Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הסיפור כזה - אני עומד ברמזור עם טנדר דודג ראם.

בלי לשים לב גלשתי למכונית מאזדה ישנה שלפני ונישקתי אותה מאחורה (היינו בירידה)

התבאסתי כמובן, צילמנו תמונות אני והבחור השני והמסקנות היו כאלה - לרכב שלי לא קרה כלום ולרכב שלו בספק רב מכות צבע (הרכב ישן, הטמבון האחורי שקיבל את המכה נראה כאילו היו לו מכות גם לפני)

החלפנו פרטים, צילמנו תמונות ונפרדנו לשלום, הבחור אמר שהרכב שייך לעבודה שלו אז הוא מחוייב לדווח לקצין רכב.

כל זה קרה בינואר. לפני חודש אני מקבל פקס מהחברת ביטוח שהנזק שלו עמד לפי חוות דעת שמאי על 10000 שקלים חדש (כולל שכר טרחה שמאי) ואני נדרש לשלם השתתפות עצמית של 4500 שקל (אני כלומר החברה שבה אני עובד שהרכב שייך לה)

החברת ביטוח לא צירפה פירוט של הנזק לרכב השני. אני אבקש אותו כמובן, אבל החברת ביטוח כבר שילמה לחברת ביטוח של הבחור השני ועכשיו הם רק דורשים את התשלום שלי.

מה אני עושה? לא קרה לרכב שלו כלום. בטח שלא נזק בעשרת אלפים ש"ח. השמאי עשה קטע מלוכלך ועכשיו אני נדפקתי.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

איך התמונות יעזרו כאשר חברת הביטוח כבר העבירה כספים ל"נפגע"?

לא דיברו איתך מחברת הביטוח שלך? לא שאלו שום דבר, מה קרה, מה הנזק, לא ביקשו תמונות שצילמת? פשוט הודו באשמה ושילמו?

זה נשמע לי חריג . בדרך כלל חברות הביטוח לא ממהרות לשלם ולהודות.

ומה זאת ההשתתפות הזאת? המעסיק שלך מבטח במחיר הכי זול ועם השתתפות מטורפת כדי להפיל סכומים אסטרונומיים על הנהג? יש כאן יותר מדבר אחד מלוכלך מאשר הדוח של השמאי . אולי אחרי התאונה שלך עוד מישהו דפק את הרכב שלו מאחורה והפילו את הכל עליך...

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לאשתי היה ארוע דומה - גלשה עם SX4 ופגעה ב-i20. הנזק הסתכם ב-5000 ש"ח לרכב הפוגע ו-8000 לנפגע. אתה היית עם רכב הרבה יותר מאסיבי, כך שהמספרים ממשל לא מפתיעים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אז הסיפור כזה - אני עומד ברמזור עם טנדר דודג ראם.

בלי לשים לב גלשתי למכונית מאזדה ישנה שלפני ונישקתי אותה מאחורה (היינו בירידה)

התבאסתי כמובן, צילמנו תמונות אני והבחור השני והמסקנות היו כאלה - לרכב שלי לא קרה כלום ולרכב שלו בספק רב מכות צבע (הרכב ישן, הטמבון האחורי שקיבל את המכה נראה כאילו היו לו מכות גם לפני)

החלפנו פרטים, צילמנו תמונות ונפרדנו לשלום, הבחור אמר שהרכב שייך לעבודה שלו אז הוא מחוייב לדווח לקצין רכב.

כל זה קרה בינואר. לפני חודש אני מקבל פקס מהחברת ביטוח שהנזק שלו עמד לפי חוות דעת שמאי על 10000 שקלים חדש (כולל שכר טרחה שמאי) ואני נדרש לשלם השתתפות עצמית של 4500 שקל (אני כלומר החברה שבה אני עובד שהרכב שייך לה)

החברת ביטוח לא צירפה פירוט של הנזק לרכב השני. אני אבקש אותו כמובן, אבל החברת ביטוח כבר שילמה לחברת ביטוח של הבחור השני ועכשיו הם רק דורשים את התשלום שלי.

מה אני עושה? לא קרה לרכב שלו כלום. בטח שלא נזק בעשרת אלפים ש"ח. השמאי עשה קטע מלוכלך ועכשיו אני נדפקתי.

