Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי בעיה של DSG 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שומעים לפעמים רעשים מתכתיים וקליקים קטנים מכיוון הגיר, בנוסף במעבר על פסי האטה גם שומעים מעין נקישה מהגיר.

מבחינת היבואן זה מוכר ותקין.

פורסם (נערך)

אכן, שומעים את הקליקים האלו גם אצלי, אבל לא רעשים מתכתיים. כמה שאני מבין זה לא רעש של קלאצ'ים, אלא מניפולציות שעושה הגיר (של המנגנון ההידראולי שלו). במיוחד במהירויות נמוכות, הגיר כניראה מעביר הילוכים בגיר השני (פעם מוריד הילוך, פעם מעלה לפי מה שהוא מנחש כדי להיות "מוכן"). במצב ידני יש הרבה פחות קליקים כאלו. במהירות נמוכה ופקקים - אני תמיד על ידני.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שורה תחתונה שאני אומר רעש אז שהאוטו מחליף הילוכים האוטו לא בועט ולא קופץ הוא מעביר הילוכים חלק ולא שומעים רעשים של הקלאצים..

כשהאוטו מוריד הילוכים שאני בולם שומעים תקלאצים כאלו רעשים מתכתיים קליקים או איך שתקראו לזה שהאוטו מוריד הילוכים , אבל הוא לא קופץ!

האוטו מקפץ לי כאשר אני נוסע בפקק ואני על ראשון ואז לוחץ טיפה גז האוטו מחליף ל-2 ואז אני מוריד רגל מהגז ואז מרגישים בעיטה כזאת מהגיר ... שהוא חוזר מ-2 ל-1 בחזרה

זה בעקרון קורה כאשר אני נמצא בפקק או בנסיעה נמוכה בתוך העיר שיש באמפרים והאוטו משחק עם ההילוכים מ-2 ל-1 או מ-3 ל-2 או 1 יש קפיצות כאלו ! שוב זה לא קורה תמיד אבל זה לפעמים קורה...

אז האם זה בלאי של הגיר שזה אומר וואלה הגיר בקרוב המצב יחמיר ועדיף כבר מעכשיו להזמין את החלק מחו"ל (שלא יאנסו אותי בארץ) ולהקדים תרופה למכה , או שהתופעה הזאת תקינה וזה בעצם הגיר DSG 6 ?

פורסם

לפי מה שאתה מתאר, על פניו זה לא נשמע כמו תקלה. אבל בכל זאת, בשביל הראש השקט אני ממליץ לך לקחת את הרכב למומחה לבדיקה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שורה תחתונה שאני אומר רעש אז שהאוטו מחליף הילוכים האוטו לא בועט ולא קופץ הוא מעביר הילוכים חלק ולא שומעים רעשים של הקלאצים..

כשהאוטו מוריד הילוכים שאני בולם שומעים תקלאצים כאלו רעשים מתכתיים קליקים או איך שתקראו לזה שהאוטו מוריד הילוכים , אבל הוא לא קופץ!

האוטו מקפץ לי כאשר אני נוסע בפקק ואני על ראשון ואז לוחץ טיפה גז האוטו מחליף ל-2 ואז אני מוריד רגל מהגז ואז מרגישים בעיטה כזאת מהגיר ... שהוא חוזר מ-2 ל-1 בחזרה

זה בעקרון קורה כאשר אני נמצא בפקק או בנסיעה נמוכה בתוך העיר שיש באמפרים והאוטו משחק עם ההילוכים מ-2 ל-1 או מ-3 ל-2 או 1 יש קפיצות כאלו ! שוב זה לא קורה תמיד אבל זה לפעמים קורה...

אז האם זה בלאי של הגיר שזה אומר וואלה הגיר בקרוב המצב יחמיר ועדיף כבר מעכשיו להזמין את החלק מחו"ל (שלא יאנסו אותי בארץ) ולהקדים תרופה למכה , או שהתופעה הזאת תקינה וזה בעצם הגיר DSG 6 ?

התאור שלך מתאים לאופי הפעולה של התיבות הללו. בכל מקרה ובכדי להיות שקט, כדאי לפנות למוסך מתמחה שיוכל להרגיע או להדאיג, לפי הענין.

• תוכן חדש...