Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא ריקשה לישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז הטיול בהודו לפני 12 שנים אני משתעשע ברעיון של יבוא ריקשה לישראל.

האם זה אפשרי?

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

לפני 8 שנים הייבואן של פיאג'יו בישראל ניסה להביא ריקשה שמיוצרת באיטליה - אבל משרד התחבורה לא אישר את הייבוא.

לא נראה לי שמשהו השתנה לגבי התקנות, שווה אבל לחכות אולי יכניסו את הריקשות תחת ההגבלות של קוואדרסייקל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אין בוגר חיל אוויר ותיק שלא מכיר את אלו:

ape-xtra-2.jpg

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
מאז הטיול בהודו לפני 12 שנים אני משתעשע ברעיון של יבוא ריקשה לישראל.

האם זה אפשרי?

ריקשה זה לחלשים , לך על טוקטוק....

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

אכן בשנים האחרונות יש יבוא של ריקשות חשמליות מסין.

גודל בערך כמו הריקשה המקורית.

אפשר לראות אותן בעיקר בדרום ת"א בשימוש אצל סוחרים ועסקים קטנים.

מגעיות לכ 50 קמ"ש ובאמת אין להן מספרי רישוי.

לא יודע תחת איזה קטגוריה מוגדר הכלי הזה, אבל סביר שזה לא משהו פיראטי לא חוקי כי יש לא מעט כאלה, נראות בערך כך:

0712a2481b89fe41bb2803aad17ced18.jpg

פורסם

זה גם לא משהו שאפשר להבריח במזוודה. בבריטניה, אגב, מוכרים טוקטוקים ככלי רכב לכל דבר (ויש אפילו סוכנות שמתעסקת בזה)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אין בוגר חיל אוויר ותיק שלא מכיר את אלו:

ape-xtra-2.jpg

כל מי שנולד לפני 1985~ אמור להכיר כאלו נוסעות בשוטף גם בכבישי ישראל ; נשמעו בדיוק כמו ווספה מצויה.

פורסם

אכן, יש לא מעט כאלו באיזור דרום תל אביב.

מה שכן, מה שאני ראיתי שהן ננהגות בעיק ע"י דרום סודנים, בצורה זוועתית והתעלמות מכל חוק תנועה אפשרי, וללא מס רישוי נראה לעין...

פורסם

כמו אופניים חשמליים, רק שזה תופס מקום כמו אוטו, ויוצר פקק.

מעניין איזו פרצה בחוק מאפשרת לייבא/לבנות ולמכור את זה, ולמה לא סותמים אותה.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה לא בדיוק כמו אפניים חשמליים. אופניים חשמליים מוגבלים להספק 250 ואט (1/3 כ"ס), ברור שבריקשה המנוע יותר חזק.

אופנוע או קטנוע חשמלי צריכים רישיון ורישוי כמו כל אופנוע רגיל.

• תוכן חדש...