ניתנת לקניה כחדשה רק ללקוחות שמקבלים הזמנה עם אני לא טועה (ואולי אני טועה). ''עבדתי'' פעם על אוטו כזה - המשימה הייתה להדביק עליו מדבקת רישוי בדיוק באמצע של החלק התחתון של מכסה המנוע, במקום המשטח שחוסם את האוויר למכונית שבתמונה.

עידן שאלה לגבי הבוגאטי - איך ניתן לדעת עם היא אחת מאלו שיוצרו IN PERIOD ולא נניח פור סאנג או משהו דומה? מעבר לאמון בבעלים כמובן.

הרי אין דרך לראות אם גל ההינע הוא בעל אורך FIXED כפי שהיה במקור, ואי אפשר לוודא תבריגים (לדגמים אלו היו ברגים ואומים בעלי תבריג ייחודי לבוגאטי. ניתן לפעמים למצוא באוטוג'אמבל שניים שלושה אומים של בוגאטי קשורים בחוט תמורת עשרים, שלושים, חמישים לישט).

ושאלה נוספת האם בהונג קונג משרד הרישוי מתיר לוחיות רישוי פרטיות (כלומר מסחר בלוחיות רישוי), כמו בבריטניה?

תבלה ותהנה, אני בטוח שהאוטו שלך מתוחזק כך שהוא מפתיע רבים מבעלי המתכת החדשה. אני גם די בטוח שאנשים מהיישוב שנתקלים בחבורה בעת חנייה מוצאים עניין רב יותר באוטו שלך מאשר ברוב המתכת היקרה שמסביב.

עריכה אחרונה על ידי 57mmStroke
  • תוכן חדש...