Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי פאלקן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סביר להניח שיש לגודייר צמיגים שקטים יותר או פחות, בשבילי מבחינת value to money לא היה מתחרה לפאלקן.

אגב, חוות הדעת עליו מצוינות.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
זו הסיבה שיש דירוג רעש. אני בחרתי גודייר מסיבה זו ולא מצטער

עוד הפעם התחלנו?

מדובר בדירוג רעש חיצוני בחליפה במהירות 80 קמ"ש.

אין להשליך מכך על הרעש בפנים הרכב, מה גם שזה בפני עצמו משתנה מרכב לרכב.

עבור פותה"ש הדברים פשוטים, יש פאלקן זמין במידה שלו באתר היבואן אם יחפוץ בכך.

פורסם

כן, אבל זה לא שברכב אחד צמיג אחד ירעיש יותר מרעהו וברכב אחר היוצרות יתהפכו. הרי:

עוצמת הרעש של הצמיג - בידוד הרעש של הרכב = עוצמת הרעש הנשמעת לאוזני הנהג.

משכך, הצמיג המרעיש יותר תמיד יהיה המרעיש יותר.

מה שכן, ההבדלים בין צמיגים לא תמיד גדולים ועוצמת הרעש ברכב תקין ובלחץ אוויר תקין לרוב אינה גבוהה מאוד.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

תאורטית זה אולי נכון, אבל כמו בכל דיון כזה שמתפתח, אני ממשיך לחשוב שזה הרבה יותר מורכב מכך (הגם תאורטית).

רעש חיצוני מהצמיג מושפע בעיקר מהחיכוך עם הכביש ומחיתוך האוויר, וברור שחלקו חודר לקבינה.

אבל, מה שעוד חודר לקבינה זה רעש שעובר דרך מרכב הרכב, ולזה נוספים וויברציות שונות מהצמיג, קוויטציות בתוכו וכו'.

הבידוד השונה והמרחב השונה של הקבינה יבודד, יעצים ו/או ינחית בהתאם תחומי תדרים מעט שונים, אליהם גם כל אחד רגיש בצורה מעט שונה.

בנוסף, הדבר תלוי מאוד במשטח שעליו נוסעים (ועוד כמה משתנים), ולכל אחד תוואי נסיעה סטנדרטי שונה.

ובגלל כל זה, אני לא רואה בתיוג הרעש החיצוני (שהמדידה שלו בכלל נוגעת לזיהום רעש סביבתי) משהו מהותי מאוד לבחור לפיו צמיגים שקטים בהגדרה. יחד עם זאת, אסייג ואומר, שאם יש פערים גדולים מאוד (נגיד 73 ומעלה מול 69 ומטה) בתיוג הזה, סביר שיהיה בכל זאת הבדל משמעותי ומורגש יותר.

פורסם

אני עברתי מקונטיננטל עם דרוג רעש 71 לגודייר עם דרוג 68 ומרגיש הבדל לטובה ברעש.

זה נסיוני האישי שאני משתף בו את הפורום . מי שלא רוצה , שלא יקנה . אני מבטיח לא להעלב

פורסם

עברת מצמיגים חדשים של קונטיננטל לצמיגים חדשים של גודייר, או מצמיגים גמורים/ שחוקים/ יבשים של קונטיננטל לצמיגים חדשים של גודייר? כי יש הבדל גדול מאוד. ולא, אתה לא יכול לזכור את רמת הרעש מלפני 3 שנים כאשר קונטיננטל היו חדשים ולהשוות עכשיו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צמיג שחוק (לפעמים בצורה לא אחידה ) ויבש ( שתכונות הגומי עכשיו יותר בכיוון של פלסטיקי ) בהחלט מרעיש יותר מאשר צמיג חדש.

לכן יש מקרים בהם אנשים מתפלאים מצמיגים סיניים באיכות לא ברורה שהחליפו צמיגים גמורים של חברה מובילה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הפאלקן לא צמיג שקט. להשוות אותו למישלן או גודייר, מהבחינה הזו ועוד - זה לעשות לו עוול.

הוא הרבה יותר טוב לדעתי מצמיגים שעולים במחיר דומה לו.

• תוכן חדש...