Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני חדש פה אז אשתדל להיות ממוקד.

אני מחפש רכב ראשון למשפחה (יש לנו כבר runx).

הדרישות הן:

1. חסכוני (או לפחות בגבול הסביר). מנסיעות מבחן שעשיתי על אוריס ופריוס גיליתי בעיות גובה במושב האחורי.

2. תא מטען בינוני פלוס (מעל 400 ליטר)

3. נוחות ומרווח רגליים ליושבים מאחור

משוטטות בפורום ראיתי הרבה דעות.

בעיקרון הייתי הולך על טויוטה (מהיכרות רבת שנים עם המותג), עם זאת קצת מפריע לי חוסר התמיכה בעברית על גבי המסך של הרכבים)

תודה מראש

פורסם

ההתלבטות היא לגבי רכב חדש או משומש?

המערכת של הקורולה לא דוברת עברית כי היא מקורית בניגוד לזאת של יונדאי שמותקנת בארץ.

לדעתי הקורולה מציעה היום חבילה טובה וכוללת מערכות בטיחות מקוריות שאין במתחרות והיא הייתה הבחירה שלי.

פורסם

יש לך ניסיון עם הגיר באוקטביה שאתה משמיץ אותו?

לאבי יש אותו בדגם ה-1.4, אחלה רכב שבעולם, תכלס היחידי שנותן לו תחרות זה מאזדה3 2.0 , הוא הרבה יותר חזק מיחידות ה-150 סוס באסטרה/פוקוס, מניח שבגלל משקל קל+תיבה דו מצמדית ולא אוטומטית. גם הגיר אחלה.

פורסם
יש לך ניסיון עם הגיר באוקטביה שאתה משמיץ אותו?

לאבי יש אותו בדגם ה-1.4, אחלה רכב שבעולם, תכלס היחידי שנותן לו תחרות זה מאזדה3 2.0 , הוא הרבה יותר חזק מיחידות ה-150 סוס באסטרה/פוקוס, מניח שבגלל משקל קל+תיבה דו מצמדית ולא אוטומטית. גם הגיר אחלה.

לא משמיץ אותו הוא דווקא עובד בסדר, אני תוהה על אמינותו, אחרי שחילצתי לפחות 5 פעמים חברים עם אוקטביה (אחי אתה יכול לקפוץ לאסוף אותי אני תקוע ב...עם הסקודה), ושמעתי על הרבה אחרים כאלו אז כן אמינות הגיר היא לא משהו בכלל,

ולא משנה האחריות להתקע זה לא כיף (ביחוד אם אתה לא לקוח ליסינג שמגיע הגרר עם הרכב חילופי).

מעניין שחלק ניכר מהחברים ממשיכים עם הסקודה, וזה כי הם בליסינג...

• תוכן חדש...