Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקי אני לא מסכים.

לגבי "חפירות" בקו המקורי - ניתן לבצע זאת בצורה מסודרת, לא כמו מתקין ממוצע, ניתן להשתמש בקונקטורים יעודיים מפלסטיק שמתלבשים בצורה אסטטית ובטוחה על קו קיים. עולים גרושים.

לגבי איזולירבנד : אני משתמש בשרוולי פלסטיק שמתכווצים בחום. לא מתעסק כבר שנים באיזולירבנד.

מצד שני, העברת קן בין המוח לתצוגה מחייבת פירוק פלסטיקים, או שטיחים או דיפונים, ובזה יש סיכונים.

עריכה אחרונה על ידי לוקי2

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

לוקי, אצל הרבה מתקינים מחברי הפלסטיק שמתעלקים הם מילה גסה. השימוש בהם לא כזה 'מושי מושלם' כמו שאתה מתאר והם עלולים לגרום לנזקים.

התקנה של חיישני רוורס היא הכי פחות פולשנית שקיימת. סה"כ שני חוטים שמתחברים לחיווט המקורי. אחד מהם הוא מינוס והמהדרין יחברו אותו פשוט עם נעל כבל תחת בורג קיים באיזור ההתקנה, כך שנישאר עם אחד.

התקנה אלחוטים מכפילה את הפלישה פי שניים, חיבור של ארבעה חוטים במקום שניים.

ועבור השחלת החוט עבור התצוגה, ברוב הרכבים אין צורך לפרק שום פלסטיק. במיוחד ברכב של פותח השרשור (סוויפט, לא?) אני מזמין אותך לראות איך אני משחיל את כל הכבל דרך התקרה בתוך 5 דקות בלי לפרק שום פלסטיק, רק פירוק חלקי של גומיות הדלתות. דווקא עבור התקנה אלחוטית יהיה צורך לפרק פלסטיקים.

רק אדגיש שיש צורך לבדוק קודם באיזה צד מנורת הרוורס, ולהשחיל את החוט מאותו צד. מכיוון שהמערכת עצמה תשב בצד הזה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

זה מישהו שחי את השטח מדבר, נכון מאוד.

ברוב המקרים אפשר לסלול את החוט בלי לפרק שום דבר.

• תוכן חדש...