Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לקנות נעל בלאנדסטון לצבא, אבל לא יודע איזה דגמים מתאימים לתקינה הצבאית.

היחידי שידוע לי הוא דגם ה510

http://www.ebay.com/itm/Blundstone-510-Men-Round-Toe-Leather-Black-Ankle-Boot-/142035719174?var=&hash=item2111fd1406:m:mY7cX0L3U6yFHycMWCrO3bA

מישהו מכיר עוד דגמים שיודע שהם תקינים בצבא?

* רס"ר היחידה שלנו צעיר יותר ממני והוא רק נכנס לתפקיד, אין לו מושג ואין את מי לשאול.

Blundstone

פורסם

איש קבע\קצין יכול לקחת כל נעל מכל דגם כל עוד היא עומדת בתנאים הבאים:

- נעל אלגנט

- צבע שחור בלבד

- ללא שום סימון\עיטור\תפרים אלא חלקה לגמרי למעלה.

אני קניתי האש-פאפיז ב3 שנות קבע שלי(היו על הפנים - הצטערתי אחר כך שלא השקעתי בבלנדסטון).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

510

063

577

515

אני אישית קניתי את דגם 400 ואחרי הטיפול הראשון כל הנעל היתה בצבע שחור , התפר בצבע חום ואותו צבעתי .

קניתי את דגם 400 בגלל שהוא היה בחצי מחיר + הרגיש לי יותר טוב ברגל .

את הגומי אתה יכול לצבוע , אבל לא נורא במידה ולא תצבע ממילא המכנס מסתיר .

כמו כן לא ממליץ על הנעליים בחנות המכר , הם עולות פחות מ200 נקודות וממש על הפנים (IWALK).

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

פורסם

את הנעליים תוכל לנעול רק עם מדי א'.

מי שזכאי לנעול נעליים אזרחיות על ב' אלו נשות קבע.

על מנת לנעול נעליים שהן לא צבאיות עם מדי ב', עלייך לקבל פטור נעליים רפואי.

ולשאלתך על נעליים תומכות - לאחרונה ראיתי בלאנדסטון עם שרוכים. בעיניי זה מפספס את הפואנטה, כי היתרון שאני מוצא בבלאנדסטון זה הנעילה הקלה, אבל אולי יתאים לצרכייך.

בתור נעליי צבא אני מעדיף את נעלי החי"ר עם מדרסים אורתופדיות מהרצליה - תומכות מצוין ושורדות הכל.

פורסם

הנעליים נועדות לי ולחברה שלי

שנינו בקבע והיא מתכוונת לנעול אותן בכל רקגע נתון, גם מדי ב' וגם מדי א'.

אני מתכוון לנעול אותן רק בזמן עבודה, יש לנו אישור לנעול נעל עבודה תקנית כמכונאים בסדנא.

פורסם

במידה ואתם מכונאים בעייתי ללבוש בלנסטון כאלה , תצטרכו הגנה על הרגל .

ביום יום דורשים ממכם נעלי בטיחות ?.

הדגם היחידי התקני הוא 192 אבל ממש לא כולו שחור , דרך אגב גם עליו חולקים לגבי התקינה שלו ,

יש אפשרות גם לרדבק ,גילוי נאות , אף פעם לא היו לי רדבק .

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

פורסם

אם כך, כדאי לך לבדוק מה צה"ל יודע לספק לעבודה בסדנה.

אני יודע בוודאות שיש בקטלוג נעליים הצה"לי נעליים עם כיפת הגנה, ואולי תוכל לקבל כאלו דרך הלוגיסטיקה ולהמנע מהוצאות מיותרות.

אם בחרת לקנות באזרחות, ממליץ לקנות בגלי באמצעות הכרטיס האפור (זה יורד מנקודות המדים). יש להם אחלה מבחר ואולי תוכל למצוא משהו לטעמך.

פורסם

בצבא אני נעלתי 510 בעקבות פטור רפואי.

כשהן נהרסו ניסיתי את רדבק ומאז רק איתן. הרדבק יותר עמידות ו*הרבה* יותר נוחות.

אגב לרדבק יש אפשרות להגנה קדמית לאצבעות בכל הצבעים בניגוד לבלנדסטון שבזמנו הוצעו בדגם מוגן רק בצבע חום.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Aprilia Shiver 750

פורסם
הנעליים נועדות לי ולחברה שלי

שנינו בקבע והיא מתכוונת לנעול אותן בכל רקגע נתון, גם מדי ב' וגם מדי א'.

אני מתכוון לנעול אותן רק בזמן עבודה, יש לנו אישור לנעול נעל עבודה תקנית כמכונאים בסדנא.

במידה ואתם מכונאים בעייתי ללבוש בלנסטון כאלה , תצטרכו הגנה על הרגל .

ביום יום דורשים ממכם נעלי בטיחות ?.

הדגם היחידי התקני הוא 192 אבל ממש לא כולו שחור , דרך אגב גם עליו חולקים לגבי התקינה שלו ,

יש אפשרות גם לרדבק ,גילוי נאות , אף פעם לא היו לי רדבק .

שעת סיפור -

כשהלכתי לקנות את הרדבק הראשונות שלי לפני 7 שנים (היום אני בזוג החמישי כי יש פעמים שיש 2 זוגות במקביל כמו עכשיו ) הגיע לחנות בחור , מכונאי בחיל הים עם זוג בלנדסטון עם סוליות מפוררות (!) אחרי 4 חודשים .

המוכר שאל על איזה חומרים הוא הולך ואז הוא ענה דלקים ,גריז ומסירי גריז ושאר ירקות ...

והוא אמר למוכר "תראה יש לי כבר שנה+ רדבק שאני הולך איתן בסדנא והם במצב חדש, הנה תראה !" והוא הביא אותן לייחוס

לי זה הספיק .

מספיק לך ?

לרדבק יש מגן כיפה ואפילו kick-protector !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

לפני שרצים לפאר או לקטול נעל מסויימת - צריך לבדוק מה התקנים שהנעל עומדת בהם.

אם נעל לא עומדת בתקן מסוים - אז אין סיבה שהיא תשרוד פעילות ספציפית שהתקן מיועד לה.

כלומר, בדוגמא עם נעל שהסוליה התפוררה במגע עם דלק, שמן וכו' - אם איננה עומדת בתקן מתאים - מדוע שהנעל תשרוד שימוש בדלק, שמן וכו' ?

לפות"ש - אתה צריך לבדוק מה הצרכים שלך, ולהתאים נעל לצרכים. מראה של הנעל (מבחינת "יופי") לא אומר כלום על תכונות הנעל.

ראה עמודים מספר 8,9,12 בקובץ הנמצא בקישור הבא (פירוט התקנים הקיימים בנעליים) :

http://bit.ly/2d2cl71

פורסם

חפש בebay ממוכרים אוסטרלים. אבל רק בדואר רגיל לא EMS!

אני רכשתי 2 זוגות, האחרון לפני שנה וחצי במחיר של קצת פחות מ300 ש"ח כולל משלוח.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Aprilia Shiver 750

• תוכן חדש...