Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

לפני כחודש החנתי את הרכב החדש שלי (VW בן חודש) בחניה בבניין פרטי. הבניין עובר שיפוץ חיצוני -לא מעל החניון אלה בצידו.

גיליתי ששפכו על הגג, מכסה מנוע ושמשה סוג דבק שיש. פניתי לקבלן והוא הודה שזה ממנו.

פניתי ל"דיטיילור" שאמר שינסה להוריד בעזרת פוליש והוא מצידו כן הוריד אבל השאיר לי קילופים בצבע בכל נק' שבה היה דבק בעלות של 800 שח :mm_mad: (כמובן שאני מאוד כועס וגם רבתי איתו במקום ללא תועלת).

לשאלתי:

מכיוון שהנזק הוא יותר רציני ממה שחבשתי בהתחלה, ברצוני לקחת שמאי רכב שיעריך את הנזק, עלות התיקון ואת ירידת הערך.

אני מחפש המלצה למי לגשת וכיצד להמשיך את התהליך.

תודה!

WhatsApp Image 2016-08-30 at 10.58.55.jpeg בתמונה - אחד מה"בורות" בצבע

עריכה אחרונה על ידי berko
פורסם

אתה די בבעיה - מכיוון שכבר תיקנת את הנזק (ולמעשה נוצר נזק חדש ואחר), לכן יהיה

קושי לקבל את ההערכת השמאי שתביא.

תנסה לפנות לקבלן, עדיף כמובן להקליט את השיחה, קודם כל לדלות כמה שיותר פרטים עליהם

הוא מודה לגבי הנזק, ולנסות לדבר לגבי פיצוי.

מבעוד מועד, תחליט מהו פיצוי (מבחינת כסף) הוגן מבחינתך לאור הנזק.

פורסם

הנזק שאתה קורה לו "חדש" הינו נזק כתוצאה ישירה מהדבק.

לא תיקנתי אלה הסרתי את הדבק וגיליתי שהנזק לא רק שטחי אלה חדר לעומק הצבע ועד שכבת הבסיס של צבע הרכב.

מבחינת פיצוי כספי - פה נכנס היעוץ שאני רוצה. כמה לדרוש וכו'.

מבחינתי -אני רוצה להביא שמאי, שכמובן את עלותו אני אגלגל על מי שנזק (אותו קבלן) ולקבל ממנו הערכה של עלות תיקון + ירידת ערך.

לי נשמע הגיוני ופשוט. דעות?

בנסוף - אני רוצה המלצה לשמאי אם מישהו מכיר ויכול לתת בבקשה.

פורסם

זה לא משנה מה אני חושב, משנה אם טענתך תתקבל בבימ"ש.

בגלל שעבר זמן ומכיוון שביצעת טיפול בנזק ברכב, להערכתי יהיה לך קשה מאוד

לקבל פיצוי על התיקונים - אני מעריך שבמקרה הטוב תקבל תשלום עבור התיקון שביצעת

אצל הדיטיילר. פיצוי על הנזק שנוצר אחרי הטיפול של הדיטיילר, לדעתי יהיה לך קשה מאוד לקבל מהקבלן.

העו"ד של הקבלן/הביטוח יטען ככל הנראה שטענתך לא שווה דבר, שכן הערכת השמאי שלך באה

לאחר הטיפול בנזק ושהנזק הוא בכלל בגלל טיפול רשלני של הדיטיילר ולא כתוצאה ממה שנזל על רכבך.

המלצה על שמאי - ללא ספק, מניסיון אישי, אני ממליץ על אלי אמרן.

פורסם
זה לא משנה מה אני חושב, משנה אם טענתך תתקבל בבימ"ש.

בגלל שעבר זמן ומכיוון שביצעת טיפול בנזק ברכב, להערכתי יהיה לך קשה מאוד

לקבל פיצוי על התיקונים - אני מעריך שבמקרה הטוב תקבל תשלום עבור התיקון שביצעת

אצל הדיטיילר. פיצוי על הנזק שנוצר אחרי הטיפול של הדיטיילר, לדעתי יהיה לך קשה מאוד לקבל מהקבלן.

העו"ד של הקבלן/הביטוח יטען ככל הנראה שטענתך לא שווה דבר, שכן הערכת השמאי שלך באה

לאחר הטיפול בנזק ושהנזק הוא בכלל בגלל טיפול רשלני של הדיטיילר ולא כתוצאה ממה שנזל על רכבך.

המלצה על שמאי - ללא ספק, מניסיון אישי, אני ממליץ על אלי אמרן.

או קי. אני מבין את הנקודה שלך. תודה על ההמלצה.

פורסם

אסור היה לעשות פוליש במכונה אלא לנסות לעבוד לאט על כל נקודה . כנראה שהשיוף נעשה באגרסיביות ועקר את שכבת הלכה (Clear Coat). אתה צריך ללכת לצבעי רכב טוב שיעריך אם ניתן לצבוע שכבת לכה מקומית. אל תמתין הרבה זמן כי שכבת הצבע החשופה מלכה תגיב לקרני השמש.

• תוכן חדש...