Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו כל פעם מגרה מחדש. מדהים!

תודה רבה רבה על השיתוף.

רציתי לשאול אם ראיתי אותך אתמול בכביש החוף בערך בשעה 17:00, אבל כנראה אחת אחרת שנראית כמו שלך אם היית בחול.

אפשר לקבל פחות קצת פרטים בפרטי, על כמה חבר'ה צריך, איזו אופציות לרכבים יש וטווחי מחירים?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חזרתי כבר, המסלול היה שלשום.

למעשה היו כמה מגאנים על כביש החוף ואפילו 2 אפורות אתמול בדרך לאירוע אבל בסביבות שבע, לא חמש 8)

אנחנו הלכנו דרך רון חכים (דרים-קלאב) ונהגנו על שלושת ה-s2000 עם הגה שמאלי שיש שם. לדעתי הרכבים משמשים רק אותם.

שאר הרכבים שיש שם עם הגה ימני וניתן אולי להשכיר ישירות מבעל המסלול, אני לא יודע.

העלויות תלויות כמובן אם זה במסגרת של קורס או יום מסלול, אם אתה מגיע לסגור קבוצה שתיקח את שלושת הרכבים או לא (גם אפשרי אבל אז המסלול לא סגור רק לך ויכולים לעלות אנשים אחרים) ותלוי גם בתאריכים.

בגדול זה בכיוון של אלף יורו ליום אבל בשביל הצעה דבר עם רון 054-9905522

פורסם

תודה רבה!

ותודה שנית על השיתוף.

ראיתי אחת אפורה בכביש 2 שנכנסה להרצליה/שמריהו במחלף רבין. חשבתי אולי זה אתה. זה מה אני זוכר :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אתמול הייתי ביום מסלול במצדה ונתקלתי במגאן RS זהה לשלי (או כך לפחות חשבתי :-)) שהפתיעה אותי.

מי שאוהב לעשות ניתוחים, קחו אתגר לזהות איפה ההבדלים בין הרכבים :wink: (ואני לא מתכוון ויזואלית כמובן)

בצד הטכני, הפעם עליתי ל-4 מצלמות רק שעם כל הסרבול שבעניין וחוסר הזמן להתעסק עם זה יצא שצילמתי רק 2 הקפות עם כל המערך.

עשיתי שתי גרסאות של הוידאו, אחת של מסך מפוצל עם כל המצלמות והשניה ערוכה עם מעברים בין הזוויות השונות.

אשמח לקבל פידבקים מה לדעתכם עדיף / איך אפשר לשפר את העריכה.

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה. יצא מרשים.

הצעות לשיפור:

1. שני סטרימים בו זמנית זה המקסימום שצריך, ולכן הסרטון הראשון עדיף.

2. את הסטרים השני הייתי דווקא ממקם למטה ולא למעלה.

3. אין צורך במעברים מהירים מדי בין הסטרימים. להשאיר לפחות כמה שניות בכל סטרים

4. לדעתי 3 זוויות לראן אחד זה מספיק - אחת פנימית שמראה כמה שיותר עבודת ידיים ומבט, אחת חיצונית ממבט מרכזי קדימה (למעלה או למטה - אבל שים לב שלמטה זה מאוד קופצני) ואחת צמודה לגלגל מאחד הצדדים בשביל להראות קרבה לקונוסים. אם אתה רוצה רביעית אז לך על מצלמת דוושות או מבט אחורי אולי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הסרטון הראשון מרשים מאוד - מצולם וערוך טוב יותר ממרבית הסרטונים מסוגו שזכיתי לראות. השני כפי שרמז כפילי האסטוני מקושקש מדי ולא נעים לצפות בו (יותר מדי מסכים קטנים מושכים תשומת לב).

פורסם
הוא חזק ממך בכח נראה לי בישורת,אבל בסיבובים אתה מדביק אותו מהר מאוד.

ראיתי שהיו עוד חברים טובים שם,יום שישי האחרון?

