Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשואים וותיקים עזרתכם תתקבל בברכה.

קצת רקע למה אני צריך עזרה.

בינואר אישתי תחגוג יום הולדת, מסביב אני מאד שמח שהיא לאחרונה קודמה בעבודה ובסך הכל החיים שלנו מאד מאושרים.

אישתי נוהגת לפנק אותי ולרוב אינה מתנגדת לשגעונות שלי (רכב,קניות וכו).

לא מזמן קנינו בית וסיכמנו (כלומר היא סיכמה) שלא נקנה דברים יקרים בתקופה הקרובה.

רצה הגורל (והרבה עבודה קשה שלי) והצלחתי לסגור את העסקה הגדולה ביותר בחברה שלי וכתוצאה מזה קיבלתי בונוס גדול מאד (6 ספרות).

הצעתי לאישתי שהיא תיקח את הרכב שלי יום אחד ואני אקח את שלה ואחזור עם מיני קופר חדשה בצבע אדום (זה משהו שהיא מאד רצה זה זמן רב).

היא הזכירה לי את הסיכום שלנו ואמרה שהיא לא מסכימה בשום פנים ואופן ואקנה לה רכב חדש.

באותה נשימה היא כמובן לא מתנגדת לזה שאני אחליף את הרכב שלי לטסלה שעולה יותר מהמיני שהצעתי לה.

לכן, אני מבקש את עזרת הפורום מה לקנות לה.

תקציב לא באמת בעייתי צריך להראות כאילו לא הוצאתי המון.

בהעדר אופציה אחרת חשבתי להחליף לה את טבעת האירוסין ונישואין.

חופשה בחול כבר מתוכננת (נסיעה להוואי בינואר ושבוע בשוויץ \ אנגליה במרץ).

הרצון הוא באמת לפנק אותה ולא לקנות לה משהו בשביל שאני ארגיש בנוח לקנות רכב חדש עבורי.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באותה נשימה היא כמובן לא מתנגדת לזה שאני אחליף את הרכב שלי לטסלה שעולה יותר מהמיני שהצעתי לה.

טסלה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
גם לא יקר וגם *מפתיע http://www.zrima.co.il. תודה לי אחר כך.

שכחתי להוסיף,אנחנו מתגוררים בקליפורניה.

פורסם

חסר שם חנויות סקס?

צור קשר עם חבר הפורום בנצי, יש לו סטוקים בבית.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני ובנצי אכן בקשר.

בתחום הזה דווקא יש לנו רכישות קבועות וזה בדרך כלל לא משהו שאנחנו לא משיכים כמתנה, אלא רכישה רגילה :)

פורסם

למה לרכוש מיני? יש להם עסקאות מצויינות בליסיניג, למרות שאם היא בעד מיני אז כדאי לפנק במשהו חמוד יותר, מרצדס C300 קופה תעלה פחות מ$400 בחודש אם הקרדיט טוב והם גם יעטפו אותה עם סרט מתנה בשבילך.

haters will hate

פורסם

בנצי, היא לא רוצה רכב. הצעתי לה מרצדס CLS 550 (קופה, לא זה לא רכב מקובל עבורה).

לו רכב היה סוגר לי את הפינה זה הכי קל בעולם.

אנחנו נוהגים דיי הרבה, ליסינג לא בהכרח זה פתרון טוב עבורינו.

פורסם

אם אתה יודע שהיא רוצה את המיני הייתי עושה את זה:

קונה זר פרחים ענק, מראה לה שזאת המתנה היחידה שקנית לה, ובנתיים שהמיני תחנה בגראז׳.

כשהיא מגיעה הביתה היא רואה רק את הפרחים, אתה מסביר לה שהיא רצתה מתנה צנועה, ולך היה חשוב שזאת תהיה מתנה שמראה כמה אתה אוהב אותה. היא חווה אכזבה קלה, ואח״כ בדרך כלשהיא אתה שולח אותה לגראז׳ שם היא רואה את המיני החדשה שלה עטופה בסרט.

קשה לי להאמין שהיא תבקש ממך להחזיר אותה לסוכנות.

אני מאמין שנשים לפעמים אומרות דברים שלא בהכרח הן מתכוונות ל...

אגב עוד מתנה שיכולה להיות יפה: רולקס date just

בהצלחה :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני ואישתי ביחד כ 5 שנים, מעולם לא הלכתי כנגד אימרה "לא" מוחלטת שלה.

השבוע היא לא תהיה פה ותהיה לי גישה בלעדית לרכב שלה, אולי אלך על זה.

בנושא הרולקס, עברנו לשעונים חכמים ומאז שנינו נטשנו את אוסף השעונים שלנו.

פורסם

תקנה לה את האוטו שהיא חלמה עליו. יהיו לה 2 דקות של חרדה על העסקה היקרה למרות הלא ואחרי סיבוב היא תודה תך ותהנה מהאוטו החדש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תקנה לה את הרכב שרצתה בחלק מהסכום, ושים את השאר בצד כחסכון לקולג', ותן לה את הפולדר עם הניירת גם הוא עטוף בסרט.

ככה הרווחת פעמיים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
היא הזכירה לי את הסיכום שלנו ואמרה שהיא לא מסכימה בשום פנים ואופן ואקנה לה רכב חדש.

אמרה לא, אז לא. למה להתעקש להוציא כסף?

היא יותר תסבול מזה שהוצאת כסף (שבראש שלה כנראה נועד למטרות אחרות), מאשר תהנה מרכב חדש (שזה יהיה בדיוק שבועיים, ואז מתרגלים לטוב).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

את אשתך אתה מכיר הכי טוב.

אם היא אמרה לך - לא רוצה אוטו. אז השאלה האם זה - אני לא רוצה באמת. או לא נעים לי להגיד שאני רוצה.

אם היא מהסוג שלא נעים לו להוציא כזה סכום על עצמו - אז לך תקנה לה אוטו. אם היא לא מתביישת לקנות לעצמה מה שהיא רוצה - והיא אמרה שהיא לא רוצה את הרכב, אז יש מצב שזה רכב שבא לך רק בתור רעיון לא בפועל. שנינו מכירים את זה, שיש רכבים שאנחנו אומרים שאנחנו רוצים, אבל לא היינו קונים לעצמנו אלא כרכב שני/שלישי.

יש דברים משותפים שכל הנשים אוהבות, כמו תכשיטים, בגדים, נעליים וכו'.

ולכל אחת יש את התחביבים שלה - הייתי רוכש לה משהו מיוחד בתחביב שהיא אוהבת - נגיד אוהבת לרכב על אופניים - משקיע בזוג מיוחד עם איזושהיא הקדשה אישית.

• תוכן חדש...