Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי שונא צרפתיות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Mad Max

כבר נאמר כאן כי הנהג הוא זה שקובע...

לא משנה כמה ציני שתיהיה ההודעה הזאת מתפרשת ל 99% מהאנשים כהודעה של "צרפתיות זה חרא, ואין על VW".

תסלח לי ולשאר האנשים שאנחנו פשוטי העם, לא מבינים הודעה זו כהודעה צינית ברמה עולמית. והיא רחוקה מלהיות צינית אחרי ה "חחחחח" שפשוט הראה עד כמה האדם אכן ציני. (וזה היה בציניות).

פרט לכך... למה אתה מצפה שנענה לאדם אשר חושב שבמקרה הזה הרכב הוא זה שעשה את ההבדל. צויין לא פעם כי הנהג הוא זה שעושה את הרוב.

ושוב לא משנה כמה ציני הוא היה, זה עדיין מתפרש בצורה הזאת.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שנון בללחוץ על האות ח' המון פעמים ואז לכתוב הומואים?!

ילדותי מאוד כל הסיפור הזה, והטענה העיקרית היא למועדון שנותן שיכתבו דברים כאלה באתר שלו.

על מי שכתב אין שוב סיבה לדון, לא שווה טיפת נזלת (זאת של החורף, הירוקה).

בתור חבר במועדון PSI שבכלל אין לו פיז'ו או סיטרואן אני חושב שאפשר לקחת דוגמא מהמועדון בהתנהלות ודרך ארץ, ודרך אגב גם את זה רשמו ב-VAG.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

אשכרה ניפגעתם מהצחוק שלו ?

או שהאמת כואבת ..או שאתם לא מכירים אותו...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אנחנו לא חייבים להכיר אותו...

אם הוא אומר למישהו דברים כאלו אין פה מקום להסברים...

ובמיוחד שהוא כתב שם במופרש (אחרי שהמנהל כתב שהוא לא היתכוון לפגוע בנו) שהיתה כוונה ברורה לפגוע בנו!

אם כבר מנוע... אז שיהיה לו קרבורטורים

www.psi.co.il

פורסם
אשכרה ניפגעתם מהצחוק שלו ?

או שהאמת כואבת ..או שאתם לא מכירים אותו...

אני לא חושב שאף אחד נפגע מהצחוק הדבילי שלו. והאמת לא כואבת, פשוט כי אין כאן שום אמת. ואנחנו באמת לא מכירים אותו. (וחבל, לפי הודעותיו השנונות באופן מבריק אני כ"כ מצטער על כי אינני חברו הטוב ביותר :-P )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא לכל גאון צריך להתייחס.

אם הוא באמת ובתמים מאמין שקובי ניצח בזכות האיביזה - אל תעירו אותו. זה הכל.

חבל על האנרגיה של העצבים שלכם.

פורסם

אל תשפטו מועדון שלם בגלל הודעה אחת, של כותב אחד, בת'רד אחד. המועדון ישמח לשתף פעולה עם מועדון PSI ומועדונים אחרים בקידום הספורט המוטורי בארץ. ביום חמישי הראשון של חודש מרץ ייערך מפגש משותף של מועדון VAG ומועדון PSI . תגיעו ותביעו את דעתכם בצורה מתורבתת.

אף אחד מ- VAG לא נפגע ושירשר הודעות על כל אחד (או עשרים...) שכתב בפורום זה או אחר: "איביזה זה חרא! פיג'ו 106 שולטת!"

קחו את הדברים בהומור, ובקלילות שבה הדברים נכתבו.

פורסם
אף אחד מ- VAG לא נפגע ושירשר הודעות על כל אחד (או עשרים...) שכתב בפורום זה או אחר: "איביזה זה חרא! פיג'ו 106 שולטת!"

קחו את הדברים בהומור, ובקלילות שבה הדברים נכתבו.

אולי כי אף אחד לא כתב "איביזה זה חרא! פיג'ו 106 שולטת!", או כל משהו דומה, פשוט כי זה ילדותי ומפגר. לפחות בפורום הזה לא. ואם אני טועה - אתה מוזמן להוכיח לי... (כשאני כתבתי ביקורת שלילית על האיביזה היא הייתה מנומקת ומתורבתת). אה, ואם הדברים שלו היו נכתבים בהומור - אז אולי הייתי צוחק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אולי כי אף אחד לא כתב "איביזה זה חרא! פיג'ו 106 שולטת!", או כל משהו דומה, פשוט כי זה ילדותי ומפגר. לפחות בפורום הזה לא. ואם אני טועה - אתה מוזמן להוכיח לי... (כשאני כתבתי ביקורת שלילית על האיביזה היא הייתה מנומקת ומתורבתת). אה, ואם הדברים שלו היו נכתבים בהומור - אז אולי הייתי צוחק.

