Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב רעשים של חריקות קפיצים,שמרגישים אותם בנסיעה או אפילו אם אני מנדנד את הרכב.

בהתחלה חשבתי שזה אולי הקפיצים, אבל כשנכנסתי מתחת לרכב הבנתי שזה האגזוז(מספיק שאני ממש קצת נוגע ומנסה להזיז והוא עושה את הרעשים האלה).

יש לציין שמלבד הרעש, לא מרגיש שום דבר חריג בנסיעה

על פי בדיקה ראשונית(מוגבלת כי אין לי ליפט) ניראה שאין חורים באגזוז.

ממה זה נובע?

פורסם

כל מכון לאגזוזים יכול לרתך את האגזוז בעלות נמוכה יחסית. בעבר,לקחו לי כמה עשרות שקלים על התיקון ובזאת תם הסיפור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז בסופו של דבר מצאתי את הגורם לבעיה :

ffa8ca02.jpg

מסתבר שבמקום בגומיה המסומנת, ליפפו מעין חוט ברזל שמחזיק את האגזוז לשלדה והחיכוך של החוט בצנרת של האגזוז גורם לרעשים הללו.

עכשיו העניין שאין באגזוז תופסן בשביל הגומיה הנ"ל, ככה שזה לא יעזור לי לקנות אחת כזאת.

השאלה העיקרית שלי היא האם אני בכלל יכול להיות בלי שום תמיכה באיזור הספציפי הזה? האם יש סיכוי שהאגזוז יחליט ליפול לו בשלב מסויים?

האם יש רעיונות אחרים מה אפשר לעשות בשביל בכול מקרה לשים שם גומיה?

פורסם
כמה זה אמור לעלות(פחות או יותר)?

תראה אם יש מקום בבודי לשים גומיה. במידה וכן תלך לבעל מקצוע ותבקש ממנו להוסיף חיזוק. זה חיזוק וגומיה לא צריך לעלות יותר מ100 ש"ח לכל היותר. במידה ויש חיזוק מקורי בבודי

• תוכן חדש...