Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

אני כמובן שוטף את הרכב שלי פעם בשבוע (לאחרונה פעם בשבועיים מפאתי עצלות / חום לא סביר בעליל) ודואג לבצע שטיפה ידנית (צינור עם אקדח מצבים / שמפו לרכב / מברשת ג'אנטים וחומרים איכותיים).

השטיפה עצמה (אם אני לא מבצע ג'אנטים) לוקחת לי שעה בממוצע - באם אני עושה ג'אנטים אז יותר (שעה וחצי), בחום הכבד אני מודה שאני מתחיל לפזול ללוותר על "התענוג" אומנם אני מקבל סיפוק אדיר בסוף התהליך אבל כל הסיפור ניהיה באמת קשה.

בנוסף, הבניין הוא בניין קומות משותף לכן אני כל פעם יורד עם כל הציוד ובוא נגיד שאין נוחות מירבית בתהליך (לא בית פרטי / גינה) והשכנים (מבוגרים) עושים פרצופים כל הזמן מהחלון כאילו אני עושה איזה חטא "מה פתאום הוא שוטף את הרכב ככה" כאילו אני איזה חייזר מהחלל.

אני מודע להשלכות של שטיפה אוט' אבל אמרתי ננסה אולי יש המלצות לאלטרנטיבות?

אין מקום שטיפה בתשלום שבאמת לא ידפוק את הלכה / הצבע או מקום שלא משתמש במטאטא?

יש לי חבר שעשה מנוי לטורבו-קלין בסגולה ונתן חוות דעת חיובית, אבל שוב לפי מה שאני יודע זו מכונה עדיין למרות שעל הסיאט שלו לא ראיתי שריטות וכו, הוא עשה אצלהם מנוי.

אני מתלבט אשמח לתגובות.

פורסם
צהריים טובים,

אני כמובן שוטף את הרכב שלי פעם בשבוע (לאחרונה פעם בשבועיים מפאתי עצלות / חום לא סביר בעליל) ודואג לבצע שטיפה ידנית (צינור עם אקדח מצבים / שמפו לרכב / מברשת ג'אנטים וחומרים איכותיים).

השטיפה עצמה (אם אני לא מבצע ג'אנטים) לוקחת לי שעה בממוצע - באם אני עושה ג'אנטים אז יותר (שעה וחצי), בחום הכבד אני מודה שאני מתחיל לפזול ללוותר על "התענוג" אומנם אני מקבל סיפוק אדיר בסוף התהליך אבל כל הסיפור ניהיה באמת קשה.

בנוסף, הבניין הוא בניין קומות משותף לכן אני כל פעם יורד עם כל הציוד ובוא נגיד שאין נוחות מירבית בתהליך (לא בית פרטי / גינה) והשכנים (מבוגרים) עושים פרצופים כל הזמן מהחלון כאילו אני עושה איזה חטא "מה פתאום הוא שוטף את הרכב ככה" כאילו אני איזה חייזר מהחלל.

אני מודע להשלכות של שטיפה אוט' אבל אמרתי ננסה אולי יש המלצות לאלטרנטיבות?

אין מקום שטיפה בתשלום שבאמת לא ידפוק את הלכה / הצבע או מקום שלא משתמש במטאטא?

יש לי חבר שעשה מנוי לטורבו-קלין בסגולה ונתן חוות דעת חיובית, אבל שוב לפי מה שאני יודע זו מכונה עדיין למרות שעל הסיאט שלו לא ראיתי שריטות וכו, הוא עשה אצלהם מנוי.

אני מתלבט אשמח לתגובות.

הדגשתי לך באדום, בטח שיעשו פרצופים מכיון שאסור לשטוף עם צינור, תעבור לשיטת שני דליים ובא לציון גואל.

פורסם

תמיד עושים פרצופים, אני מכיר את הנושא הזה גם בבית פרטי עם שכנים ממול של חבר שמסתכלים עליינו כאילו אנחנו חייזרים.

כנל עליי כמו שאני שוטף בבית משותף וסוחב דלאיים וג'ריקן על הגב ומבלה שעתיים על שטיפה וניקוי פנים, תמיד יש שורת עקיצה הערה כלשהיא על מה שאני עושה.

כן החום בלתי ניסבל, לכן שוטפים בשעות אחר הצהריים אחרי הירידה של החום, אני אישית יצא לי לחטוא בחצי קלאצ',באתי לשטיפה ידנית מקורה שמתי לו 40 שקל ושטפתי עם החומרים שלי והציוד שלי(חומרים,שמפו,כפפות+מגבות) מה שהשכרתי ממנו זה גרניק+שואב, היה תענוג לסיים תוך עשרים דקות הכל :)

אולי יש אנשים כאלה בסביבתך

פורסם

אני גם משתדל לשטוף תמיד אחר הצהריים אבל בשגרה ביום יומית זה סיפור מתיש שחשבתי שאולי יהיה לו פתרון אחר אבל כניראה שהשטיפות האוטומטיות זה לא אופציה.

