Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית נבהיר

ניתן לקבל דמי אבטלה גם בחל"ת

http://www.kolzchut.org.il/he/%D7%93%D7%9E%D7%99_%D7%90%D7%91%D7%98%D7%9C%D7%94_%D7%9C%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93%D7%99%D7%9D_%D7%94%D7%A0%D7%9E%D7%A6%D7%90%D7%99%D7%9D_%D7%91%D7%97%D7%95%D7%A4%D7%A9%D7%94_%D7%9C%D7%9C%D7%90_%D7%AA%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%9D

אבל כפי שדיסקו כתב בצדק הרעיון של נהג לילה הוא הדרך הנכונה אבל...

פות"ש טרם חלפה שנה לעבודתו אצל המעסיק אז ייתכן והעיתוי כי יפוטר היום ללא פיצויי פיטורין, מחייב בדיקה מול המעביד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בדיוק מה שנהג לילה כתב.

עשיתי לו אמלק

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

העניין הוא שכמו שרשמו כאן, לא עברה שנה מאז שהתחלתי לעבוד במקום ככה, אז אם אני מפוטר הרצף של העבודה, במידה וארצה לחזור הרצף יתחיל מחדש ואני גם לא אהיה זכאי לפיצויים-לא שמדובר בהמון כסף, אבל זה גם משהו. אני רווק שעדיין גר עם ההורים, ככה שאני יכול לספוג חודשיים ללא עבודה, אבל גם מצד שני, אף אחד לא מבטיח לי שהחברה פתאום תהיה בנסיקה אחרי שאחזור.

תודה לכולם על התגובות, אני אחשוב על זה עוד קצת במהלך הסופ"ש, אשאל את המנהל קצת שאלות בראשון בבוקר ואקבל החלטה.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

כמה זמן אתה עובד במדוייק?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אל תשכח שיש הודעה מוקדמת (יום לחודש). פיצויים לא תקבל אבל אם אין הפסקה של חצי שנה הרצף כן נשמר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כמה זמן אתה עובד במדוייק?

תשעה חודשים.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

קח את החל"ת קבל דמי אבטלה ונסה למצוא עבודה אחרת טובה לפחות כמו זו הנוכחית.

לא יסתדר, תחזור, צבור וותק של עוד חודשיים שלושה, יסתדר מעולה, לא, קח את הפיצויים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
ישה, רוב הפיצויים כבר אצלו בקרן. רק 2.3% נמצא אצל המעביד.

אצל מעביד שכזה לא בטוח בכלל שהופקד משהו

כדי לקבל דמי אבטלה אתה צריך לעבוד באותו מקום 18 חודש אם אני לא טועה.

צריכים 12 חודש בתוך תקופה של 18 חודש, לא חייב אצל מעביד אחד.

אפילו חלק מתקופת צבא נחשב, מקווה שאכן יש לו 12 חודש בסה"כ.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אצל מעביד שכזה לא בטוח בכלל שהופקד משהו.

בדיוק.

מה ש-gsi כתב יחד עם נהג לילה והחיזוק של דיסקו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ניתן לצאת לחל"ת ולקבל דמי אבטלה. מקום עבודה הקודם שלי נהג ככה כל שנה שהעבודה הייתה חלשה.

אני עצמי מימשתי את זה פעם אחת. הבעיה שבתקופת החל"ת אין הפרשות לפנסיה/קרן השתלמות וכד'.

לכן פעם שנייה שרצו לעשות את זה איתי, לא הסכמתי. זה לא פוגע בהסכם העבודה שלך מול המעסיק. (חוזר באותם תנאים)

פורסם

*עדכון*

טוב, אז אחרי עוד שיחה עם הבוס החלטנו שנינו על מכתב פיטורים ובמידה ויהיה רלוונטי לשני הצדדים בעוד שלושה חודשים-נדבר.

אז אחרי הרבה שנים רצופות של עבודה, אקח לעצמי חופשה קטנה לסידורים ולשיפורים בדברים שאני פחות טוב בהם.

אף פעם לא הלכתי ללשכת התעסוקה כדי לבקש דמי אבטלה, אבל נראה לי שהגיע הזמן שגם אני אקבל כמה זכויות מהמדינה כמו דמי אבטלה. אני יודע שיש המון מידע על זה ברשת, אבל כמו כל דבר, אני אוהב לקבל ולשתף מידע כאן בפורום:)

הבנתי שצריך לבוא עם עם המכתב פיטורים וגם תלושים של 12 חודשים מתוך ה18 החודשים האחרונים שבהם עבדתי. מלבד זאת, יש עוד משהו שצריך להביא חוץ מאת עצמי? אם אני בעל תואר אקדמאי, התקופה עדיין תהיה שלושה חודשים שבהם אהיה זכאי(למרות שאני מאמין שאמצא עבודה עד אז, אבל רשת בטחון תמיד טוב).

אגב, אם מישהו צריך QA עם ניסיון של שנה אז אני פנוי :)

• תוכן חדש...