Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור בכותרת, מצאתי מפתח של סקודה.

ניגשתי למרכז שירות מורשה של היבואן בעיר מה המפתח נמצא, מתוך מחשבה שבטח יש להם דרך לאתר את הבעלים.

מדובר במפתח קפיצי משולב שלט, ומודפסים עליו כל מיני נתונים כמו ID למשל.

הם "הקטינו ראש" ושלחו אותי לפרסם בפייסבוק [מה שאין לי].

רעיונות?

מדובר בכ1000 ש"ח...

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

איפה מצאת אותו?

האם יש אפשרות להשאיר שם פתק עם הודעה?

בתחנות מרכזיות או תחנות רכבת אפשר להשאיר הודעה בקופות או במודיעין, אצל מוכרים בחנויות סמוכות וכו'

תוכל לפנות גם לשירות של היבואן שיוכל לסייע לך.

אגב, כל הכבוד על הנחישות.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם (נערך)

השארתי פרטים במקום המציאה אבל לא היו פניות.

עריכה: מצאתי את נציג היבואן בפורום, ושלחתי לו ה"פ.

בואו נראה מה הם רוצים / יכולים לעשות.

אני מקווה שיוכיחו את עצמם.

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אני מקווה שבסקודה יהיו מספיק חכמים כדי לקחת ממך את המפתח ולהחזיר בעצמם ללקוח שלהם, זה גובל בשערוריה אם ימסרו לך את פרטי בעל הרכב כדי שתיתן לו בעצמך את המפתח.

בהצלחה, יש גם אנשים טובים...

פורסם

א. לא ביקשתי פרטים כמובן. ביקשתי לאתר אותו ולהעביר אליו את המפתח.

ב. חזרה אלי (די מהר) הנציגה של צ'מפיון פה בפורום, ובישרה לי שאין להם דרך לאתר את הבעלים לפי המפתח.

חבל מאוד.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

בגדול לא נעים.. אבל כל הרעיון הוא שאם איבדת מפתח, אז לא תרצה שיאתרו את הבעלים, לך תדע למי במוסך הוא יגיע - אתה לא יכול לסמוך על זה. כל הרעיון הוא להזמין מפתח חדש ולקודד מחדש את כל המפתחות.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

תדמיין את הבן אדם שהוחזר לו המפתח, מהיכן הוא יוכל לדעת או לישון בשקט שהמפתח לא קודד ושוכפל ובחודשי םהקרובים ייגנב הרכב?

הכל אפשרי, בתכלס? עדיף לקודד מפתחות מחדש/להזמין חדשים, לא תמיד זה שווה את הסיכון של גניבה שקטה.

פורסם

למה אין דרך?

הרי דרך הקוד במפתח אפשר לאתר מחשב,מספר שלדה ומספר רכב בהתאמה ואז,בדיוק כמו כמו בכל ריקול יש את פרטי בעל הרכב,לא?

Sent from my iPhone using Tapatalk

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

מניח שהכל אפשרי, השאלה עד כמה רוצים לעזור באמת.

פורסם

לא נראה לי שטכנית זה אפשרי להתאים את המפתח לרכב. למנעולי רב בריח למשל יש קוד לכל מפתח שעל פיו אפשר לשכפל את המפתח, אבל זה עדין לא אומר שלפי זה אפשר לדעת את כתובת הדירה וטוב שכך כי אחרת לגנבים העבודה הייתה מאוד מאוד פשוטה. הדבר היחיד שאפשר לעשות זה להביא (לשלוח) לשרות שלהם את המפתח ולחכות שהמאבד המאושר יחשוב לפנות אליהם. נראה לי שזה הדבר הראשון שהייתי חושב לעשות.

• תוכן חדש...