Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש מצב שאולי "סחבת" את הבעיה ונסעת תקופה שהראשון והרוורס לא משתפים פעולה ומבינים רק כח? כי כאן אני מוצא די קשר.

אם זה להודעה שלי אז לא. היו משתלבים רגיל.

פורסם

לפי דעתי עקב עבודה לא נכונה עיקמו את המכסה של ההילוך החמישי. (מסומן בעיגול בתמונה המצורפת) ומפריע להילוך להיכנס.

תסובב את הגלגל השמאלי ותראה אם המכסה עקום.manual gearbox.gif

אם הוא לא עקום, ייתכן שהאום אבטחה של ההילוך החמישי השתחרר ולכן ההילוך לא נכנס.

פורסם
מאור30 אולי תסביר בבקשה, (הסבר טכני) איך בהחלפת כבל מצמד

ניתן לגרום נזק לגיר, אלא אם החליפו אותו בעזרת לום ופטיש 5 קילו?

(מה שככל הנראה לא קרה)

אתה ממש נהנה "לחמם" אנשים שלא מבינים כלום במכונאות, כולל פות"ש

כנגד מוסכים, ולדעתי אתה ושכמותך אתם הסיבה שאנשי מקצוע רציניים כבר לא כותבים כאן.

תקלות קורות בכל תחום, גם לי קרה יותר מפעם אחת שמחשב הגיע לתיקון על תקלה אחת.

ולאחר שזו נפתרה צצה אחרת.

אף אחד לא מחפש לחמם ואפילו אל תיקח את השירשור לפינה הזו. שרכב ניכנס תקין למוסך הוא גם צריך לצאת תקין. זה לא משנה אם הרכיבו אתצכבל הקלאץ עם סכין ומזלג או עם לום ופטיש 30 קילו... לא תגיד ניכנס עם אויר בגלגל ויצא בלי בגלל איזה מסמר שניכנס לו ביציאה מהמוסך. מדובר בגיר ובהילוך שלא ניכנס מייד עם קבלת הרכב. לפני שנים בצעירותי היה לי יונדאי אטוס שהכנסתי למוסך כדי שישים לי רצועת מזגן וימלא גז והלכתי הביתה. חזרתי בצהריים לקחת את הרכב וואיתי הגיעה גם האטוס שלי ברייס לכניסה מה שהבנתי שנילקחה לסידורים של על הדרך לצרכי המוסך. ניכנס לרכב ופיתאום הילוכים לא ניכנסים. אומר למוסך...ההוא מיסתכל מתחת לרכב קולט תושבת שעליה יושבת הידית שפשוט נישברה..אז צירוף מיקרים שתושבת נישברת שמתנהגים בברוטליות ועוד שכולה רציתי שימלאו לי גז ויסדרו רצועה...בקיצור הבנת. אל תשווה בין מחשב שהוא מיכלולים חשמלייים למיכלול מכני זה 2 דברים שונים. למטבע יש 2 צדדים אז שצריך לפרגן מפרגנים ושצריך לתת בראש נותנים. יש פה לא מעט בעלי מקצוע מעולים ואמיתיים ורציניים שאני נהנה לכבד אותם. אלה שהזכרת שכבר לא כותבים כניראה מיתכחשים למציאות ולכנות. אני באמת מצטער שהיושר והכנות והאמינות שלהם חונכתי עיצבנו אותך.

• תוכן חדש...