Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מרבה לסוע בנסיעות בינעירוניות. כ50K בשנה. באזור הצפוון כך שיש הרבה עליות וירידות.

מחפש רכב חסכוני בדלק, אבל שיהיה נעים לנהיגה, נוח וביצועים טובים. וחשוב שיהיה בטיחותי.

רוב הזמן אני נוהג לבד, לפעמים בסופי שבוע עם המשפחה.

האם כדאי לקנות רכב דיזל (ואם כן איזה) או שיש רכבים אחרים חסכוניים שכדאי לבדוק.

התקציב הוא בסביבות 130K.

אודה לכם על תגובתכם

פעם הייתי לא החלטית.

היום אני לא בטוחה לגבי זה :?

פורסם

פורד פוקוס דיזל חדשה (האצ'בק או סטיישן) יכולה להתאים - נוחות הנסיעה שלה טובה מאוד גם לנסיעות ארוכות ומנוע הדיזל חסכוני בדלק ומציע ביצועים לא רעים. רמת הבטיחות אף היא גבוהה (ציון גבוה במבחן ריסוק + מערכת בלימת חירום אוטונומית מקורית).

בנסועה ותוואי הדרך שלך (הררי) בכל מקרה כדאי לבחור בדיזל, סביר שתחסוך באופן משמעותי לעומת בנזין מקביל.

פורסם

גם סיד סטיישן דיזל יכולה להתאים לך.

מציע לבדוק גם את הפורטה אבל היא פחות נוחה מהסיד, פחות שימושית (סדאן מול סטיישן) ותא הנוסעים שלה פחות איכותי.

גם טויוטה אוריס הייבריד יכולה להיות אפשרות, היא מוצעת כהאצ'בק או סטיישן. היברידיות פחות חסכוניות מחוץ לעיר אבל שקטות יותר מהדיזלים.

פורסם

לא הייתי מסתבך עם הפוקוס דיזל משום שעד כה נמכרו ממנה בדיוק 5 יחידות.

יש לך את הרנו פלואנס, הקיה סיד/פורטה, ובקרוסאוברים יש לך את הרנו קפצ'ור והפיג'ו 2008 עם גיר רובוטי ששיווקה החל בימים אלה ממש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על התגובות.

איזה מבין הרכבים שהוזכרו הוא הכי נוח וכיפי לנהיגה?

הפוקוס עושה רושם טוב, האם זה שהוא רק הושק בארץ צריך באמת להוות בעיה?

פעם הייתי לא החלטית.

היום אני לא בטוחה לגבי זה :?

• תוכן חדש...