רוני

אני לא אומר שלבחור היתה את ההודעה הכי מרוהטת בעולם (למנהלים בVAG תמחקו לפחות כמה ח'תים מההודעה שלו :hihi: ),אבל גם פה ובPSI יודעים לרדת טוב טוב על ההונדות והיפניות בכלל,זה לא משנה אם ההודעה ילדותית או מנוסחת היטב,עדיין זה אותו עיקרון,כמו שאתם יורדים על היפניות תקבלו ירידה בכבוד מהגרמניות.

פורסם
אני לא אומר שלבחור היתה את ההודעה הכי מרוהטת בעולם (למנהלים בVAG תמחקו לפחות כמה ח'תים מההודעה שלו :hihi: ),אבל גם פה ובPSI יודעים לרדת טוב טוב על ההונדות והיפניות בכלל,זה לא משנה אם ההודעה ילדותית או מנוסחת היטב,עדיין זה אותו עיקרון,כמו שאתם יורדים על היפניות תקבלו ירידה בכבוד מהגרמניות.

רק אגיד שאני ממשיך בדיון הזה רק בגלל העיקרון, לא בגלל שההודעה הספציפית הזאת של אותו סאטיריקן ציני ושנון ברמות על באמת מפריעה לי.

אני לא רוצה לקחת שום קרדיטים על מה שנכתב ב-PSI, אבל אני בהחלט אחראי במידה מסוימת על מה שמופיע בפורום זה. אמנם אינני בעל אחריות על הודעות של אנשים אחרים כאן, אבל אני בעל אחריות לפורום ולכיצד הוא נראה כלפי חוץ. מה שאני מנסה לומר הוא, שאם מישהו יורד כאן על מכונית כלשהי (אם זו הונדה, איביזה, או טויוטה קורולה :wink: ), אז זה לא נעשה בצורה ברוטלית ומפגרת, כי אז זה פשוט נמחק. תמיד יהיה איזה בעל קורולה קנאי שלא יהיה מוכן לשמוע רעות על הרכב שלו ויתחיל ויכוחים מיותרים מכאן ועד הודעה חדשה (תרתי משמע).

אדגיש עוד יותר - אין כאן שום ירידה על "יפניות", או "מכוניות מבית VAG" או מה שלא תרצו. מכונית נשפטת לגופה. לטעמי מי שאומר "יפניות שולטות" (לרוב זה "יפניות שולתותתתתתת!!!!!!!!!") הוא אידיוט, ולא תהיה לו במה בפורום.

אז אנחנו לא יורדים על יפניות, ואנחנו לא נקבל ירידה בכבוד מהגרמניות, פשוט כי א. זה לא ירידה, זה תינוקות. ב. זה לא בכבוד, ואני מתפלא שאתה לא רואה את זה. ג. זה לא מהגרמניות. למרות שהאיביזה הזאת באמת ירדה על כל מיטב תוצרת PSA כאשר היא נהגה את עצמה לאורך מסלול הג'ימקאנה בזמן טוב יותר מכל צרפתיה. :-P

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

Ronnie Im sorry.

I just thought this whole ordeal was simply hilarious. One individuals personal opinion almost started WWIII.

Baby T, who is usually very funny & immensly cynical , wrote a stupid piece of nonsense at the VAG site about a VAG being better than a french car.....and people went balistic

People from PSI & VAG were arguing in four different forums about whose car is better

The only place they couldnt get anybody to care was at STI.

People really need to get a grip on reality, soon you'll be fighting about what sneakers are better for basketball or tennis

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

אריק, אני מסכים לחלוטין. שים לב שלא אמרתי דבר על המכוניות עצמן. יצאתי רק נגד השטותיות בכתיבת הודעה כזאת, שבאמת נראה שכל מטרתה לגרום חיכוכים מיותרים בין חברי מועדון חמומי מוח יתר על המידה - סתם מיותר. ואני מאמין לך שלרוב הוא משעשע ביותר, הפעם הייתה לו "נפילה"...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הבעיה אצלי, או שאין נושא בלינק שפורסם?

אני לא רוצה להדחף לנושא ולהגיב כי לא ממש קראתי את הלינק.

אולי אחרי שהלינק יעבוד.

(בלעדי לCF: יש אפשרות שבעוד חצי שנה תראו אותי עם 106\פונטו :shock2: . בינתיים אין מה להרחיב :mm_blush: ).

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...