Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

7 מקומות עד 45k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

אני מחפש רכב 7 מקומות בתקציב של עד כ-45 אש"ח.

מה שעומד בקריטוריונים הם הרכבים הבאים:

1. מיצובישי גרנדיס 2008, עם 170 אלף ק"מ.

2. פולקסווגן טוראן שנת 2008/9 עד כ-130 אלף ק"מ.

3. מאזדה 5 שנת 2008 עם כ- 130-150 אלף ק"מ.

השאלה שלי היא כזו.

מצד אחד, הגרנדיס טובה, מומלצת, מפנקת ותא מטען יחסית גדול. אבל, הק"מ יחסי גבוה וצריכת הדלק גבוהה. (כמה באמת?)

מצד שני, את הפולקסוואגן אני לא מכיר. אומרים שצריכת הדלק טובה. אשמח לחוות דעתכם על אמינות וגודל תא מטען.

מצד שלישי, המאזדה אמינה, מוכרת, פשוטה, 6.5 מקומות, תא מטען קטן, צריכת דלק ממוצעת 1:8 אבל השוק מוצף.

מה שחשוב לי בעיקר זה, אמינות (אחזקה זולה), נוחות, (צריכת דלק ממוצעת של 1:9 זה בסדר מבחינתי)

מכל האפשרויות שלעיל, על איזה מן הרכבים הייתם ממליצים לי?

בתודה מראש.

פורסם

בטוראן יש את נושא הגיר והמנוע 1.4 הפחות מוצלח , זכור לי שנפתחו עליו כמה נושאים -אמינות לא מזהירה.(מספיק לחפש בפורום).

פורסם

גרנדיס אמינה בצורה מטורפת, וגם מאוד נוחה.

אם נתעלם מצריכת הדלק הגבוהה... אומרים שהיא לא ממש גבוהה אלא סביב ה8 לליטר או 7 בעיר.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

א"כ מה שנשאר לי זה או הגראנדיס או המאזדה 5.לדעתכם המקצועית, מה עדיף גראנדיס עם 170 אלף ק"מ או מאזדה 5 עם 130 אלף ק"מ.שניהם שנים 2008-9

פורסם

אגב אלו אם אתה מחפש אמינות נטו, ומרווי אמיתי ל7 נוסעים יש את הלוגאן שחוץ מבטיחות בינונית , יש בה מקום אמיתי גם בשורה השלישית והיא אמינה ביותר.

• תוכן חדש...