Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

לפני יומיים קניתי סוזוקי בלנו 1996

הבן אדם שקניתי ממנו סיפר לי שהוא קנה מערכת רדיו אבל היא עושה לו בעיות בהנעה יכול להיות שהרכב יעבוד יומיים כמו שצריך וגם המערכת ואז יפסיק להניע ויכול להיות מיד אחרי נסיעה רגילה.

הוא הוציא את כל המערכת ומאז הכל עובד כמו שצריך, אני רוצה לשים אותה חזרה כי חבל לבזבז מערכות כזו

השאלה שלי מה אני יכול לבדוק לפני שאני שם אותה ומתחיל לנחש בעצמי איפה יכולה להיות הבעיה,

איפה להסתכל ?

* אין קודן לרכב

*יכול להיות שפעם הייתה לו עזקה

פורסם

השאלה למה לא מניע?, האם בגלל ריקון של מצבר?

אם כן, יתכן וחיברו את החוט של ה"ממורי" ושל "הסוויץ" בייחד. (אדום וצהוב בדרך כלל) ואז מה שקורה המערכת נשארת דלוקה כשמוציאים מפתח וגומרת את המצבר.

יתכן גם שהאלטרנטור חלש מאד והמערכת הזו חזקה מידי עבורו והוא לא מצליח להטעין את המצבר.

פורסם

האלטרנטור חדש וגם המצבר, אולי זה קרה לו באמת לפני שהוא החליף אותם

לא הבנתי לגבי זה שמערכת נשארת דלוקה גם אם מוצאים את המפתח, גם אם מכבים את המערכת?

תודה רבה

פורסם

ממליץ ללכת למתקין מקצועי להתקין כמו שצריך - זה קודם כל אם אתה רוצה להתקין אותה (וכנראה עדיף לחבר אותה כך שהסוויץ של הרכב "ייתן" לה מתח בעת סיבובו (ולא שיהיה ניתן להדליקה גם כשהרכב כבוי).

דבר שני - תתכן בעייה כלשהי של ריקון המצבר כתוצאה מאי טעינה מספקת (אלטרנטור, אפילו אם הוא חדש או כנראה משופץ) או זרם זליגה גבוה - לבדוק אצל חשמלאי רכב.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...