Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם נתקלתי בבעיה שהפכה במהירות לדיי גדולה.

בחניה של הבניין עומד האופנוע שלי אופנוע שלא נוסע ואני מבצע בו עבודות תיקון כרגע. במסגרת הפעילות שלי עליו (אתמול) האופנוע נפל ושרט דלת ברכב של שכן (אין ביטוח צד ג') לא התרגשתי והשארתי מספר פלאפון על הרכב השכן התקשר וקבענו להיפגש.

במסגרת הפגישה השכן טען שהוא רוצה דלת חדשה כי יורידו לו ממחיר המכירה ברכב על ביצוע התיקון הצעתי לו ללכת לשמאי לקבל שקלול ירידת ערך על המכה לתקן את הדלת לשלם הכול מכיסי (דו"ח שמאי+תיקון+ירידת ערך) השכן סירב שטענה שעל מכה כזאת יורידו לו במעמד המכירה 10,000 שקל.

אחר כך הוא הציע לי להביא לו 3500 ש"ח במזומן (כנראה שיטת מצליח) ולסגור את הסיפור או להחליף לו לדלת חדשה אצל היבואן או שהוא יפנה לחברת הביטוח תוך כדי שהוא מנסה לאיים עלי עם משטרה הוצעות עו"ד וכולי...

https://drive.google.com/open?id=0BygqeJUjAgBIWWVKVVFZRm1jSXM

העלתי תמונות של הנזק באיכות טובה לגוגל דרייב כדי שתוכלו לתת הערכה ולהמליץ לי מה לעשות.

שבוע טוב לכולם.

פורסם

דבר ראשון כל הכבוד על כך שהשארת פתק ולא נעלמת.

דבר שני, לפי מה שאני מצליח לראות אין מה להחליף דלת.

אתה צריך להסביר לו שהחשיבות של החלפת דלת גרועה הרבה יותר מאשר תיקון פחחות בדלת.

ככה שאם על פי דבריו יורידו לו על תיקון 10,000 אז על החלפה צריך להוריד 30,000.

דבר שלישי, אם הרכב בן יותר מ24 חודשים הדלת שהוא יקבל כידוע לא תהייה חדשה אלא כזאת מפירוק או ברב המקרים אחת אחרי תיקון מפוצצת בחומר.

דבר רביעי 90% מהמכה הזו מעלימים עם פוליש/שלייף סבון עדין ולא נשאר שום שחור.

רק כמה שקעים קטנים פה ושם.

לא הייתי מציע לו יותר מ1000-1500₪

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

תודה רבה על התשובה השכן אדם דיי קשה אך אנסה להסביר לו את זה מחר.

הרכב בן שנתיים בערך לא יודע בדיוק כמה...

הבעיה היא שלפי הרושם שקיבלתי השכן מנסה לעשות עלי קופה תוך כדי שהוא מאיים עלי בהוצאות כספיות על טביעת ביטוח.

במקרה שחברת הביטוח תתבע אותי ויעשו לשכן תיקון (לא יחליפו דלת) אוכל לתבוע את השכן חזרה על הוצאות חברת הביטוח בגלל שהוא עירב את חברת הביטוח שלא לצורך (על מנת לסחוט ממני כסף?)

עריכה אחרונה על ידי gkiler
פורסם

שלח לו כתוב שאתה מוכן לשלם עבור שמאי, תיקון וירידת ערך. כמובן, אין שום סיכוי שזה יעלה 1,500 ש״ח. אם הכל יחד יעלה 3,000 ש״ח יצאת בזול.

פורסם

זכותו לערב את הביטוח (בשביל זה קיים ביטוח), אתה לא יכול לתבוע אותו על כך. זה לא סחיטה בכך שחברת הביטוח תדרוש ממך את העלות של הסיפור. זה כמובן יהיה מאוד לא נחמד מצידו.

פורסם

לא מחליפים דלת בשביל כזאת שריטה. לפני כמה שנים חטפתי שריטה דומה מפח אשפה ירוק גדול שפועל אשפה דרדר על הרכב שלי. חברת פינוי האשפה קיבלה אחריות על העניין וניתנה לי האפשרות לקבל פיצוי כספי של אלף ש"ח או לצבוע את הדלת במוסך ההסדר שלהם. כל סכום מעל 1500 ש"ח יהיה מוגזם לנזק שכזה.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תפנה אותו לסוכן הביטוח שלו.

זה מעולה שיש לך תיעוד.

אני רוצה לראות את השמאי שיפסוק החלפת דלת על כזו שריטה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא מסכים. אם הנפגע ילך למוסך מורשה, הוא ישלם הרבה יותר מכך. רק שמאי יהיה קרוב יותר ל 1,000 ש״ח מאשר ל 500, פירוק והרכבה, פחחות וצבע, ירידת ערך, לא רואה איך זה נגמר בפחות מ 3,000 ש״ח.

פורסם

אין ירידת ערך בגלל תיקון שריטה/מכה כזאת, גם לא 1%, שלא יספר לך סיפורים. במוסך פחחות תיקון כזה עולה 750 שקלים + מע"מ.

תציע לו לשלם על התיקון במוסך מורשה היבואן איפה שהוא מטפל ברכב ( כדי שהוא לא יחשוד שאתה רוצה לתקן במוסך של חאפרים ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם יצבעו את הדלת, יקבל ככל הנראה ירידת ערך. על צביעת פגוש קיבלתי ירידת ערך של אחוז וחצי מהשמאי. פירוק והרכבה כמה מאות שקלים. הוא לא חייב ללכת למוסך פחחות. אם ילך למוסך מורשה מחיר התיקון יתנפח נורא בקלות.

פורסם

שכן עצבני. לדעתי תשכור שמאי בלי שידע שיתן לך דו"ח שרפת עד כה ₪1000 שממילא הצעת לתת לו. תראה לו את הדוח . אם יחליט להפעיל ביטוח אז הם יתבעו אותך ואז ניתן ללכת למסלול בוררות קשה וארוך בין השמאים. לדעתי השכן או הביטוח יבינו שזו תביעה יקרה ביחס לתמורה הצפויה ויתפשרו בדרך.

פורסם

למה מדברים פה הל פירוק דלת?

זה לא פגושים שמפרקים בקלות.

לפירוק דלת יש משמעות לא קטנה בעת מכירת רכב.

כידוע לכם לא סתם מרוסס צבע על הברגים של הדלתות.

קשה מאוד להסתיר פירוק של דלת ולכן 95% מהתיקונים שמבוצעים בדלת עושים על הרכב עצמו.

זה לא שזה איזה חלק בעייתי עם גישה בעייתית, מתקנים על המקום.

בגדול אם יש לך עסק אם בן אדם שלא בא לקראתך אז ככל הנראה תצטרך לשלם לו פחות או יותר מה שהוא יבקש אך גם לזאת יש גבול.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...