Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתיחת ברגי t45 תקועים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכל חברי הפורום

אני מנסה כבר יומיים, ללא הצלחה, לפתוח את הברגים. ניסית לרסס כמה וכמה פעמים ,dw-40 וגם חיכיתי לילה אחרי שריססתי.

ניסיתי אף לדפוק עם פטיש וגם לפתוח עם מברגה אבל אין תזוזה.

אני מפחד להרוס את ההברגה שכבר מתחילה להישחק.

יש פתרונות? או המלצות על בעל מקצוע, באיזור באר שבע, שיצליח?

תודה מראש

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

נסה להשתמש במברגת אימפקט חזקה, להתחיל בעדינות מהמהירות הכי נמוכה ולאט לאט להגדיל את הקצב.

אני מבאר שבע ואשמח לנסות לעזור. צור קשר בפרטי אם זה רלוונטי.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

את החיצוניים אתה יכול לפתוח עם ג'בקה שפיץ, את הפנימיים נראים אכולים לגמרי, נסה עם סט של מברגים לנסות לשים משהו שיכנס בכוח ולסובב, אם גם לא הולך אז לרתח להם ברזל ולסובב, מה לגבי חולץ ברגים גם לא הולך?

פורסם

תודה לכולם על ההמלצות!

רציתי לעדכן שהצלחתי בסוף לפתוח את העקשנים. אחד עם הרבה wd40 והרבה כוח התמדה. על השניים האחרים ניסיתי שיוף של הראשים, מה שיצר שטח ישר ומשם, הג'בקה עשתה את העבודה.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

אחד הטיפים שלי לפתוח ברגים מחליקים היא להחזיק את המברג עם גבקה, מה שנותן מומנט חזק יותר לפתיחה ובו זמנית אני דופק עם פטיש על המברג ככה הוא פחות מחליק על הבורג

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

• תוכן חדש...