Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחשוב על האופציה של להזמין שמאי ולהיגרר לבוררות.

אגב אופציה ב' שחשבתי עליה: הביטוח מן הסתם לא יחליפו לו דלת אלא יבצעו כנראה תיקון במוסך הסדר שיסתכם כנראה בסכום קטן יותר. האם אני יכול לפנות ישירות לחברת הביטוח ולשלם את עלות התיקוןל ע מנת להימנע מהוצאות משפט? (כי למיטב ידיעתי לבית משפט הולכים ברגע שיש צורך לטבוע ואם אני משטף פעולה לא יהיה שום צורך לטבוע)

פורסם (נערך)

בהחלט אפשר להכנס למו"מ עם חברת הביטוח וסביר מאד שהם יהיו יותר בגיוניים איתך כי הם לא מעורבים רגשית: אתה תשלם להם X הם מתקנים את הרכב ולא יתבעו אותך. להם יותר נוח כי הם מקבלים כסף מהר יותר.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

בעצם מרגע שהשכן מפעיל ביטוח זה אתה מול הביטוח שלו ולא מול בשכן. חבל שהשכן אטום. מישהו בקניון יפתח עליו דלת ולא ישאיר פרטים ואז מה ?

פורסם

נראית לי הברירה הכי הגיונית.

לחברות הביטוח יש מחירים טובים במוסכי ההסדר ומכיוון שהרבה מהטביעות יורדות לטמיון והולכות להוצאה לפועל וכו... הם לא ססים לשלם למבוטחים לכן רוב הסיכויים שהם שהם יתקנו לו את הרכב בעלות הגיונית וגם התמודדו עם האטימות שלו ואני כבר אצור קשר עם חברת הביטוח וישלם להם את התיקון.

אגב אתם יודעים אם במקרה כזה יש עמלות טיפול של החברת ביטוח ובכמה זה אמור להסתכם?

פורסם
אין ירידת ערך בגלל תיקון שריטה/מכה כזאת, גם לא 1%, שלא יספר לך סיפורים. במוסך פחחות תיקון כזה עולה 750 שקלים + מע"מ.

תציע לו לשלם על התיקון במוסך מורשה היבואן איפה שהוא מטפל ברכב ( כדי שהוא לא יחשוד שאתה רוצה לתקן במוסך של חאפרים ).

שמאי יעלה כ-700 ש"ח כולל מע"מ

פורסם

לא צריך שמאי בשביל זה , על בסיס התמונות תבקש הצעת מחיר כתובה בכל מוסך פחחות סביר ואפילו תבקש הצעת מחיר במוסך מורשה יבואן.

תציג לשכן את הצעת המחיר ותבהיר לו שזה מה שאתה מוכן לשלם שילך לתקן איפה שהוא רוצה.

בכל התדיינות משפטית תבחן חובתו לצמצם נזקים ותנהגות דווקנית תיהיה לו לרועץ.

פורסם

לא צריך לחשב ירידת ערך על שריטה בדלת. בידיוק כמו שהוא לא הביא שמאי לחשב ירידות ערך על שאר השריטות ברכב.

פורסם

עובדתית כנראה שהשמאים לא מסכימים איתך. לפני כשנתיים רכב פגע ברכבה של בת זוגי מאחור. הוחלף המגן לחדש מקורי, ונצבע. השמאי קבע ירידת ערך בשל הצביעה/הבדלי צבע. הביטוח של הפוגע שילם את הירידה.

עכשיו נפגע שוב רכבה של בת זוגי מאחור, הוחלף פגוש ושוב נקבעה ירידת ערך בשל הצביעה (כנראה לא ישולם בפועל, כי שולם בעבר).

פחחות וצביעה של מכסה תא מטען בעקבות מעיכה קטנטונת שנגרמה - גם נקבעה ירידת ערך בשל הצביעה.

פורסם

שתחליף מהר את המזוזה ברכב.

והמראה היא לא רק ליופי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם אתה עומד צמוד, נכון, אבל אם אתה עומד מספר מטרים לפני הרכב שלפניך, יש לפעמים לאן לברוח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מצד שני אז מסתכנים בסנדביץ'. בכל מקרה, לא יודע, בשתי המקרים שני נהגים שונים ברכב. פעם קודמת בת זוגי נהגה, ובמקרה הזה גיסה. אין מזל.

גם לי היתה תקופה של 4 שנים בה 4 פעמים פגעו לי בחלקו האחורי של הרכב ברמזור, ואחר כך 12 שנה של כלום. :?

• תוכן חדש...