Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דרך אגב העברה באינטרנט אמנם מוגבלת בסכום של 6000 שקל אבל אין הגבלה על כמות ההעברות שאפשר לעשות ביום. אז אם יש פטור מעמלת שורה עדיין אפשר להסתדר.

זה גובל במתקפת DDoS על הבנק

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
דרך אגב העברה באינטרנט אמנם מוגבלת בסכום של 6000 שקל אבל אין הגבלה על כמות ההעברות שאפשר לעשות ביום. אז אם יש פטור מעמלת שורה עדיין אפשר להסתדר.

פעם ניסיתי את זה בבנק מרכנתיל או דיסקונט לא זוכר כרגע. זה מוגבל ל 20,000 ש"ח בחודש.

פורסם

מוגבל ל50,000 לחודש,נבדק פעמיים :)

מעבר לזה צריך נציג או לגשת לבנק לשאר הסכום שנותר להעביר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
העברת זה"ב הכי נוח, העמלה פעם אחרונה שביצעתי הייתה 13 שקל, פעם הצלחתי לבצע טלפונית בלי פקס אבל עברתי בנק ומאז דורשים פקסים (לסניף או למוקד שירות).

מדהים אותי כל פעם מחדש כמה מערכת הבנקאות נמצאת עדיין במאה ה-20. פאקינג פקס. פקס!

שלא לדבר על צ'קים. במרבית אירופה תשאל צעירים מה זה צ'ק והם לא יבינו מה אתה בכלל רוצה מהם. עסקים מפרסמים את מספר חשבון הבנק שלהם על הקבלות ואתה משלם בהעברה בנקאית פשוטה, בדר"כ בכמה לחיצות מהמחשב או אפילו מהנייד. העלות זניחה (אפס או עמלה של כמה עשרות יורוסנטים). נכון, גם במקרה הזה יש הגבלה מסוימת (וגם זה כתלות בבנק - בחשבון אחד שלי אני יכול למשל להעביר עד 70000 יורו) אבל זה שום דבר שטלפון לא יכול לפתור.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

^ מגבלות של בנק ישראל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא פחות גרוע פעולות שמחייבות הגעה לסניף כמו קביעת מסגרת חשבון לא תלוית משכורת.

שלא נדבר על לקבל הצעה לניהול חשבון, לא משנה אם זה חשבון סטודנט או סוחר פעיל בלתי אפשקי לקבל הצעה בטלפון (חלק עוד מוכנים לתת הצעה אחריי כמה שיחות הבהרה שפגישה לא תהיה בלי הצעה ראשונית).

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

נראה שצ'ק זה הפתרון הכי עדיף, אעדכן...

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
מדהים אותי כל פעם מחדש כמה מערכת הבנקאות נמצאת עדיין במאה ה-20. פאקינג פקס. פקס!

שלא לדבר על צ'קים. במרבית אירופה תשאל צעירים מה זה צ'ק והם לא יבינו מה אתה בכלל רוצה מהם. עסקים מפרסמים את מספר חשבון הבנק שלהם על הקבלות ואתה משלם בהעברה בנקאית פשוטה, בדר"כ בכמה לחיצות מהמחשב או אפילו מהנייד. העלות זניחה (אפס או עמלה של כמה עשרות יורוסנטים). נכון, גם במקרה הזה יש הגבלה מסוימת (וגם זה כתלות בבנק - בחשבון אחד שלי אני יכול למשל להעביר עד 70000 יורו) אבל זה שום דבר שטלפון לא יכול לפתור.

מלחמה בהון הלבן ושל ממני הטרור.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היום העברות כספים הפקדות שיקים בסכומים משמעותיים לחשבון נבדקות בזכוכית מגדלת.

ואתה צריך להסביר מהיכן נופל עליך סכום גדול.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ברור שנבדקות, אבל עדיין אפשר לבצע אותן. במיוחד אם הכסף מגיע מההורים שלך - קל מאוד להסביר את זה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבנק נלחץ , כי המחוקק / הרגולטור לוחץ עליו.

ולכן הוא מזיין ללקוח את המוח.

כאמור לא צריך להילחץ מזה, אבל זה מגביל בפעולות שאתה יכול לבצע בבנק, מבלי שמישהו יתחיל לשאול שאלות

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...