אכן, ההבדל הבולט זה בכח (סטייג' 2 מול סטוק) אבל יש עוד הבדל קריטי שהשפיע לא פחות שקצת יותר קשה לזיהוי...

כן, שישי האחרון, היו 3 מקצים. הייתי באחרון עם הרבה קופרות (כמו גם m2 ובוקסטר ועוד כמה רכבים שאני לא זוכר).

רוני ורועי, תודה על הפידבק !

מצחיק כמה שזה אינדיבידואלי.

בהתחלה פחדתי לשים הכל יחד אבל עשיתי את זה בעיקר משיקולי זמן, עד שיהיה לי זמן לשבת לערוך (זה חתיכת תיק לעשות חיתוכים בין מצלמות בתוכנה שאני עובד איתה) ואז כשכבר הכנתי ושלחתי לכמה חברים ה-4-5 תגובות הראשונות היו "אחלה אבל אני מעדיף שרואים הכל יחד, זה קשה לעקוב עם כל המעברים האלה" אז הבנתי שכנראה שרפתי את הזמן לחינם.

ואז הגיעו תגובות הפוכות.

בקיצור, העולם מתחלק לשניים...:lol:

לגבי החיתוכים המהירים, השתדלתי לא לעבור בפרק זמן קצר אבל כן היה לי חשוב להצמד לאייפקסים (כלומר להיות תמיד על המצלמה בצד האייפקס) אז בשיקיינים הצפופים נשארו חיתוכים כנראה מהירים מדי.

לגבי הזוויות, זה כיסוי טוב לדעתי (היה קצת לחץ זמן אז לא יצא אופטימלי מבחינת הכיוון על הגלגל שהיה טיפה אוף לדעתי והקופצניות של הקדמית יכלה לעבור שיפור קל), דוושות זה משהו שחשבתי עליו. אחורית נשמע לי מיותר, רוב הזמן זה לא מעניין וקשה לי לראות מתי ואיך משלבים את זה בוידאו. זה קצת כמו מצלמה על האגזוז, נחמד במגזין רכב לשימוש חד פעמי בשוט של שניה אבל במקרה שלי זה נראה קצת מיותר :wink:

פורסם

לגבי ההבדל השני ברכבים, זה יהיה רמז עבה מדי ? :-P

20161008_154902.jpg

20161008_154955.jpg

נהגתי על שאריות צמיגי הנקוק שהלכו היום לפח (הרכב השני היה עם קאפ2).

מעבר לישורות שהוא בורח, אפשר לראות שהוא מתרחק גם בפניות הארוכות, כשצריך להשען על הצמיג לאורך זמן, בחלק הפנימי ובפרסה. אלה קטעים שאין הרבה מה לעשות, הצמיג הטוב לוקח.

פורסם

דווקא חשבתי שהבחור שלפנך לוקח רחב סיבובים ואתה נועל דיפרנציאל

קדמי והוא לא,אבל כנראה שנהג טוב אתה ומצמצם חזק ועוד עם צמיג

גמור.

אם היה לי רכב כמו שלך הייתי לוקח ומזמין את הPS4 שלדעתי

יותר דביקים ואוחזים מה PSS שהיו לי בבמוו הקודמת ולא עלה לי יקר.

750 לצמיג ואפשר לייבא אותם,אך לפי מה שרואים אתה צריך,אתמול

כבר צמיגים.

צמיג דביק מאוד,עד כדי שההיגוי הופך לכבד יותר ופחות חד מצמיגים בעלי

דביקות נמוכה יותר.

פורסם

היו לי על הS3,אכן צמיג מצוין ביבש וגם רטוב...אבל הPS4 החדש עולה עליו,סורי.

הוא פשוט דביק הרבה הרבה יותר.

אבל אן פה טעות,הוא צמיג מעולה הקאפ 2.

תתחדש,אחלה צמיג ורכב פגז.

• תוכן חדש...