חברת ביטוח לא משלמת אגורה לפני שהיא מקבלת אישור מהלקוח שלה לשלם.

זה על פי חוק!!

בדוק אם המעביד שלך אישר לשלם ועל סמך מה?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא היה אישור מהמעסיק. המנכ"ל שמע על התאונה פעם ראשונה כשהחברת ביטוח שלחה בקשה לתשלום השתתפות עצמית.

לגבי העלות השתתפות עצמית גבווה - מסכים. אבל חוזה זה חוזה ולא אני קבעתי אותו. מצרף פה תמונות טנדר 1.jpg

פורסם

תהיה יותר חכם שתקבל את הפירוט נזק של הרכב הנפגע.

בכל אופן ממבט שלי זה נראה כאילו רק הטמבון נפגע אז אין לי מושג איך הגיעו ל 10,000 ש"ח.

גם אם מחליפים טמבון ולא מתקנים את הקיים אני לא חושב שטמבון משומש עולה יותר מ 1000 ש"ח תוסיף עוד 500 ש"ח צביעה ו 500 ש"ח עבודה וסגרת עניין.

פורסם

מופקע לכל הדעות!!

נזק של פחות מאלפייה אחת.

טמבון עולה 900₪ חדש גם אם הוא הלך (והוא כמעט בטוח תקין)

צבע עוד 400

מעמ עוד קצת...

יש לך נס שהמחירון זה בסביבות ה20, אחרת היית משלם חצי מחירון (בכל זאת הנזק הזה עדיין לא טוטאלוס)

Sent from my CW-Vi7 using Tapatalk

פורסם

כולכם חכמים - מישהו יודע מה מתרחש מתחת לפגוש? איך נראית האמבטיה?

על פניו הפגיעה אכן נראית שטחית, אבל רק מי שהרים את מכסה תא המטען ופרק את הפגוש יודע מה המצב שם. ואולי יש גם איזה נזק קודם שהשמאי מיחד לתאונה האחרונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם תשאל את דעתי

חברת הביטוח שלכם טרם שילמה את הנזק.

ואם כן היא בבעיה כיוון שלא היה אישור שלכם לתשלום.

אולי קצין הרכב שלכם אישר?

האם הודעת למישהו בחברה על התאונה כאשר קרתה?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הבעלים של החברה היה איתי ברכב. הוא ידע עלייה. אבל הכספים יוצאים רק באישור המנכל והוא שמע על זה רק עכשיו.

חוץ מזה דיברו איתי פעם אחת לפני כמה חודשים, שאלו מה היה, פירטתי, אמרו לי תודה ולהתראות

לגבי מי ששואל מה קרה מתחת לאמבטיה.. המהירות הייתה באפס קמ"ש.. והיה ברור לי ולצד הנפגע בזמן התאונה שהיה פה במקסימום פגיעת צבע.. (מקווה שאני צודק.. נחכה לדוח שמאי)

פורסם

אני לא יודע מאיפה מחירי הטמבון שאתם מביאים.

לי החליפו רק טמבון אחורי חדש [לא מפירוק], בדיוק על אותו הרכב [מאזדה 3 BK] ולא במוסך יבואן, במחיר של 5500 שקלים אחרי מע"מ ועבודה.

עדיין, קודם יש לבקש פירוט עלויות ואז לראות מה התרחש שם בכלל.

במקביל הייתי מברר למה חברת הביטוח שלכם שילמה ללא שום אישור.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
הבעלים של החברה היה איתי ברכב. הוא ידע עלייה. אבל הכספים יוצאים רק באישור המנכל והוא שמע על זה רק עכשיו.

חוץ מזה דיברו איתי פעם אחת לפני כמה חודשים, שאלו מה היה, פירטתי, אמרו לי תודה ולהתראות

לגבי מי ששואל מה קרה מתחת לאמבטיה.. המהירות הייתה באפס קמ"ש.. והיה ברור לי ולצד הנפגע בזמן התאונה שהיה פה במקסימום פגיעת צבע.. (מקווה שאני צודק.. נחכה לדוח שמאי)

אולי בשיחה הזו אישרת להם לשלם? ככה מבלי לשים לב.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...