Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כמה שבועות הייתה לי בעיה עם הכבל קלאץ', לאחר שהחליפו לי את הכבל קיבלתי את הרכב בחזרה ללא הילוך חמישי. יש לציין, שלא היו לי בעיות עם הגיר לפני כן, חוץ מקושי קטן מידי פעם בהכנסה של הילוך ראשון שנבדק ונאמר לי שהגיר תקין. לאחר שהכבל הוחלף כל שאר ההילוכים עוברים אפילו חלק יותר, אבל ההילוך החמישי שמעולם לא היו לי אתו בעיות ועד לאותו יום עבד מצוין לא קיים יותר. כשחזרתי למוסך לגבי ההילוך החמישי, נאמר לי שאני צריך להחליף גיר. השאלה, של מי האחריות לגבי הקלקול של הגיר?

פורסם

לא ברור בכלל. מה זה הילוך לא קיים יותר. אתה מנסה לשלב להילוך חמישי ומה קורה ?

האם החלפת אי פעם שמן גיר ברכב ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מה שקורה, זה שפשוט אי אפשר בשום פנים להכניס אותו, כאילו הוא לא קיים.

לא ידוע לי על החלפה של שמן גיר, אבל היו לי נזילות קטנות כך שמידי פעם מילאתי שמן גיר. אבל בכל מקרה, כל שאר ההילוכים עובדים מצוין.

פורסם

מדובר בפיג'ו 206 שנת 2002. הוא לא נכנס בשום מצב, אפילו ממש בכוח, לא כשהוא דלוק ולא כשהוא כבוי. עד שאני מגיע לחמישי הכל פיקס.

פורסם

הם מנסים לטעון שזה מקרי כמובן, אבל אני לא אתן להם להתחמק מזה. אין שום סיכוי שהילוך שעבד מושלם ולא היו לו שום בעיות, חוזר מהמוסך כשאי אפשר אפילו להזיז אותו...אני אתעקש על זה. השאלה, אם יש איזשהו גוף שאפשר לפנות/להתלונן אליו במקרה שהם מתנערים מאחריות?

פורסם

חתימות ניכתבו בדם חביבי!

בכל מיקרה גוף שאתה יכול לפנות אליו הוא איגוד המוסכים אבל אז המוסך חייב לשתף פעולה או במילים אחרות להסכים עם הטענות שלך וזה לא מה שהולך לקרות ולצערי תכין את הכיס...ובטח שיגיד שזה מיקרי!

פורסם

מאור30 אולי תסביר בבקשה, (הסבר טכני) איך בהחלפת כבל מצמד

ניתן לגרום נזק לגיר, אלא אם החליפו אותו בעזרת לום ופטיש 5 קילו?

(מה שככל הנראה לא קרה)

אתה ממש נהנה "לחמם" אנשים שלא מבינים כלום במכונאות, כולל פות"ש

כנגד מוסכים, ולדעתי אתה ושכמותך אתם הסיבה שאנשי מקצוע רציניים כבר לא כותבים כאן.

תקלות קורות בכל תחום, גם לי קרה יותר מפעם אחת שמחשב הגיע לתיקון על תקלה אחת.

ולאחר שזו נפתרה צצה אחרת.

פורסם
מאור30 אולי תסביר בבקשה, (הסבר טכני) איך בהחלפת כבל מצמד

ניתן לגרום נזק לגיר, אלא אם החליפו אותו בעזרת לום ופטיש 5 קילו?

(מה שככל הנראה לא קרה)

אתה ממש נהנה "לחמם" אנשים שלא מבינים כלום במכונאות, כולל פות"ש

כנגד מוסכים, ולדעתי אתה ושכמותך אתם הסיבה שאנשי מקצוע רציניים כבר לא כותבים כאן.

תקלות קורות בכל תחום, גם לי קרה יותר מפעם אחת שמחשב הגיע לתיקון על תקלה אחת.

ולאחר שזו נפתרה צצה אחרת.

תאמין לי שאני ממש לא ממהר להתחמם על מוסכים באופן כללי, ואני גם מבין את הטענה שגם המוסך בעצמו טוען שאין קשר בין החלפת כבל לתקלה הזו. מצד שני אני רוצה הסבר מניח את הדעת איך "לבד" ו"במקרה" הילוך חמישי מצוין ללא שום תקלות הופך לבלתי קיים לחלוטין?! מה גם ששאר ההילוכים עובדים אפילו יותר טוב עכשיו..ההיגיון אומר, שדברים כאלה קורים בתהליך מסוים ולא בצורה כל כך פתאומית. ומאוד מעניין שזה קרה דווקא במוסך, צירוף המקרים המדהים הזה מאוד לא אמין פה.

פורסם

לפני חודש או חודשיים בסיטרואן ברלינגו שהייתה לי בנסיעה אחת התחיל להיתפס כבל קלאץ' והתפרקה אחת השטנגות במנגנון שילוב הילוכים, לא היה ניתן לשלב לשום הילוך.

אין קשר בין שני הדברים האלו ולא ברור למה הופיעו יחד.

החלפתי כבל קלאץ' ואת השטנגה (מוט קישור) לידית הילוכים והכל חזר לעבוד.

מנגנון דומה עם 3 שטנגות יש גם ב 206, האם בדקו שכולן במקום?

חלקים 2 ו 3 בתרשים.

111.jpg

פורסם (נערך)

יש מצב שאולי "סחבת" את הבעיה ונסעת תקופה שהראשון והרוורס לא משתפים פעולה ומבינים רק כח? כי כאן אני מוצא די קשר.

לתיקון החמישי אין צורך בהחלפת הגיר לרבות הסרתו מהרכב לצורך שיפוץ,ב99% מהמקרים ניתן לתקן במקום.

עריכה אחרונה על ידי hook
  • תוכן חדש...