Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני עומד באוקטובר למסור את רכבי בטרייד אין מול היבואן ולקחת רכב חדש עליו אני משלם אגרת רישוי. לאוטו שלי נגמר הרישוי באוקטובר. סוכם כי רכבי אקבל סכום כלשהו שלא ישתנה. אני ממתין לרכב החדש. האם עלי לעשות טסט? מי לפי דעתכם צריך לשלם על הטסט? הרי גם על הרכב החדש אני כבר משלם אגרה

פורסם

בכל הפעמים ששאלתי על עסקאות טרייד מול רכב חדש נעניתי שלרכב הנמסר צריך להיות טסט של 3 חודשים לפחות

3 חודשים או 12 זה לא שינה להם, בלי טסט אי אפשר למסור.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כשמסרתי את הפנדה, לטסט נשארו בערך יומיים.

בגדול הרכב עדיין רשום על שמך ושייך לך,לכן הם לא צריכים לשלם.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מבלי שהבעלים (המוכר) ישלם על טסט בתוקף, לא ניתן יהיה למכור את הרכב. (בהנחה שאינו רכב אספנות).

אתה אמור להשאיר לטרייד אין רכב עם רשיון בתוקף.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא הייתי מנסה להתווכח עם אדריכל הפורום, אבל ממה שזכור לי ניתן לבצע העברת בעלות גם אם הטסט לא תקף, עד 3 חודשים מיום פקיעות, או לחלופין לבצע העברה במשרד הרישוי בנוכחות 2 הצדדי, גם לאחר מועד זה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

קרא את חוזה הטרייד-אין. בד"כ כתוב שהרישוי צריך להיות בתוקף לפחות למשך 3 חודשים במועד המסירה. אם לא כתוב, זכותך למסור את הרכב ללא תשלום עבור אגרת רישוי בתנאי שהרישוי עדיין בתוקף ביום המסירה.

פורסם

ממקור ראשון אני חייב להגיד שבעסקת טרייד אין שביצעתי מסרתי רכב ללא טסט.

לעניות דעתי הדבר תלוי במידה רבה בלחץ של סוכן המכירות למכור לך את הרכב.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

תודה רבה לכולם. החלטתי לישון בשקט בלילה ושילמתי על הטסט. אגש בקרוב. מחכה כבר בקוצר רוח לרכב שהזמנתי

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
מבלי שהבעלים (המוכר) ישלם על טסט בתוקף, לא ניתן יהיה למכור את הרכב. (בהנחה שאינו רכב אספנות).

אתה אמור להשאיר לטרייד אין רכב עם רשיון בתוקף.

הטרייד-אין מעביר את הרכב על תו סחר, משלם את האגרה (או האגרות) וניגש לטסט. ללא התערבות של הבעלים הקודמים.

• תוכן חדש...