Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה 2006 - should I stay or should I go?

ayelett
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בבעלותנו קורולה SUN 2006 (על הכביש מיולי 2005), יד ראשונה, 100 אלף ק"מ. מצבה המכני עד כה מצויין (555) והמוסכניק שלנו טוען שכמו שזה נראה כרגע, אפשר להחזיק את הרכב עוד 5 שנים ללא כאבי ראש.

עם זאת, אני מתלבטת אם כדאי לנסות ולהחליף אוטו בזמן הקרוב, כדי שיהיה קל למכור אותה יחסית.

כלכלית, יש לנו אפשרות להחליף רכב, אבל אם הרכב באמת טוב ואין סיבה, אולי נשאר איתו עוד שנה.

אשמח לשמוע מה דעתכם, ואם להחליף, אם יש יתרון בהחלפה לקראת דצמבר (מבצעי סוף שנה שמשפיעים על שוק המשומשות?) או שזה לא משנה.

תודה

פורסם

אמנם אני צעיר, חסר כסף מיותר לרכב החדש, והמחשבה שבי היא כזאת:

יש כסף בצד ואין לך מה לעשות איתו? רוצה רכב חדש? אז תחליף. אם ענית על אחת השאלות לא, כנראה תצטרך להישאר ולשמור על הקורולה.

פורסם

קורולה יד 1 עם קילומטראז' נמוך, תמיד תהיה מבוקשת, במיוחד במחירים כאלה שכבר הפער בין רכבים אחרים באותו שנתון הוא לא כול כך גדול.

אם מרוצים מהרכב והוא לא עושה בעיות, לא רואה טעם להחליף

פורסם

לא הייתי מוכר אותה.קורולה 05-07 לדעתי קורולה הכי מוצלחת עד עכשיו .היא שקטה ונעימה יותר מהחדשות.ועולה בקושי 30 אלף לעומת זאת להוסיף עוד 100 אלף ולנסוע על "אותו" רכב נראה לי מיותר.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• אחראי פורום
פורסם

למכוניות האלה תמיד יהיה שוק. אמינות ידועה, פשטות מכאנית, מזדקנות היטב.

לרכב הנ"ל גם יש נתונים נדירים שאני מניח שלא ישתנו הרבה (10 אלף ק"מ בשנה?) - גם עוד שנתיים שלוש וארבע היא תימכר.

כן הייתי שם על המאזניים מרחב פנימי אם צריך גדול יותר (מרווחת היא לא ממש) וביצועי בטיחות - אם זה רכב עיקרי אז הייתי חושב על מכירה.

אם זה רכב שני לנסיעות קצרות - משאיר אותה בשמחה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תודה על התשובות שלכם.

מדובר ברכב יחיד במשפחה. בשנותיו הראשונות היתה לו נסועה נמוכה יחסית, כיום עושה כ-12 אלף בשנה.

קצת צפוף לנו מאחור (2 ילדים עם כסאות+2 כלבים) אבל אפשר לסחוב עוד. סה"כ האוטו באמת נחמד לנו. אם נקנה, אני מאמינה שנקנה רכב בן 3 שנים, בתקציב של כ-80K ש"ח. בשאיפה להחזיק אותו 5-6 שנים.

אם נחליט להחליף (כאמור, כבר צפוף לנו קצת), האם כדאי לנסות ולהתארגן לרכישת רכב בסביבות דצמבר, או שזה ממש לא משנה מתי? ההתלבטות היא בין קורולה חדשה יותר (2013~), אואריס סטיישן או קיה סיד סטיישן.

פורסם

אוטו מצויין בזמנו וגם היום דינמית טוב מאוד, אבל בטיחות ומולטימדיה/דיבורית (קצת פחות חשוב) התקדמו מאז.

אני הייתי משתדרג לאוריס הברידית משומשת עדיין באחריות.

פורסם

היי איילת שלחתי לך הודעה בפרטי מחכה לתשובה :)

אגב קורולה 2006 אוטו מעולה היה בזמנו לאבא שלי מהעבודה SUN 2007 מאוד אהבתי אותה מנוע חזק

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם
היי איילת שלחתי לך הודעה בפרטי מחכה לתשובה :)

אגב קורולה 2006 אוטו מעולה היה בזמנו לאבא שלי מהעבודה SUN 2007 מאוד אהבתי אותה מנוע חזק

תודה, עניתי

פורסם

יש לי כזאת שנת 2005 עם 220000 ק"מ קניתי אותה מדוד שלי לפני שלוש שנים עם 166000 ק"מ - עד היום הוא מצטער שמכר לי אותה.

המכונית שווה קצת יותר מ-20000 ש"ח וערכה לא ירד משמעותית בשנים הקרובות. אם תקני רכב ב-80000 ש"ח בעוד שלוש שנים הוא יהיה שווה 40000 ש"ח,

ולא בטוח שתקבלי כזה שדרוג כתוצאה מההחלפה.

גם אם בעוד 5 שנים לא תקבלי אגורה על הקורולה עדיין תשארי בפלוס של עשרות אלפי שקלים.

מסקנתי החד משמעתית היא STAY

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם תחליפי לקורולה חדשה יותר (לא רובוטית), תקבלי רכב יותר טוב עם מנוע יותר חזק (התחלף דור של מנועים אז). אם זה יהיה קורולה מהדגם האחרון, אז היא גם תהיה יותר חסכונית בדלק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ממזר שמן - אתה ממליץ לה לרכוש רכב ב30000 ש"ח יותר כי חסכוני בעוד ק"מ אחד לליטר (וגם זה בספק?):roll:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

בעייתי? ממש לא...לשוק רכבים זולים כאלה יש שוק מטורף.רוב הסיכויים שאם הרכב באמת שמור כפי שמתואר פה,הוא יעוף באותו יום.

קורולה חדשה לא תהיה יותר זריזה או חסכונית אם שתיהן ננהגות באותו סגנון נהיגה.וכח של קורולה חדשה מתקזז בגלל משקל יותר גבוה.קח בחשבון שמומנט לא השתנה.כך שהזקנה תהיה אפילו זריזה יותר

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי 98civic

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...