Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מונדאו eco boost

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחר חיפושים רבים והתלבטויות לבחירת רכב נראה לי שהגעתי להחלטה, פורד מונדאו מנוע 2.0 טורבו 202 כ''ס.

אשמח לחוות דעתכם על הדגם הנה''ל

בחינת אמינות,תקלות ידועות או בעיות כל שהן.

הנסיעות שלי בין ערניות ביום יום כ 20 ק''מ כל צד.

תודה

פורסם

בבעלותי כזו. תחפש שרשור שפתחתי בנושא, אני מעדכן אותו מידי פעם.

בגדול, אני מאד מרוצה.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם (נערך)

בגדול זה יופי של רכב למחיר שלו רק תריץ פה חיפוש בפורום ותלמד מה צריך לבדוק בקניה שלו (רמז: צילינדר רביעי)

ההיא שנמצאת פה בלוח מאד מעניינת: תצורת סטיישן דיי נדירה פה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
בגדול זה יופי של רכב למחיר שלו רק תריץ פה חיפוש בפורום ותלמד מה צריך לבדוק בקניה שלו (רמז: צילינדר רביעי)

ההיא שנמצאת פה בלוח מאד מעניינת: תצורת סטיישן דיי נדירה פה.

האמת קראתי על זה בפורום

השאלה אם זה קשור גם למנוע עם 202 כ''ס

פורסם

אני לא מכיר מספיק ויבואו פה אנשי פורד . אבל לדעתי הבעיה ההיא הופיע בדגמים הראשונים של מנוע ecoboost 2.0 . מכיוון שאתה מכוון למשומשת אז כדאי לבדוק.

לא בטוח אם זה מה ששאלת אבל מנוע בדגם הטרנד ובדגם הטיטניום הוא זהה. רק תוכנה אחרת.

פורסם

מציע לבדוק טוב טוב את המנוע. כמו שאמרו דגם הטרנד והטיטאניום זהים מכנית וההבדל הוא בניהול המנוע. בנוסף, מציע לך לבדוק היסטוריית טיפולים מלאה לרכב. אם ישנו טיפול שלא בוצע במורשה לדעתי לא כדאי להסתכן.

בהצלחה, ליאור.

Sent from my Le 1 Pro using Tapatalk

פורסם

שלום.

גם אני חושב על מונדאו 2012, הציעו לי טיטניום במחיר סביר, .

שמעתי שיש בעיות עם הגיר הרובוטי ? זה נכון?

בכל הרכבים מהשנה הזאת זה רובוטי ?

תודה רבה לעוזרים

• תוכן חדש...