דרך אגב בקשר לצינור, אני יכול להבטיח בוודאות שבעקבות השימוש באקדח מצבים בוודאות יש חיסכון במים מאשר הייתי ממלא דליים רק בשביל שטיפה מקדימה להוריד את האבק. פלוס זה גם נוח לג'אנטים מאשר סתם לשפוך עליהם דליים של מים אחרי שטיפת כל ג'אנט.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

אמת, בהחלט מתיש, אבל אוספים כוח וביום שישי אחר הצהריים(לפחות מי שאיינו שומר מסורת\שבת) מארגנים הכל וסוחבים למטה, זה גם סוג של טרפיה עבורי:lol:.

זה בהחלט עדיף ממנהרות המוות ומרוב השטיפות הידניות, ואם אצלך זה מדובר בלאון שבתמונה, צבע כזה צריך לזכות ביחס מעבר לצבע נפוץ(לבן,שחו,כסוף), מקווה שיש על הרכב הגנות לפחות כמו וואקס\אוטם :)

פורסם (נערך)

האמת שאני צריך המלצה לאוטם טוב, מעבר לטיפול השגרתי של השטיפה פשוט ליישם אוטם אחרי?

ולשים וואקס זה גם לא פשוט, עדיף עם מכונה עדינה, בקיצור ניראה לי זה רק טיפול דיטיילינג אצל בעל מקצוע.

בכל מקרה השטיפה השגרתית זה עם:

Citrus CG

כפפת מקירו פייבר

DIABLO של CG לגלגלים

ו ל INTERIOR אני משתמש ב INNERCLEAN של CG.

עריכה אחרונה על ידי Tricepz
פורסם

ווקס זה לא מסובך, רק לישם שהרכב נקי (במידת הצורך יש לבצע לפני פלסטלינה).

מישמים ומסירים בעזרת מגבת מיקרופייבר איכותית.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

יישום של ווקס או אוטם מבחינת אופן היישום והכנת הרכב לפני זה אותו הדבר, יכולים להיות הבדלים קטנים תלוי באוטם.

אוטם של מנזרה עולה 90 שקלים בערך באוטוסטור.

מבחינת עמידות, אוטם יחזיק יותר זמן, ווקס יכול לתת מראה מבריק יותר ואפשר ליישם מעל האוטם.

פורסם

גם אצלי בבניין עשו פרצופים, העירו היערות..

עד שיום אחד הכל התפוצץ וגם היו צעקות חחח.

אבא שלי אמר עזוב מה אנחנו רבים איתם?

פתחנו ברז בשעון שלנו, אני מחבר לשם את הצינור וסלמתק.

מים כשרים למהדרין, והם רק של הדירה שלנו ורק אנחנו משלמים עליהם.

הודענו לכל השכנים שעכשיו הם יכולים לישון בשקט.

לפני שבוע שטפתי 3 מכוניות, הסתכלו ואכלו את הלב:/..

פורסם

זה לא משנה אם אתה שוטף דרך ברז מים של הדירה שלך או של הבניין, לפי החוק אסור לך לשטוף רכב עם צינור מים.

מספיק ששכן יטלפן לעירייה- ישלחו פקח- קנס על שטיפת רכב מצינור מים + לכלוך מדרכה= כול עבירה 250 ש"ח.

במיוחד עם בניינים משותפים, גם אם אתה שוטף את הרכב באופן לא חוקי, תוריד כמה שיותר פרופיל.

לא צריך לעשות רעש שכולם ידעו שאתה שוטף. אומר את זה לטובתך.

פורסם
זה לא משנה אם אתה שוטף דרך ברז מים של הדירה שלך או של הבניין, לפי החוק אסור לך לשטוף רכב עם צינור מים.

מספיק ששכן יטלפן לעירייה- ישלחו פקח- קנס על שטיפת רכב מצינור מים + לכלוך מדרכה= כול עבירה 250 ש"ח.

במיוחד עם בניינים משותפים, גם אם אתה שוטף את הרכב באופן לא חוקי, תוריד כמה שיותר פרופיל.

לא צריך לעשות רעש שכולם ידעו שאתה שוטף. אומר את זה לטובתך.

הרעש שלהם היה לא שאני שוטף באופן לא חוקי, אלא שהם משלמים על המים וזה ברז משותף כביכול, ברגע שניתקנו מגע צהברז המשותף הם נרגעו.

שמע זה פשוט בלתי אפשרי לא להוריד את האבק עם צינור זה פשוט שובר את הגב..

• תוכן חדש...