Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בכריתים ל 5 ימים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים , אני נוסע באוקטובר לנופש בכריתים ורציתי לשכור שם רכב .

רציתי להתיעץ איתכם על מספר סוגיות קלות

1. האם להשכיר רכב מראש או בעת ההגעה לשדה ? האם זה כדאי יותר ?

2. האם יש סיבה לחשוש מהחברות המקומיות ולשכור מהגדולות ? מצד אחד ישפה פונקציה של מחיר , מצד שני אחרי שכמעט נפלתי בפח של לשכור מGOLDCAR ואז קראתי אלפי ביקורות שהם רמאים , אנימתחיל לחשוש מזה גם בשאר החברות

3. נושא קטן , איזה רכב אתם ממליצים לשכור ?? ראיתי שיש ג'ימני ב650 ₪או 208 כאלה ב450 ₪

תודה רבה על כול פיסת מידע בנושא

יום מעולה :)

פורסם

אין לי תשובות מספקות לשאלות ששאלת, אבל בחופשת הפסח בכרתים השכרתי i10 ידנית ליומיים כולל ביטוח מורחב ב100 יורו. ההשכרה התבצעה מהמלון עצמו בחברה מקומית. לא יודע אם זה יקר או זול יחסית, אבל זה התאים לצרכים שלי (זוג + ילד קטן) ויצא בחישוב זול יותר או דומה לנסיעה במוניות אך כמובן ללא הטרחה ואי הנוחות ועם חופשיות מלאה אז זאת לא היתה שאלה בכלל. מה גם שהרכב הזה לא שותה דלק ברמה הזויה.

פורסם

לפני כחודש הייתי בכריתים.

השכרתי סוזוקי ג'ימיני בשביל להינות מהחוויה של הנסיעה ללא גג, לא יודע כמה זה רלוונטי באוקטובר.

הסתובבתי ברחוב ובדקתי ב-2 סוכנויות, מחירים היו 120 יורו לשלושה ימים ו-80 יורו ליומיים, כמובן כולל ביטוחים.

מההתרשמות שלי, ממש לא מקפידים על שריטות וכיוצ"ב, ולמעשה גם כשלקחתי וגם כשהחזרתי את הרכב, לא בדקו אותו כלל (גם לא דלק).

כמו שנרשם בתגובה מעלה, מאוד מומלץ להשכיר רכב, המוניות שם לא זולות בכלל (מינימום 15 יורו לנסיעה).

פורסם

בהרקליון, בירידה למזח ,יש שדרה המלאה בסוכנויות להשכרת רכב. אוויס, הרטז וגם סוכנויות קטנות. בקטנות זול יותר. בהחלט מומלץ להתמקח, בייחוד אם אין הרבה ביקוש בתקופה שתיהיה שם. כפי שכתבו מעליי- לא עושים שם בדיקות קפדניות מדי. אני שכרתי אופנוע 600 סמ"ק - עלות של 40 יורו ליום. חבר שכר ויטרה פתוחה במחיר דומה, אם אני זוכר נכון

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אני גם באותו מצב כמוך רק בספטמבר, לפי בירורים ראיתי השוואת מחירים בוואלה ושם זה נותן רכב לכל התקופה (5 ימים), איסוף מהשדה והחזרה לשדה ב100 דולר. הרכב הוא i10 ידנית.

השאלה אם אפשר לסמוך על הקטנות או ללכת לגדולות

פורסם

בזמנו, לפני כמעט עשור, הזמנתי טלפונית מראש באיזו סוכנות מקומית. בדיעבד התברר שהיה יותר זול לקפוץ להרקליו ולשכור שם במקום, אבל לא בהפרש ראוי לציון. את האוטו והמפתחות השארנו במלון בכלל... שירות שירות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בכרתים שכרתי רכב מראש במסגרת חבילה - אבל זה היה הטיול השני או השלישי שלי, הייתי עדיין טירון.

כמה שנים יותר מאוחר, ברודוס, לקחתי חבילה של טיסות ומלון. בלובי המלון ישב נציג של חברת השכרת רכב, שכרתי פיאט פונטו, על המפתחות היה סמל של חברת השכרה אחרת.

שיטת ההשכרה היתה מעניינת - הרכב הובא למלון, ההחזרה התבצעה על ידי השארת הרכב בחניון עם המפתחות מתחת לשטיח של הנהג. לא שמעתי יותר מהחברה. מתברר כי באיים הקטנים אין בעיה של גניבת רכב, פשוט אין לאן לנסוע, ונציגי החברות מכירים את כל רכבי ההשכרה ואם יש משהו חשוד הם מתקשרים לחברה, גם אם מדובר במתחרים. לא יודע אם זה נכון גם לגבי כרתים שהרבה יתר גדול - אבל גם ממנו קשה להוציא רכב שכן כדי לעלות על המעבורת צריך להציג את הרשיונות, לא את טופס ההשכרה שאתה מקבל במקומם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי לפני חודש, כמעט בכל החברות שיושבות במגרש הצמוד לנמל תעופה נגמרו הרכבים עקב שיא העונה.

בחברות היושבות בתוך המבנה של הנמל תעופה, בכניסה להיכל (הן מרוכזות בהיכל אחד) הכי זולה הייתה זו שנמצאת מול הכניסה (לא זוכר שם), ל-3 ימים 90 יורו למיקרה ידנית (אם המיקרה לא זמינה יתנו לך מיני כמו אייגו).

ה-GPS היה יקר אצל כולם, 20 יורו, אם הייתי יודע מראש הייתי כבר עושה חבילת גלישה עם ווייז.

האודי Q3\האודי A3 קבריו רצו 360 יורו ל-3 ימים, רכבים מעניינים יותר לא הצלחתי להשיג בגלל שלא הוזמנו מראש.

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אני שכרתי ג'ימני לפני ארבעה חודשים.

אחרי שעברתי כמה סוכניות קטנות, מצאתי ב25 יורו ליום. שווה לחפש.

לא אכפת להם משריטות. אתה מצופה להחזיר רכב בלי דלק. רק תוודא שהגג שלך נסגר כמו שצריך (הוו שתופס אותו נקרע לנו באמצע נסיעה של שעתיים וירד גשם :-/).

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

הייתי בכרתים לפני חודשיים, מאוד התלבטתי אם לסגור רכב מראש או להשכיר במקום במלון. החשש שלי היה שלא יהיו רכבים כמו שאני צריך (9 מושבים) אבל בהשכרה מראש בשיא העונה (יולי) כל חברות ההשכרה דרשו מינימום של יומיים או שלושה ימים (רובן שלושה).

בסוף החלטתי לקחת את הסיכון ולא לסגור מראש. במלון היתה חברת השכרה בינונית (ansa) עם היצע רכבים מרשים, נקיים, מסודרים ובמצב טוב מאוד (חלק מהרכבים בני יותר משלוש שנים). חברת ההשכרה במלון היתה גמישה (לקחנו רכב ליומיים מפוצלים) , המחיר היה סביר ביותר והכי חשוב הרכב חיכה לי במלון (קריטי בקבוצה גדולה עם ילדים).

אתה נוסע באוקטובר וזה ממש לא שיא העונה שם, זה אומר שמצד אחד חלק מחברות ההשכרה לא יהיו פעילות ומצד שני הביקוש נמוך יותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

חזרתי מכרתים לפני כמה ימים (אוכל בטן אוכל גב אוכל, עם המשפחה), והמסקנה היחידה שלי מהמקום היא שאני צריך לחזור לשם לטיול שטח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...